Европа

Това ли искаме и в България с Третополовата конвенция? Уволниха учител по математика, защото нарекъл „момичета“ момичета!

Това ли искаме и в България с Третополовата конвенция? Уволниха учител по математика, защото нарекъл „момичета“ момичета!

 

 

третополов180100332

 

 

Това ли искаме да се случва и в България като ратифицираме прокълнатата, античовешка третополова Истанбулска конвенция, която под благовидния предлог за защита на жените от домашно насилие всъщност внася в законодателството ни понятието „социален пол“, изправя се срещу природата, чийто деца сме всички хора, налага джендър обучение в детските градини и училищата и явно ще рекламира хомосексуализма и други полови извращения.

 

 

 

Прочетете внимателно статията и ще разберете какво ни очаква, ако приемем тази прокълната конвенция:

 

 

 

 

 

 

Целият месец ноември 2017 г. в английските и американски медии бушуваше скандалът с учителя по математика Джошуа Сътклиф (Joshua Sutcliffe), който беше уволнен от училището The Cherwell School в Оксфорд заради фразата: „Браво, момичета!“ С нея учителят по математика оценил отличната работа на група ученички.

 

 

 

 

 

 

 

Но родителите на едно от тези момичета настояват, че тяхната дъщеря не трябва да бъде наричана „тя“ или „момиче“, защото в това семейство било решено, че сега това момиче е „то“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майката на детето подала жалба до директорката на училището. Директорката започнал разследване и поискала наказание за нарушителя – учителя по математика.

 

 

 

 

 

 

 

 

Училището било включено в „джендърна“ програма, в рамките на която всички учители били преминали обучение в курсовете на Оксфордския клон на „Дружеството на хомосексуалистите“.

 

 

 

 

 

 

 

На тези курсове учителите бяха „обучени“ в императивен порядък (тоест, по-просто казано, било им наредено под заплаха от уволнение) да не наричат децата „той“ и „тя“, както им било забранено и да използват думите „момче“ или „момиче“.

 

 

 

 

 

 

Джошуа Сътклиф твърди, че спазвал тези заповеди и предпочита да нарича децата само „според избраните от тях имена“, точно както са му наредили по време на курсовете на „Дружеството на хомосексуалистите“. Впрочем, тези курсове са задължителни за всички учители от училищата в Оксфорд, които са включиха в програмата „Джендърна идеология“.

 

 

 

 

 

 

А фразата: „Браво, момичета!“ се откъснала неволно от него само веднъж и той веднага се извинил – както сега се оправдава от страниците на многобройните британски вестници и от екраните на британските телевизори учителят Джошуа Сътклиф.

 

 

 

 

 

По време на разследването на случая за „обидата“ към ученичката внезапно се изяснил и фактът, че Джошуа Сътклиф е християнин. Освен това, той признал да е вътрешно убеден, че всички деца се раждат „момичета и момчета“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Директорката на училището смята обстоятелството, че Сътклиф е християнин, за несъвместимо с работата му като учител в училище, където се прилагат принципите на равните права за всички полове (в Англия те са повече от три).

 

 

 

 

 

 

 

Както е известно, европейската „хомосексуална общност“ смята за важна насока законодателната работа по утвърждавене чрез закони „премахване на споменаването на половете“ не само в училищата, а във всички документи за самоличност: свидетелство за раждане, лични карти, паспорти, шофьорски книжки и медицински карти.

 

 

 

 

 

 

Като начало джендъристите предлагат да се въведе чрез закон „трети пол“ или „трета графа“ за всички други „джендъри“ (полове) – тоест, за онези, които се чувстват „не-мъже“ и „не-жени“, а на втория етап да се премахне чрез закон въобще споменаването на „пол“ за човека.

 

 

 

 

 

 

 

На 14 ноември 2017 г. изданието „Оксфорд мейл“ (Oxford Mail )съобщава, че училището, в което работил уволненият учител, е победител в конкурс сред всички местни училища, провеждан от местната хомосексуална мрежа.

 

 

 

 

 

 

 

През 2015 г. местните хомосексуалисти дали на това училище безвъзмезден грантв размер на 10 000 лири, за да „съдействат и насърчават джендърното разнообразие сред децата“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Представители на англиканската църква като Джейн Озейн (Jane Ozanne) твърдят, че този учител е „болен“ и предлагат дабъде изпратен на принудително лечение (това съобщава в изданието си от 14 ноември 2017 г. изданието Oxford Mail).

 

 

 

 

 

 

 

 

Учителят Сътклиф твърди, че действията на училището „отразяват една нарастваща и засилваща се тенденция – да бъдат превърнати християните в“ маргинализирани хора“, които все повече се подлагат на „публични наказания“ с колкото може повече медиен шум, като целта е да им запушат устата и да бъдат принудени да мълчат и да не пречат нат хомосексуалистите 4да осакатяват децата“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Това е само един от многото примери в Европа за наказване на онези учители, които въпреки“ официалната забрана „продължават да наричат учениците и ученичките „той“ и „тя“, както и с обявените за нетолерантни думи: „момиче“ и „момче “ – свидетелства Андреа Уилямс ( Andrea Williams) от “Християнския правен център“ (Christian Legal Center) .

Източник: lyubomircholakov.blog.bg

Четете още на: http://www.budnaera.com/201801f/180100332.html#ixzz54XPLbimW
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Европа

More in Европа

epa05995425 Germany's Christian Democratic Union (CDU) party chairwoman and German Chancellor Angela Merkel attends an election campaign event of the German Christian Social Union (CSU) party at the 46th Truderinger Festwoche festival week in Munich, Bavaria, Germany, 28 May 2017.  EPA/CHRISTIAN BRUNA

“Дойче веле”: Как се живее в Германия с доход от 416 евро на месец – над 4 милиона го правят!

май 11, 2018
20180511173920-6249043

Меркел: Излизането на САЩ от договора с Иран подкопава доверието в международния ред!

май 11, 2018
меркел101968_660_370

Меркел към Борисов след поредните куртоазни целувки: Бойко, справи се прекрасно!

май 10, 2018
Mixed Europe and Iran flag, three dimensional render, illustration

Европа срещу Тръмп: Ще спазваме сделката с Иран!

май 8, 2018
МЕРКЕЛlead_960

Първа писта! Меркел се среща с Путин в Сочи на 18 май, той пък лети за Виена и Пекин през юни!

май 7, 2018
101395_660_370

Обесиха показващия средни пръсти на народа Макрон! Десетки хиляди протестираха срещу политиката на френския президент! СНИМКИ

май 5, 2018