Криминално

Ужасяваща находка в жилищен блок в Бургас! Момиче пищи във входа, а на тавана… трупът на брат й! (СНИМКИ)

Ужасяваща находка в жилищен блок в Бургас! Момиче пищи във входа, а на тавана… трупът на брат й! (СНИМКИ)

1517149439-gt

 

 

Брутална гледка стресна днес, живеещите във вх. Б на бл. 67 в бургаския жк „Братя Миладинови“. Хората са се натъкнали на труп на млад мъж на таванското помещение в сградата. Те били събудени рано тази сутрин от виковете на жена, предаде  Флагман.бг.

 

 

 
Според съседи на тавана нощували мъж и жена – приятели. Те недоумяват как двамата са се промъкнали вътре, тъй като входът се заключва.

 

 

 


Блокът е прясно саниран, а входът се заключва
 

 

 

Самоличността на починалия все още се установява.
 

 

 

 

Трупът е откаран за аутопсия в катедра „Съдебна медицина“ към УМБАЛ-Бургас.

 

 

 

 

След случая съседите свикват общо събрание, за да ограничат достъпа на външни лица до входа.


Съседите свикват общо събрание, за да ограничат достъпа на външни лица

 

 

 

Заплита се мистерията около смъртта на младия мъж, чието тяло бе открито рано сутринта от живущи в бл. 67 в бургаския жк „Братя Миладинови”. Съседи, които видели починалия да влиза във входа заедно с момиче твърдят, че причината за внезапната му кончина може да са наркотици.

Двамата привидно не приличали на клошари – нито по дрехите, които въпреки, че изглеждали по-стари, не били раздърпани и овехтели, нито по поведението – младежите били културни и учтиви, пише “Флагман”.

 

 

 

 

 

„Вчера вечерта ги забелязах, че са горе и се готвят да нощуват на стълбите на последния етаж. Когато ги попитах, нямат ли къде да спят, нямат ли родители и т. н., те ми отговориха, че били останали сами и се грижели един за друг, след като „майка и татко” били починали. Не ми казаха откъде са”, разказа жена от блока, която всъщност е подала сигнала за намереното тяло още в 7:30 тази сутрин.

 

 

 

 

Тя допълни, че рано сутринта днес била събудена от викове и ридания, след което на вратата й започнало да се чука с все сила. Уплашената жена, виждайки през шпионката обляно в сълзи младо момиче, все пак отворила.

 

 

 

 

 

„Молеше ме да се обадя на линейка. Брат й не се събуждал, дори след като му удряла леки шамари. Горкото дете беше в истерия, а аз много уплашена от цялата ситуация. Вдигнахме целия блок на крак призори.

 

 

 

 

 

 

Позвъних на 112, но когато медиците пристигнаха вече беше твърде късно”, разказа пред репортер на Флагман.БГ жената от 8-ия етаж.

 

 

 

 

 

Източници на Флагман.бг разкриха, че въпреки че непознатата жена се е представяла за сестра на починалия, двамата нямат роднинска връзка.

 

 

 

 

 

„Когато по-късно дойдоха следователите единият от тях беше с куфарче и ще го цитирам. Каза нещо много важно: „Никой дори не се поинтересува кой съм и какво правя във входа”. Ето това е. Ето така са влезли. Всички ние сме станали бездушни и абсолютни непукисти!”, разказа друга жена от блока, която рано призори е станала свидетел на цялата изключително неприятна ситуация.

 

 

 

 

 

 

Тя допълни, че каквото и да е станало с момчето, това е една истинска трагедия, но не може да се изключи употребата или дори злоупотреба на наркотици. Жената сподели, че познава загиналия и той със сигурност не е бездомник, но не пожела да разкрие самоличността му.

 

 

 

 

 

 

„Здрав и прав млад мъж е това! Не може да умре от студ, вечер температурата не пада под -1/-2 градуса. Как за една вечер – по-малко от 12 часа, може да се стигне до такъв фатален край?!”, попита бургазлийката.

 

 

 

 

 

 

В момента тялото на починалия се намира в катедра „Съдебна медицина” към УМБАЛ -Бургас, където ще бъде извършена аутопсия. Тя ще покаже точната причина за нелепата смърт.

 

 

Флагман

 

https://www.flagman.bg/article/148822

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Криминално

More in Криминално

110487_660_370

2 от 10-те милиона кеш открити в стаята на Вълчо Арабаджиев

септември 2, 2018
1535908697-clipboard03

Нови разкрития! Ветко и Маринела Арабаджиеви духнали на пожар от Сен Тропе

септември 2, 2018
zx860y484_3304367

Извънредно! Спецпрокуратурата разследва олигарха Ветко Арабаджиев за пране на пари, поне 10 арестувани

август 31, 2018
линейка1490100689-lineeeika

Беззаконие! Началник уби собствения си работник и се опита да прикрие престъплението

август 31, 2018
1535635198-1

Митьо Очите гасне в Истанбул! Състоянието му е…

август 30, 2018
mrachnite-prognozi-targovskiia-registar-723

Мрачните опасения за ТР се оправдаха! Откраднаха фирмата на известен пловдивски бизнесмен

август 30, 2018