САЩ

Последствията от “социалния пол” в Калифорния: Момиченце се прибира от училище със страх да не се превърне в момче!

Последствията от “социалния пол” в Калифорния: Момиченце се прибира от училище със страх да не се превърне в момче!

ПОЛXRGijqSSoaw7RM1ko61B9gVZx_zYmmoTn-_5FlY_7Fk
Какви са последствията от редефинирането на пола и какво ще последва в детските градини и училищата с гласуването на политики и конвенции като Истанбулската?
Разгневени родители са били изгонени от заседание на училищния съвет в едно калифорнийско училище в понеделник, 21 август 2017, след като една от учителките прочита книжка с картинки за “транссексуалността” на своите ученици, за да засвидетелства подкрепата си към дете с полово смущение в класа. Родителите разказват, че по време на часа момченцето било облечено в женски дрешки, за да изглежда като момиче в стремежа си за “разкриване на своя пол”.

 

 

 

 

 

Академия Rocklin е мрежа от взаимно свързани местни училища в Роклин, Калифорния. Това са държавни училища, които предимно се управляват от организации с нестопанска цел, частни фирми или училищни съвети, съставени от местни лидери и родители. Заседанията на управителния съвет на училището трябва да бъдат публични, тъй като те са изцяло финансирани от парите на данъкоплатците.За съдържанието относно сексуалното образование, училищата не са задължени да уведомяват родителите за преподаваните теми, свързани с т.нар. “джендър идентичност”, споделят представители на училището.

 

 

 

 

 

Други учители се изправят в защита на своята колежка и нейното внезапно литературно залитане в “транссексулаността”, а преподавателката на седми клас Кели Брайсън се противопоставя на “забранените книги или списъци с книги или селективна литература” за ученици. Родители, чиито деца са били подложени на това, са твърдо убедени, че децата им са прекалено малки, за да им се говори за “транссексуалност” или да бъдат обърквани относно тяхната идентичност.

 

 

 

 

Поддръжниците на социалния пол от своя страна считат, че предучилищната възраст е най-подходящото време да се започнат разговори с децата, че техният биологичен пол е без значение. “Повечето хора имат усещане за собствената си полова идентичност на 3- или 4-годишна възраст”, заявява „транссексуалната жена” Джо Майкъл и адвокат в организацията LGBT Equality California за радиостанция на Фокс Нюз. “Другите ученици трябва наистина да имат възможност да се включат и да научат за това от транссексуален ученик”.


 

Родителите не са били предварително информирани за проведения разговор относно психологическото състояние на този ученик, а научават за това едва, когато обърканите им деца се прибират от училище същия ден.

 

“Децата от предучилищна възраст са се върнали вкъщи много объркани относно това, могат ли сами да си изберат своя „пол” или не могат, дали наистина са родени като момче, съответно момиче, или не “, казва за CBS News Карън Ингланд от калифорнийската организация Capitol Resource Institute.

 

“Дъщеря ми се прибра вкъщи, плачейки и треперейки, толкова уплашена, че може да се превърне в момче” – заявява един от родителите на откритото заседание на училищния съвет.

 

Академия Rocklin е мрежа от взаимно свързани местни училища в Роклин, Калифорния. Това са държавни училища, които предимно се управляват от организации с нестопанска цел, частни фирми или училищни съвети, съставени от местни лидери и родители. Заседанията на управителния съвет на училището трябва да бъдат публични, тъй като те са изцяло финансирани от парите на данъкоплатците.

За съдържанието относно сексуалното образование, училищата не са задължени да уведомяват родителите за преподаваните теми, свързани с т.нар. “джендър идентичност”, споделят представители на училището. Други учители се изправят в защита на своята колежка и нейното внезапно литературно залитане в “транссексулаността”, а преподавателката на седми клас Кели Брайсън се противопоставя на “забранените книги или списъци с книги или селективна литература” за ученици.

Родители, чиито деца са били подложени на това, са твърдо убедени, че децата им са прекалено малки, за да им се говори за “транссексуалност” или да бъдат обърквани относно тяхната идентичност. Поддръжниците на социалния пол от своя страна считат, че предучилищната възраст е най-подходящото време да се започнат разговори с децата, че техният биологичен пол е без значение.

“Повечето хора имат усещане за собствената си полова идентичност на 3- или 4-годишна възраст”, заявява „транссексуалната жена” Джо Майкъл и адвокат в организацията LGBT Equality California за радиостанция на Фокс Нюз. “Другите ученици трябва наистина да имат възможност да се включат и да научат за това от транссексуален ученик”.

Подобна ситуация наскоро се случва в Минесота, където родителите на дете от предучилищна възраст, за което твърдят, че е транссексуално, повдигат обвинение срещу реномирано училище. Родители започнали да преместват децата си от държавното училище “Нова класическа академия”, след като учениците започнали да се връщат вкъщи с изявлението: “Мамо, мисля, че можеш да избереш дали да си момче или момиче”, съобщава американската медийна уебстраница The Daily Signal.

Споразумението, постигнато през този месец, затваря възможността за комуникация между училището и родителите за това, което техните деца ще научат за пола:

 

“Споразумението, постигнато този месец, след 16-месечни преговори, изисква от училището всички униформи да бъдат на разположение на учениците от двата пола, то да плаща на ЛГБТ организации да “обучават преподавателското тяло” на политически правилно поведение на всеки три години и да “не приема никаква политика относно полова идентичност, която би позволила на родители да бъдат изключени от изискването за интегриране в джендър политиката, въз основа на протививес с тяхната вяра или съвест.” Адвокатът и кореспондент на The Federalist, прегледал споразумението, счита, че с него училището не разрешава да се информират родителите за неговата политика, свързана с пола.

