Бедствия

Бедствие във Врачанско! Вятърът обърна 3 камиона на Е-79, летящи ламарини едва не обезглавиха двама мъже, линейки летят към спешното! (СНИМКИ)

Бедствие във Врачанско! Вятърът обърна 3 камиона на Е-79, летящи ламарини едва не обезглавиха двама мъже, линейки летят към спешното! (СНИМКИ)

 

 

 

 

 

Бурният вятър обърна три камиона на международния път Е-79 между Мездра и Враца, съобщи bulnews.bg. Първият е на около 500 метра от бензиностанция “Ромпетрол“ и е “Фиат“. Точно на бензиностацията е обърнат втория -“Ивеко“, а третият камион „Рено“ е на около 300 метра преди него.

 

 

 

 

 

Стихията помита дори хора и е напълно невъзможно да се стои прав. При инцидентите има ранени хора, но хаосът е толкова голям, че няма никаква допълнителна информация.

 

 

 

 

 

Патрул на полицията е преградил едната лента за движение към Враца и минаващите возила получават инструкции да карат бавно в участъка, за да не бъдат обърнати и те.
Паднало дърво временно затвори подлеза на натоварения бул.“Мито Орозов“, което пожарникарите успяха да отрежат и да освободят трафика в посока оряховско шосе.

 

 

 

 

 

 

 

Близо до кръговото кръстовище на бензиностанция “Лукойл“ бурята е прекършила като кибритена клечка метален билборд. В центъра падна изолацията на блок и по чудо няма пострадали, тъй като в почивния ден е пълно с хора.

 

 

 

 

 

 

 

 

Наблизо стихията е обърнала павилиони, от покрива на бившето кино “Коларов“ летят остри ламарини, които са изключително опасни за минаващите оттам пешеходци.

 

 

 

 

 

 

 

На кръговото кръстовище, популярно сред врачани като “Благоев“ магазин е останал без стъклените си витрини. Пищят всички аларми на клона на “УниКредит Булбанк“. Екип спасители лети към района на „Ферит“, откъдето има сигнал за значителни поражения.

 

 

Има нови пострадали хора от циклона над Враца, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Летящи ламарини и стъкла едва не са обезглавили двама мъже, които вече са закарани в болница.

 

 

 

 

 

 

Първият случай е от жк „Дъбника“, където счупени стъкла са ударили в главата млад човек. На място медиците са му оказали първа помощ, след което с бинтована глава е транспортиран към спешното. Вторият случай е станал в пешеходната зона, известна като Пробива.

Летящите ламарини от покрива на бившето кино „Коларов“ са ударили около 40-годишен мъж, който е останал на лежи на земята. Свидетели на инцидента подали сигнал и пристигналата линейка вдигнала пострадалия за допълнителни изследвания.

 

 

 

 

 

В жк „Дъбника“ пред 147 блок вятърът е вдигнал във въздуха ламаринения покрив на гараж и като по чудо няма пострадали минувачи и автомобили.

 

 

 

 

 

Изцяло е унищожена детска площадка близо до новия парк в най-големия жилищен комплекс. Огромно дърво е паднало върху къща в пряка на ул. „Иванка Ботева“, където пожарникари полагат усилия да премахнат опасността. Близо до светофарите на бул.”Мито Орозов” е паднал прекършен поредният билборд.

 
/BulNews

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Бедствия

More in Бедствия

гръм1525956734-sag

Бури и градушки помляха България! Вижте силата на стихията в село Боголин и как гръм удря Пловдив! (ВИДЕО)

май 10, 2018
1525580640-ankara5-678x381

Потопът, помел Анкара, е невиждан от 500 години насам! Смразяващи кръвта СНИМКИ и ВИДЕО

май 6, 2018
1522339712-international-space-station

Остават броени часове до сгромолясването на чудовището от Космоса, заплашващо и България! Очаква ни огнен дъжд!

март 30, 2018
конеphpvwkvsg_800x

Чудовищно! Десетки коне изоставени да умрат в Осоговската планина, собственикът им ползвал евросубсидии, за да ги отглежда! СНИМКИ

март 26, 2018
айтос152171882327856

Щъркелова истерия в мрежата! И около Средец се напълни с птици, еколози зоват: Не ги пипайте, освен ако няма ранени! Ето какво се случва…

март 22, 2018
щркели1521717485-clipboard01-678x381

Кошмар край Айтос! Десетки щъркели бедстват, сковани в студа и снега, природозащитниците мълчат! (СНИМКИ)

март 22, 2018