Бедствия

Бедствие във Врачанско! Вятърът обърна 3 камиона на Е-79, летящи ламарини едва не обезглавиха двама мъже, линейки летят към спешното! (СНИМКИ)

Бедствие във Врачанско! Вятърът обърна 3 камиона на Е-79, летящи ламарини едва не обезглавиха двама мъже, линейки летят към спешното! (СНИМКИ)

 

 

 

 

 

Бурният вятър обърна три камиона на международния път Е-79 между Мездра и Враца, съобщи bulnews.bg. Първият е на около 500 метра от бензиностанция “Ромпетрол“ и е “Фиат“. Точно на бензиностацията е обърнат втория -“Ивеко“, а третият камион „Рено“ е на около 300 метра преди него.

 

 

 

 

 

Стихията помита дори хора и е напълно невъзможно да се стои прав. При инцидентите има ранени хора, но хаосът е толкова голям, че няма никаква допълнителна информация.

 

 

 

 

 

Патрул на полицията е преградил едната лента за движение към Враца и минаващите возила получават инструкции да карат бавно в участъка, за да не бъдат обърнати и те.
Паднало дърво временно затвори подлеза на натоварения бул.“Мито Орозов“, което пожарникарите успяха да отрежат и да освободят трафика в посока оряховско шосе.

 

 

 

 

 

 

 

Близо до кръговото кръстовище на бензиностанция “Лукойл“ бурята е прекършила като кибритена клечка метален билборд. В центъра падна изолацията на блок и по чудо няма пострадали, тъй като в почивния ден е пълно с хора.

 

 

 

 

 

 

 

 

Наблизо стихията е обърнала павилиони, от покрива на бившето кино “Коларов“ летят остри ламарини, които са изключително опасни за минаващите оттам пешеходци.

 

 

 

 

 

 

 

На кръговото кръстовище, популярно сред врачани като “Благоев“ магазин е останал без стъклените си витрини. Пищят всички аларми на клона на “УниКредит Булбанк“. Екип спасители лети към района на „Ферит“, откъдето има сигнал за значителни поражения.

 

 

Има нови пострадали хора от циклона над Враца, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Летящи ламарини и стъкла едва не са обезглавили двама мъже, които вече са закарани в болница.

 

 

 

 

 

 

Първият случай е от жк „Дъбника“, където счупени стъкла са ударили в главата млад човек. На място медиците са му оказали първа помощ, след което с бинтована глава е транспортиран към спешното. Вторият случай е станал в пешеходната зона, известна като Пробива.

Летящите ламарини от покрива на бившето кино „Коларов“ са ударили около 40-годишен мъж, който е останал на лежи на земята. Свидетели на инцидента подали сигнал и пристигналата линейка вдигнала пострадалия за допълнителни изследвания.

 

 

 

 

 

В жк „Дъбника“ пред 147 блок вятърът е вдигнал във въздуха ламаринения покрив на гараж и като по чудо няма пострадали минувачи и автомобили.

 

 

 

 

 

Изцяло е унищожена детска площадка близо до новия парк в най-големия жилищен комплекс. Огромно дърво е паднало върху къща в пряка на ул. „Иванка Ботева“, където пожарникари полагат усилия да премахнат опасността. Близо до светофарите на бул.”Мито Орозов” е паднал прекършен поредният билборд.

 
/BulNews

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Бедствия

More in Бедствия

атика1534849372-affa

Мистерията падна! НОВО ВИДЕО разкри как е започнал пожарът в Гърция, изпепелил над 90 души и цяла Атика

август 21, 2018
53590_gallery_main

Микроязовир преля при км 37, затвори “Тракия” и я превърна в аквапарк… СНИМКА

юли 8, 2018
reka-chaia-zavleche-avtomobil-kato-829

Зловеща гледка: Река Чая завлече автомобил, подхвърля я като детска играчка над Асеновград… ВИДЕО

юни 28, 2018
паника1529989164-2111167426

Паника в Гърция – библейски потоп, иде и към нас! Фандъкова със специално обръщение… ВИДЕО

юни 26, 2018
flood-cars-54353_13-640x381

Синоптиците бият аларма: Идат порои, мощен циклон ще помете Италия, Гърция и България

юни 25, 2018
1529338394-clipboard07

Воден апокалипсис парализира София: Молове, метростанции и подлези протекоха, избиха шахти… СНИМКИ/ВИДЕА

юни 18, 2018