Коментари

Гинки за егоистично разграбване на България (ГЕРБ)

Гинки за егоистично разграбване на България (ГЕРБ)

 

 

 

 

СЛАТИНСКИphpw0erln_800x

 

Всъщност, “гинка” не е просто отделно взето колосално безобразие, нека не се лъжем. Това е начало на качествено нов етап на деградацията на нашата държавност. Първият управленски акт на реално притежаващата държавата ни партия – гинки за егоистично разграбване на България…

 

 

 

 

 

 

 

 

Държавата ни е похитена от една безскрупулна прослойка.

 

 

 

 

 

Тя осъществява практически пълен контрол върху четирите власти – законодателна, изпълнителна, съдебна и медийна; може да принуждава с мека или груба сила депутатите, така че винаги да има тематични мнозинства, като държи в запас за политически рекет партия-идиотка;

 

 

 

 

 

налага в опозиционната партия архаични теми за дневен ред, които я правят абсолютно неадекватна и тотално декоративна; и владее нужните манипулиращи и демагогски ресурси да си поръчва желаните изборни резултати.

 

 

 

 

 

 

 

 

С други думи, ние имаме власт на една безскрупулна проолигархична прослойка, която използва формалните демократични процедури, за да увековечава чрез избори безпределната си власт.

 

 

 

 

 

 

 

 

Докато може да прави това чрез избори, тя ще го прави, после ще обърне дебелия край и ще премине към репресии.

 

 

 

 

 

 

 

Защо казвам, че е начало на нов етап?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защото доскоро тази прослойка отнемаше от бизнесмени отделни успешни бизнес-начинания и предприятия (хлебопекарна, рибовъдно стопанство, шивашки цех, консервна фабрика, шофьорска школа и др., върхът бе опитът да се заграби Дунарит.. ).

 

 

 

 

 

 

Но сега вече въпросната алчна и хищна проолигархична прослойка премина към свръхконцентрация на собствеността у нас, като си “купува” стратегически бизнеси с ключово значение за националната сигурност и икономиката на държавата.

 

 

 

 

 

 

В новия етап се играе на много едро, играе се суперрешетелно и с мегавълчи апетит. При това на държавата, сиреч на властта, се отделя ролята на средство, на инструмент за осъществяване на тази цел – посочва й се какво тя трябва да направи и й се виква Дръж!!!!

 

 

 

 

 

 

Държавата у нас е дотолкова похитена и превърната в маша, в пипало, в наемен корпус за бърза употреба, че за участващите в нея има само четири опции:

 

 

 

 

 

1. Да се стремят с пълни сили да станат част от проолигархичната прослойка, където са милионите левове, че даже и милиардите…

2. Да изпълняват волята на прослойката, като успоредно с това на своето си ниво създават свои корупционно-грабителски кръгове – суджук-далавери, кум-гейтове, сват-шайки, свински черва и др…

3. Да служат за подставени лица, мюрета, куци патета, червеи-примамки, за да се осъществят конкретни сделки – срещу крупни възнаграждения, които компенсират отпадането им след това от хранителната верига…

4. Да откажат да бъдат използвани, да излетят завинаги от властта и да подсмърчат около нея, събирайки на изборите резултат, близък до статистическата грешка.

 

 

 

 

 

Ето в такава България ние ВЕЧЕ живеем и първата гинка е ударът на камбаната, която оповестява нейното раждане.

 

 

 

 

 

 

 

 

Но ние сме умиращо общество и не разбираме за кого бие камбаната. Ето защо като примирено и оглупяло стадо вървим към собственото си заколение.

 

 

 

 

 

Довчера ни стрижеха безпощадно, до кръв.

 

 

 

 

 

От днес вече ни отреждат друга участ…

 

 

Николай Слатински, фейсбук... ...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

grigor-lilov-900-1

Съответствия! Чех купува Теленор. Чехите и Гинчето подписаха далаверата за ЧЕЗ. Кабо Верде е офшорен рай…

февруари 25, 2018
660_212b9cebb678931986fa79d6d837833c

Шайка, скрита зад некоя си Гинка от Пазарджик, сложи ръка на тока на 3 милиона българи!

февруари 24, 2018
КЕВО

Запушете си устите! Отворете си ушите! Чухте ли, какво каза Орбан?

февруари 22, 2018
slavi-trifonov

Слави Трифонов: Кабо Верде е на 38-мо място в света по корупция, а България “стабилно” държи 75-то място!

февруари 20, 2018
boiko19

Мрежата изригна: Бойко, някой може ли да повярва, че 10 г. пенсиите са под 300 лв.!

февруари 17, 2018
БОЙКОВ14012_119948061536216_1709651106_n

Всеобщият провал “Луковмарш”!

февруари 16, 2018