ИНЦИДЕНТИ

Пловдив потресен от перверзен сексуален инцидент с 18-годишна девойка и кондуктор в автобус по линия 10!

Пловдив потресен от перверзен сексуален инцидент с 18-годишна девойка и кондуктор в автобус по линия 10!

свидетел1515649794-1
На потресаващо задоволяване на сексуален нагон е станало свидетел 18-годишно момиче рано тази в автобус от градския транспорт в Пловдив. Девойката си тръгвала от работа към 8:30, когато се качила на рейс по линия 10 в посока ЖР Тракия, информира trafficnews.bg.
Влизайки в автобуса, момичето се натъкнало на добре познатия за нея кондуктор, който често обслужва линията и също така методично и упорито всеки път я зяпал обстойно като музеен експонат.
Девойката описва раздавача на билети като мъж на възраст над 50 години, възпълен, от български произход.
“Всеки път, като ме види, ме гледа много странно и втренчено за доста дълъг период от време. Забелязвала съм, че проявява същия натрапчив интерес да изучава и други млади момичета, а днес гледаше мен”, разказва девойката пред репортер на TrafficNews.bg
В рейса имало много хора, но с наближаване на последна спирка на ул. “Ягодовско шосе” те един по един слизали, докато 18-годишната не останала сама. Приготвяйки се за слизане, момичето застива.
“Той мастурбираше, за негово и мое щастие не с лице към мен и извинявам се за израза, но господинът с очевидно много силни сексуални нужди, свърши на пода, след което извади кърпичка от джоба си, с която преди малко си бършеше носа, и избърса пода”, разказа нашата читателка, имала малшанса да стане свидетел на онанирането в автобуса.
Кондукторът стоял най-необезпокоявано на седалките на трети ред зад шофьора и… обсипвал с любовни ласки мъжкото си достойнство, че даже и довел нещата до край. Дали чичото с билетите си е мислил, че всички са слезли, незабелязвайки девойката, та може спокойно да си дари малко интимно щастие, или пък съвсем не го е интересувало евентуалното й присъствие, а даже може би го възбужда?
Друго е по-важно – такава противообществена проява може да е белег за попадане в една особено рискова група хора. А как приема “геройството” момичето?
“Останах толкова погнусена, не мисля че някога пак ще се кача на тази автобусна линия. Реших да се обадя на секретар на фирмата или нещо такова, но никой не благоволи да вдигне. Възнамерявам да подам и жалба в полицията. Била съм многократно пъти свидетел на какви ли не простотии в България, но днес сутринта станах свидетел на наистина много гнусна гледка”, обясни тя.
Тя се обърна към нас само с една молба, основана на силно притеснение. Желанието ѝ да бъде разгласено непристойното поведение на кондуктора на работното му място, което е обществено такова, се базира на факта, че такъв тип поведение е недопустимо.
Че в рейсовете се возят деца и че трябва да бъде потърсена сметка. И ние считаме, че достатъчно пъти всички си затваряме очите поради апатия, безсилие или нежелание за конфронтация, но това води единствено и само до поставяне на плащ и покровителство върху едни недопустими постъпки.
В заключителния си коментар за скандалния инцидент TrafficNews отбелязва следното: И ние също като девойката, която е преживяла шоковата ситуация, се опитахме да се свържем с фирмата превозвач “Автотранс Чолаков” и аналогично претърпяхме крах в опитите си, заключени в над 10 неприети повиквания. И като се замислим на какво сме се нагледали сред работещите в градския транспорт – узурпатори на седалки, измамници с билети, стотинки нежелаещи, на бой налитащи и тъй до утре сутринта, вече наистина се чудим докъде може да стигне тази поредица на безочие, наглост и безконтролност.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/plovdiv-potresen-ot-perverzen-seksualen-intsident-s-18-godishna-devoyka-i-konduktor-v-avtobus-po-liniya-10_news570603.html
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

odrin-arrests-bg-469512-810x0

Отново задържан българин в Гърция

януари 12, 2018
прокоба1514991121-ni

Ексклузивно! Тежка прокоба тегне край Нови Искър, смъртните случаи се множат: 10 трупа за 10 дни!

януари 11, 2018
eto-go-mazha-koito-naraga-zhena-nozh-985

МВР на крак заради опит за убийство в София! Познавате ли този мъж – придвижва се с лека кола “Ситроен Ксара”…

януари 11, 2018
дограмаbig_28_3

Гръмнаха в главата мъж в завод за дограма в Бургас! (ОБНОВЕНА)

януари 10, 2018
Сарафов1515591457-ss

Ето откога и откъде МВР разполага с ДНК от Росен Ангелов и коя е истинската причина да избие цяла фамилия!

януари 10, 2018
БРИФИНГ1515591389-s

От последните минути! Криминалисти се натъкнали на нещо много гнусно в лаптопа на Росен! МВР разбива “теорията на конспирацията”!

януари 10, 2018