ОБЩЕСТВО

Позор! Български съд е разрешил транссексуален да осинови дете!

Позор! Български съд е разрешил транссексуален да осинови дете!

ПОЗОР1516872411-14359172-294610104256957-1257454276722792334-n
Бекирска и шефът на БХК Кънев 
Може би най-позорното в българската история решение е постановил български съдия преди седмица. Невинно и беззащитно дете е дадено за осиновяване от транссексуален!
Това станало с решение на български съдия, който може да го е направил с ясното съзнание за последиците за детето, но може и да е бил жестоко заблуден и дава основание за стартирането на незабавно разследване. Още повече, че адвокатът на осиновителя – представител на “третия пол” – е сред най-яростните лобисти за ратификацията на скандалната “Истанбулска конвенция”.
Това е адвокат Йорданка Бекирска, изпълнителен директор на финансираната със соросоидни грантове Фондация “Български адвокати за правата на човека”.
В Управителния съвет на НПО-то влизат адвокати на подсъдими олигарси и други небезизвестни грантаджии като Александър Кашъмов от Програма “Достъп до информация”.
В ръководството на Фондацията е и Здравка Калайджиева, бивш съдия в Европейския съд за правата на човека, който целенасочено работи за налагането на еднополовите бракове на цялата територия на Европа. Въпреки че разполагат със съдебното решение, от Български адвокати за правата на човека умишлено го крият.
Опасенията им са свързани с евентуално обжалване на съдебното решение или сезиране от страна на компетентните институции, които трябва да установят – заблудени ли са били социалните власти и съдията, допуснал осиновяването на дете от трансджендър.
Има достатъчно данни да се приеме, че осиновяването е станало на ръба на закона, пише БЛИЦ.
Осиновеното дете е предоставено на “семейство”, съставено от мъж и от втори мъж, изразяващ себе си като “жена”.
Става въпрос за транссексуален мъж, който преди да сключи “граждански брак” по реда на Семейния кодекс, официално е сменил пола си и от мъж е станал “жена”.
Опитът да се заобиколи българското законодателство, както и да се прикрие истината за “семейството” пред социалните власти и съдебните органи, дава достатъчно основание за обявяване на цялата процедура по осиновяването на беззащитното същество за невалидна.
Съмненията за това, че в случая може да става въпрос за умишлени действия от лобистка организация, имащи за цел да се осигури “пробив” в българското законодателство и дори Конституцията, се засилват и от факта, че представляваното от Бекирска НПО е сред най-активно работещите за прокарване на “Истанбулската конвенция”, която отключва възможността за въвеждането на “третия пол” у нас.
Бекирска дълги години е работила в Български център за джендър изследвания, както и с Българския хелзинкски комитет – НПО-то-пионер в натрапването на соросоидната трансджендър идеология у нас.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

https://www.blitz.bg/obshtestvo/pozor-blgarski-sd-e-razreshil-transseksualen-da-osinovi-dete_news574128.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

0000376318-fbh

Раздор в семейството на Боян Петров – майката и сестрата на алпиниста не са съгласни с жената до него, искат издирването да продължи!

май 13, 2018
1526213751-big-2

Невероятно, но факт! В това българско село няма кражби от 10 години, хората държат домовете и колите си отключени…

май 13, 2018
emil-koshlukov-tv7-trqbva-da-se-izvini-na-zritelite-si-za-neobektivnostta-154712

Емил Кошлуков за “Евровизия”: Песента на Израел е пълна свинщина!

май 13, 2018
драма15259457732

Извънредно! Откриха следа от Боян Петров около Лагер 3 – това може да спаси живота му…

май 13, 2018
теа102124_660_370

Дъщерята на Боян Петров разтърси мрежата с това послание: Той e там, където винаги е искал да бъде!

май 13, 2018
тирrr

Бойко потресен! 1000 тира посрещат Макрон и блокират София за срещата на ЕС идната седмица!

май 13, 2018