Европа

Германците ще почнат да напускат страната си заради наводнението от мигранти, предупреди активистка за подпомагане на бежанците!

Германците ще почнат да напускат страната си заради наводнението от мигранти, предупреди активистка за подпомагане на бежанците!

bultimes-1
Основателката на една от асоциациите за подпомагане на бежанците в Германия – Ребека Зомер, предупреди за скорошно преселение на немци към Полша заради наводнилите Германия мигранти. Шефката на Arbeitsgruppe Flucht + Menschenrechte заяви това в интервю за полското списание Do Rzeczy, съобщава в. “Сега”.

 

 

 

 

Там разказва, че мигрантите-мюсюлмани заплашват обичайния начин на живот на немците. “Немските граждани са готови да се преселват в Полша, защото ситуацията става непоносима. Ако Полша и Унгария не отстъпят от позицията си по проблемите с миграцията, то те могат да се превърнат в острови на стабилността в Европа” – смята Зомер.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

По време на работата си с бежанците активистката се разочаровала във възможността за тяхната интеграция в европейското общество. “Аз мислех, че средновековните им възгледи с времето ще се променят (…)

 

 

 

 

 

Но това, което наблюдавах като доброволка, ме принуди да призная, че мюсюлманските бежанци са израсли със съвършено други ценности. На тях са им промивали мозъците от деца, (…), те не се канят да приемат нашите възгледи. Нещо повече, те гледат на нас, неверниците, с презрение.” – разказва бившата доброволка.

 

 

 

 

 

 

И си припомня случай, когато нарушаващи предписанията на Корана имигранти я нарекли “тъпа немска курва”. “При това те ядяха моя храна в собствената ми градина” – отбелязва Зомер. / ГЛАСОВЕ

loading...
0
Европа

More in Европа

laura_codruta_kovesi_2

Франция и Германия ще подкрепят Кьовеши за първи европейски прокурор

февруари 11, 2019
орбан20150911.eqwvzhcthw

Унгария дава $36 000 за трето дете и освобождава от данъци за четвърто, не ни трябват мигранти, а раждаемост!

февруари 11, 2019
luidji-di-mayo

Италианското правителство е решено да преразгледа санкциите срещу Русия

февруари 10, 2019
1549726152

Революция в Париж! „Жълтите жилетки“ вилнеят, нападат банки, кафенета и ресторанти… СНИМКИ/ВИДЕО

февруари 9, 2019
жълти119068_660_370

„Жълтите жилетки“ от Франция се протягат към Италия, в Париж – отново сблъсъци с полицията

февруари 9, 2019
d54d54e7f497f09d876189e073a11d72_medium

ЕК към Италия и Франция: Разберете се сами!

февруари 8, 2019