Всички тези истории са само върхът на айсберга. Съдилища и активисти настояват във всички държавни и частни училища, а напоследък и за родителите, които обучават децата си вкъщи (т. нар. homeschooling) да ги учат на тази дестабилизираща и фалшива идея, че техният пол е променлив.

В Канада, която по този въпрос е отишла много далеч, спрямо Съединените щати, транс-екстремизмът вече е класифицирал ученията на най-големите религии в света (както и основните научни факти) като наказуеми изявления на омраза.

 

 

В някои училища в западната канадска провинция Алберта децата се обучават относно “транссексуалността” чрез фигура, наречена The Genderbread Person, комбинация от думата “gender – пол” и “Gingerbread Man – медено човече”, който същевременно е вид бисквита и герой от приказка. Genderbread Person учи децата, че “половата идентичност”, “изразяването на пола”, биологичния пол и сексуална ориентация са четири различни реалности, които съставляват човек.

В едно училище в Едмънтън е организирано четене на история, водено от драг куийнс – мъже, облечени като жени, които дават “име на драг куин” на всяко дете въз основа на рождената му дата.

Съдейки по съобщенията в Twitter, подобни събития са лишени от медийно внимание в Канада, а родителите, които се противопоставят на това, че малките им деца, без тяхно знание, се запознават с термини като “транссексуалност”, “травестизъм” и “трансполова идентичност”, полагат неимоверни усилия да бъдат чути.

Според статия, публикувана на 19 август 2017 в ежедневника Калгъри Сан в най-големия град Албърта, щата Калгъри, Асоциацията на преподавателите в Алберта (АТА) има политика, според която учителите нямат право да издават сексуалната ориентация или “половата идентичност” на даден ученик на неговите родители или на свои колеги, без изричното разрешение на ученика/чката. Такъв е случаят, в който родителите откриват едва след една година, че учителите са се обръщали в мъжки род към тяхната аутистична дъщеря в предпубертетна възраст и са я наричали с мъжко име. Едва когато момичето започва да развива мисли за самоубийство, училището най-накрая решава да информира родителите.

В Университета на Алберта през 2004 г. е създаден летен лагер, наречен Camp fYrefly. Според дефиницията им на уебсайта те са “единственият канадски лагер за развиване на лидерски умения за лесбийки, хомосексуалисти, бисексуални, транссексуалисти, междусексуални, странни, съмнителни и други обединени младежи.” Според публикации на разтревожени граждани в Twitter, съгласно модела на този лагер следва да се организира и работилница (workshop) за транссексуалността и свързани с нея теми в училищата в Алберта, ръководени от канадския гей-хетеросексуален съюз (Gay-Straight Alliance – GSA), а родителите не трябва да бъдат уведомявани за такива семинари.

“Деца в детска градина, изложени на транссексуална пропаганда? Искате ли вашето 5-годишно да научи за това?” пише в Twitter Лиз Уийлър, @Liz_Wheeler.
Джеф Мартин, @jamohio9719, добавя: “Това доказва, че съществува пропаст между обществените образователни системи и обикновените граждани, които са принудени да плащат за всичко това”.

Източник: narod.hr
Превод: ГЛАСОВЕ
loading...
0

More in САЩ

epa06218776 (FILE / COMPOSITE) - A combo file picture shows North Korean leader Kim Jong-un (L) in Pyongyang, North Korea, 10 January 2016, and US President Donald J. Trump (R) at the UN headquarters in New York, New York, USA, 19 September 2017 (images reissued 22 September 2017). The North Korean leader released a statement on 22 September 2017, vowing to make US President Trump 'pay dearly' for threatening North Korea in remarks he made during the 72nd United Nations General Assembly held in New York, New York, USA. President Trump, during the assembly on 19 September 2017, vowed to 'totally destroy' North Korea if it posed threats to the USA and its allies. North Korean Foreign Minister Ri Yong Ho warned that Pyongyang may be preparing for a hydrogen bomb test in the Pacific Ocean in response to the US President's intimidations, hours after Trump imposed fresh sanctions against the North for its nuclear weapons programs, media reported.  EPA/KCNA / JUSTIN LANE   EDITORIAL USE ONLY

Тръмп: САЩ са готови за преговори с КНДР!

януари 10, 2018
бомби55e_26nirn

РАЗСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ! САЩ през 1945-а: Трябват ни 466 атомни бомби и край на СССР!

януари 9, 2018
тръмп3720e51d2a2a9658fd8dcea2b79ad466

Тръмп: Разследването за руска намеса кара САЩ да изглеждат глупаво в очите на света!

януари 7, 2018
660_84a645efe2590773ca22fd91719ee875

САЩ може да НЕ блокират руската инициатива за създаване на специализиран съд за военни престъпления в Косово!

януари 6, 2018
90551_660_370

Ниагарският водопад замръзна, сибирски студ в Америка (СНИМКИ)! Температурите на места паднаха до минус 34 градуса!

декември 31, 2017
Рон-Пол

Бившият конгресмен Рон Пол: Системата на САЩ се разпада както СССР през 89-а. Надявам се това да стане мирно!

декември 27, 2017