ИНЦИДЕНТИ

Пловдив потресен от перверзен сексуален инцидент с 18-годишна девойка и кондуктор в автобус по линия 10!

Пловдив потресен от перверзен сексуален инцидент с 18-годишна девойка и кондуктор в автобус по линия 10!

свидетел1515649794-1
На потресаващо задоволяване на сексуален нагон е станало свидетел 18-годишно момиче рано тази в автобус от градския транспорт в Пловдив. Девойката си тръгвала от работа към 8:30, когато се качила на рейс по линия 10 в посока ЖР Тракия, информира trafficnews.bg.
Влизайки в автобуса, момичето се натъкнало на добре познатия за нея кондуктор, който често обслужва линията и също така методично и упорито всеки път я зяпал обстойно като музеен експонат.
Девойката описва раздавача на билети като мъж на възраст над 50 години, възпълен, от български произход.
„Всеки път, като ме види, ме гледа много странно и втренчено за доста дълъг период от време. Забелязвала съм, че проявява същия натрапчив интерес да изучава и други млади момичета, а днес гледаше мен“, разказва девойката пред репортер на TrafficNews.bg
В рейса имало много хора, но с наближаване на последна спирка на ул. „Ягодовско шосе“ те един по един слизали, докато 18-годишната не останала сама. Приготвяйки се за слизане, момичето застива.
„Той мастурбираше, за негово и мое щастие не с лице към мен и извинявам се за израза, но господинът с очевидно много силни сексуални нужди, свърши на пода, след което извади кърпичка от джоба си, с която преди малко си бършеше носа, и избърса пода“, разказа нашата читателка, имала малшанса да стане свидетел на онанирането в автобуса.
Кондукторът стоял най-необезпокоявано на седалките на трети ред зад шофьора и… обсипвал с любовни ласки мъжкото си достойнство, че даже и довел нещата до край. Дали чичото с билетите си е мислил, че всички са слезли, незабелязвайки девойката, та може спокойно да си дари малко интимно щастие, или пък съвсем не го е интересувало евентуалното й присъствие, а даже може би го възбужда?
Друго е по-важно – такава противообществена проява може да е белег за попадане в една особено рискова група хора. А как приема „геройството“ момичето?
„Останах толкова погнусена, не мисля че някога пак ще се кача на тази автобусна линия. Реших да се обадя на секретар на фирмата или нещо такова, но никой не благоволи да вдигне. Възнамерявам да подам и жалба в полицията. Била съм многократно пъти свидетел на какви ли не простотии в България, но днес сутринта станах свидетел на наистина много гнусна гледка“, обясни тя.
Тя се обърна към нас само с една молба, основана на силно притеснение. Желанието ѝ да бъде разгласено непристойното поведение на кондуктора на работното му място, което е обществено такова, се базира на факта, че такъв тип поведение е недопустимо.
Че в рейсовете се возят деца и че трябва да бъде потърсена сметка. И ние считаме, че достатъчно пъти всички си затваряме очите поради апатия, безсилие или нежелание за конфронтация, но това води единствено и само до поставяне на плащ и покровителство върху едни недопустими постъпки.
В заключителния си коментар за скандалния инцидент TrafficNews отбелязва следното: И ние също като девойката, която е преживяла шоковата ситуация, се опитахме да се свържем с фирмата превозвач „Автотранс Чолаков“ и аналогично претърпяхме крах в опитите си, заключени в над 10 неприети повиквания. И като се замислим на какво сме се нагледали сред работещите в градския транспорт – узурпатори на седалки, измамници с билети, стотинки нежелаещи, на бой налитащи и тъй до утре сутринта, вече наистина се чудим докъде може да стигне тази поредица на безочие, наглост и безконтролност.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/plovdiv-potresen-ot-perverzen-seksualen-intsident-s-18-godishna-devoyka-i-konduktor-v-avtobus-po-liniya-10_news570603.html

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

1547174467-1

Шотландци пребиха български магазинер с викове: „Това е нашата страна“ (ВИДЕО/СНИМКИ)

януари 11, 2019
istoriiata-megz-ili-kratkiia-pat-994

Историята на Мегз или за краткия път от светската до криминалната хроника

януари 11, 2019
home_UiSup0_DKgr2H_j

Два камиона с над 130 кг наркотици пропуснати на ГКПП Капитан Андреево

януари 10, 2019
orig

Очевидец с потресаващ разказ за жестокия побой над командоса: Биячите не бяха двама, а тайфа от 10-15 души

януари 9, 2019
49745650_1706835926085363_2248377918751244288_n

Разказ на един от хората, спасили зверски пребития военен: Не са били двама, а много повече!

януари 9, 2019
bratiata-biiachi-ostavat-zad-reshetkite-268

Биячите на командоса от Войводиново – неграмотни, не си знаят рождените дати… СНИМКИ

януари 9, 2019