Политика

Започна кастингът на Слави Трифонов за новия му политически проект! Ето ги първите мераклии, които са готови да го последват! СНИМКИ

Започна кастингът на Слави Трифонов за новия му политически проект! Ето ги първите мераклии, които са готови да го последват! СНИМКИ

 

php86hlgp_800x_

 

Шоуменът Слави Трифонов стартира подбора на кандидатите, желаещи да се включат в политическия му проект.

На живо във фейсбук на страницата му Слави Т. Трифонов в момента се излъчват интервютата с тях.

 

 

 

 

 

Риалити събитието протича по добре познат сценарий от други инициативи на “Шоуто на Слави”. Кандидатите сядат на столче пред гологлавия водещ, представят се и споделят възгледите си.

 

 

 

 

 

 

За разлика от другите формати обаче в “политическото жури” не са сценаристите на предаването на Трифонов, а учени, които шоуменът от Учиндол представи като “хора с изключителни качества, които живеят в чужбина, но продължават да милеят за това, което се случва у нас”.

 

 

 

 

 

 

При подбора на кандидат-политиците помагат Атанас Раденски, професор от университет в Ориндж Каунти, Йордан Бъчваров, биолог, мениджър на лаборатория в САЩ и професорът от университет в Катар Нинов.

 

 

 

 

 

 

Трима от първите четирима, допуснати до интервю, се оказа, че са живели и учили в чужбина.

Първа пред Слави и журито застана Неда Калчева, която е програмист. Тя разказа, че родителите ѝ артисти и че е отраснала в Солун преди да продължи образованието си в САЩ.

 

 

 

 

 

“Темата, която ми е близка, е електронното управление. За мен начинът да се оправим в България е да създадем невъзможност да се краде и да има корупция. Законите не са достатъчни, необходимо е да изпреварваме събитията. За това могат да ни помогнат блокчейн технологиите, каквито в Естония се използват от 10 години”, обясни Калчева.

 

 

 

 

Следващият кандидат-политик бе Петър Анастасов, 47-годишен от Ботевград. Той се оказа хирург, живял в Америка, специализирал клинична неврофизиология в Далас.

 

 

 

 

 

“Преди 7-8 години се завърнах. Викат ми Комара. Като се качих на колата в САЩ и спрях да спортувам станах така”, обясни пълничкият мъж.

Той обясни, че вече трябва да мислим за децата на нашите деца.

 

 

 

 

“Трябва да се борим за бъдещето. Имаме отрицателен прираст – на 100 000 починали 46 000 родени. Здравеопазването трябва да се натисне и да се промени из основи. Най-важно е да има конкуренция на Здравната каса.

 

 

 

 

 

Трябва да има няколко, но с участие на държавата, посочи Атанасов, когото Слави определи като “голям сладур”.

 

 

 

 

 

 

 

След него пред Слави застана Иван Шишков, който се оказа на 31 г. от Севлиево. Той обясни, че е мениджър за Източна Европа в британска логистична компания, икономист, специалист по застраховане.

 

 

 

 

 

 

 

 

Живко Седларски, на 37 години, от София се оказа, че също е емигрант, който се е завърнал у нас. Той завършил данъчно право във Франция и работил за голяма кантора в Париж и Мароко. От 2010 г. обаче се върнал в България, оженил се и вече имал две дъщери.

 

 

 

 

 

Очаквайте подробности!

 

Офнюз

 

https://offnews.bg/politika/eto-gi-parvite-kandidati-koito-sa-gotovi-da-posledvat-slavi-674077.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

768x432

Борисов настоява за отмяна на мораториума върху строежа на АЕЦ “Белене”, който ГЕРБ наложи преди 6 години!

май 12, 2018
борисов интервю

Фалшива новина е, че чакам края на председателството, за да дам оставка! Много исках с президента да теглим заедно, ама той явно си е с БСП

май 12, 2018
1517999603-img-7736jpg

Борисов за БСП: Много обичат да ни дават акъл, но такава злоба и жлъч не съм виждал – искат да провалят европредседателството!

май 12, 2018
lekari

Лекарите се вдигат на бунт! Въвеждането на здравната карта ще изхвърли на улицата стотици медицински лица!

май 12, 2018
epa06367016 Bulgarian President Rumen Radev speaks to the media following his meeting with French President Emmanuel Macron (not pictured) at the Elysee Palace in Paris, France, 04 December 2017. Rumen Radev is on a State visit to France from 04 to 06 December 2017.  EPA/YOAN VALAT

Радев: Абсолютно основателни са исканията на транспортния бранш, ЕС води дискриминационна политика!

май 12, 2018
позорbig_myjete-dominirat-v-noviq-parlament-260889

Депутатите на най-корумпираната, бедна, изостанала и бързо умираща нация в Европа решиха: Искаме да регулираме съдържанието в интернет!

май 10, 2018