ОБЩЕСТВО

Скандал! Държавата праща джендъри в столичните училища, ще облъчват децата за “стереотипите на пола”! (ДОКУМЕНТ)

Скандал! Държавата праща джендъри в столичните училища, ще облъчват децата за “стереотипите на пола”! (ДОКУМЕНТ)

 

dj

 

 

Хайде сега някой управляващ пак компетентно да ми обясни, че истанбулската конвенция била само за домашното насилие, а не за третия пол.

 

 

 

Държавата в лицето на регионалния инспекторат по образование инициира конкурс за столично “Училище без насилие и стереотипи, определени от пола”.

 

 

 

 

 

Не е шега. Лично шефката на инспектората Ваня Кастрева на 12 януари е разпратила уведомителни писма до директорите на училищата в столицата. Ицициативата се провежда съвместо с фондация “Джендър образование”.

 

 

 

 

 
Не знам коя е тая фондация. Само чакам някой джендър или инспектор да припари до училището на моя син и да се опита да просвещава за “стереотипите на пола”. Ще го посрещна…с уважение, подобаващо. Ще го телепортирам директно в един по-хубав ЛГТБИ-свят.
 

 

 

 

 

И какви са, г-жо Кастрева, стереотипите на пола? Лошо ли е, че има два пола, колко трябва да са според вас и как ще изглеждат училищата без стереотипи? Какви индивиди ще ги населяват?

 

 

 

 

Абе вие директно откачихте, бе…По-скоро се демаскирахте. Защото децата, малките, невинните, подрастващите са крайната ви цел, нали? Там трябва да бъдат посети семената на отровата и перверзията. Това е генотипът, който трябва да подмените. Това са бъдещите трансхуманни хибриди – без сексуална, религиозна и национална идентичност, които ще инсталирате в бъдещето.

 

 

 

 

 

Заразата пълзи и поваля първо беззащитните.

 

 

 

 

 

Истанбулската конвенция е проекция на идеологемите на агонизиращия мултикултурализъм. На разпадащия се “неолиберален” Запад.

 

 

 

 

 

Още даже не сме я приели и се започна. Конкурси в училищата, първото ЛГТБИ-общество в Софийския университет…

 

 

 

 

 

Смятайте какво ще стане после, как ще наберат кураж, как ще изнаглеят двойно.

 

 

 

 

 

Нашата вече е свършена, да спасим поне душите на децата си.

 

 

 

 

 

Недялко Недялков, Пик, Ретро

http://retro.bg/komentari/skandal-drzhavata-prashcha-dzhendri-v-stolichnite-uchilishcha-shche-oblchvat-detsata-za-quotstereotipite-na-polaquot-dokument_17564.html... ...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

mamuta

Трагикомедията продължава! Издирваният Мамута под пост на СДВР във фейсбук: Кой ши бийш ве ******

март 28, 2018
ivo-hristov

Проф. Иво Христов: Ние сме в предверието на войната, Западът вкарва Русия в каскада от конфликти!

март 28, 2018
5e_rk605y-640x381

Е това вече ни разби! Един от най-големите баровци в света живее в България, край град Елена, без дори да подозираме! СНИМКА

март 28, 2018
РАДЕВbig_5722

Във Варна чухме как българският премиер излага позицията на Турция! От европейските лидери не чухме солидарност за намесата й в българските избори!

март 28, 2018
1522251400-1243

Връх на абсурда! Столичната полиция издирва този мъж, а той направи най-неочакваното нещо! (СНИМКИ)

март 28, 2018
СИДЕРОВ1520589465-20180309111347-img-0464

Държавата се тресе! Цв. Ризова цензурира скандално Сидеров, той скочи гневно на Цветан Цветанов, че ще гоним руски дипломати!

март 28, 2018