Криминално

Горещо разследване: Килърът на боса на “Агресия” взел 20 000 евро! Мократа поръчка била подготвена от трима!

Горещо разследване: Килърът на боса на “Агресия” взел 20 000 евро! Мократа поръчка била подготвена от трима!

агресия-килър1517564713-640-56aca2ace115afa43124129b78d4333d
Убиецът на шефа на модна къща “Агресия” е прибрал 20 000 евро за мократа поръчка. Това са заявили разследващи пред “Телеграф”.
В самата подготовка на убийството, което стана точно преди две години, пък са участвали най-вероятно трима души.
Александър Антов бе разстрелян с 2 куршума в тила, докато разхождаше кучето си в гората над Бистрица. До ден днешен няма задържан за убийството, но криминалисти имат яснота за това кой е поръчал екзекуцията.
“Едно е да знаеш, друго е да го докажеш. Това престъпление е мислено много дълго време, изпипано е до последния детайл”, смятат ченгетата.
Босът излязъл да разходи домашния си лабрадор след работа на 8 януари 2016 г. Както винаги обул туристически обувки, взел каишката и тръгнали към горичката, в която обичайно се разхождали с домашния любимец.
Малко след 18 ч. обаче Антов бил покосен в гръб от един куршум в тила. Убиецът се приближил и стрелял втори път, за да е сигурен, че е ликвидирал обекта.
След това разследващи подозират, че трупът му е бил завлечен до храст и прикрит. Една две минути преди полунощ лабрадорът се прибрал вкъщи и така щерката на Антов – Мая, разбрала, че се е случило нещо лошо с баща й.
Тя незабавно подала сигнал в полицията и започнало издирване на тялото.
“Следите са прикрити майсторски. В този район имаше много кал и сняг, въпреки че навсякъде има камери, самото убийство е станало извън обсега им. Това говори за професионално изпълнение и за предварително обследване на мястото”, коментираха ченгета.
Въпреки опитите да бъдат събрани доказателства и да се тръгне по горещи следи, такива липсват.
Най-голяма помощ на разследващите оказва щерката на убития Мая. Тя споделя през сълзи, че според нея поръчителят на убийството е мъжът й Стефан. Мъжът, познат в някои среди в София с прякора Келвин Клайна, незабавно е привикан на разпит.
По време на беседата той яростно отрича да има каквото и да е с Антов. Непрекъснато изтъква как Мая е психически зле и той не искал да има нищо общо с нея.
Отказва да отговаря обаче взимал ли е пари от покойния си тъст и какви суми все още не е върнал в предприятието. На въпроса “Ще подкрепите ли думите си по време на изследване с детектор на лъжата”, Келвин Клайн отсича: “В никакъв случай”.
След време хора от близкия семеен кръг на Мая също го сочат за деспот, който я подтискал, депресирал, психически й оказвал тормоз, за да се домогне до милионите на баща й.
Следва втора покана за детектор в Института по психология на МВР, но и тя удря на камък, което вече се струва изключително странно на разследващите.
Това ги води на мисълта, че мъжът има пръст в екзекуцията, но няма нито едно реално доказателство, насочващо към него. Затова и Стефан не е задържан.
Той дори ходил специално да носи на ченгетата списъци с часове, кога едно от децата му е било на уроци, че е било придружено от него и нямало как физически да посегне на Александър.
Самият Стефан категорично отрича да има общо с убийството. Няма отговор на въпроса обаче защо е отказал полиграфа и има ли от какво да се страхува, че ще излезе наяве.
В хода на разследването на убийството наяве излязоха интересни детайли около империята “Агресия”.
Най-стряскащо се оказа това, че през 2015 г. Антон прехвърля фирмата на никому неизвестния Петко Митов. Проверка в Дакси показва, че той е собственик на десетки дружества, за някои от които дори не подозира.
1 млн. лева стоят в основата на екзекуцията на Антов, смятат близки на убития. Според тях това е сумата, която мистериозно се изпарила от сметките му, след като бил застрелян.

За огромната дупка в бюджета на “Агресия” алармира пред полицията самата Мая Антова. Неофициално запознати твърдят, че Келвин Клайна е взел огромна сума пари назаем от Антов, като няколко години отказвал да я върне.

https://www.blitz.bg/kriminalni/razsledvane-kilrt-na-bosa-na-agresiya-vzel-20-000-evro-mokrata-porchka-podgotvena-ot-trima_news576152.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Криминално

More in Криминално

1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
955d0d4e8a636706dadc2ed7480ff8cb

Митьо Очите към Божо Кравата: Правехте се на мъже, не се бихте, страхливци!

май 11, 2018
крит1525927314-klfgd-678x381

Българки мрат като мухи на Крит! Изплува първа зловеща версия за изчезването на бременната Десислава! СНИМКА

май 10, 2018
здравна1525874943-1

Огромен скандал в Пловдив! Задържани са шефове от Здравната каса с 30 торби, натъпкани с пари! (СНИМКИ)

май 9, 2018
удар1525754861-2-678x381

Невероятен удар: Арестуваха Георги и Асен с кокаин за 200 милиона долара! (ВИДЕО)

май 8, 2018