Политика

Започна кастингът на Слави Трифонов за новия му политически проект! Ето ги първите мераклии, които са готови да го последват! СНИМКИ

Започна кастингът на Слави Трифонов за новия му политически проект! Ето ги първите мераклии, които са готови да го последват! СНИМКИ

 

php86hlgp_800x_

 

Шоуменът Слави Трифонов стартира подбора на кандидатите, желаещи да се включат в политическия му проект.

На живо във фейсбук на страницата му Слави Т. Трифонов в момента се излъчват интервютата с тях.

 

 

 

 

 

Риалити събитието протича по добре познат сценарий от други инициативи на “Шоуто на Слави”. Кандидатите сядат на столче пред гологлавия водещ, представят се и споделят възгледите си.

 

 

 

 

 

 

За разлика от другите формати обаче в “политическото жури” не са сценаристите на предаването на Трифонов, а учени, които шоуменът от Учиндол представи като “хора с изключителни качества, които живеят в чужбина, но продължават да милеят за това, което се случва у нас”.

 

 

 

 

 

 

При подбора на кандидат-политиците помагат Атанас Раденски, професор от университет в Ориндж Каунти, Йордан Бъчваров, биолог, мениджър на лаборатория в САЩ и професорът от университет в Катар Нинов.

 

 

 

 

 

 

Трима от първите четирима, допуснати до интервю, се оказа, че са живели и учили в чужбина.

Първа пред Слави и журито застана Неда Калчева, която е програмист. Тя разказа, че родителите ѝ артисти и че е отраснала в Солун преди да продължи образованието си в САЩ.

 

 

 

 

 

“Темата, която ми е близка, е електронното управление. За мен начинът да се оправим в България е да създадем невъзможност да се краде и да има корупция. Законите не са достатъчни, необходимо е да изпреварваме събитията. За това могат да ни помогнат блокчейн технологиите, каквито в Естония се използват от 10 години”, обясни Калчева.

 

 

 

 

Следващият кандидат-политик бе Петър Анастасов, 47-годишен от Ботевград. Той се оказа хирург, живял в Америка, специализирал клинична неврофизиология в Далас.

 

 

 

 

 

“Преди 7-8 години се завърнах. Викат ми Комара. Като се качих на колата в САЩ и спрях да спортувам станах така”, обясни пълничкият мъж.

Той обясни, че вече трябва да мислим за децата на нашите деца.

 

 

 

 

“Трябва да се борим за бъдещето. Имаме отрицателен прираст – на 100 000 починали 46 000 родени. Здравеопазването трябва да се натисне и да се промени из основи. Най-важно е да има конкуренция на Здравната каса.

 

 

 

 

 

Трябва да има няколко, но с участие на държавата, посочи Атанасов, когото Слави определи като “голям сладур”.

 

 

 

 

 

 

 

След него пред Слави застана Иван Шишков, който се оказа на 31 г. от Севлиево. Той обясни, че е мениджър за Източна Европа в британска логистична компания, икономист, специалист по застраховане.

 

 

 

 

 

 

 

 

Живко Седларски, на 37 години, от София се оказа, че също е емигрант, който се е завърнал у нас. Той завършил данъчно право във Франция и работил за голяма кантора в Париж и Мароко. От 2010 г. обаче се върнал в България, оженил се и вече имал две дъщери.

 

 

 

 

 

Очаквайте подробности!

 

Офнюз

 

https://offnews.bg/politika/eto-gi-parvite-kandidati-koito-sa-gotovi-da-posledvat-slavi-674077.html
loading...
0
Политика

More in Политика

768x432

С поредно вето Румен Радев спира лесното застрояване на земеделски земи, прокарано от ГЕРБ!

февруари 2, 2018
4c_02hy5s

Каракачанов: Какво прави Истанбулската конвенция срещу продажбата на 12-годишни булки?

февруари 2, 2018
768x432

Радев категоричен и в Брюксел: Истанбулската конвенция не трябва да се ратифицира! Народът показа здрав разум!

февруари 1, 2018
КАРАКАЧАНОВ1496207516-karakachanov

И Каракачанов иска референдум срещу гей бракове и джендър понятия в правната система у нас

февруари 1, 2018
ирена76522

Ирена Анастасова: В учебниците по история липсва фашизмът, депортирането на евреи, шестте ястребинчета!

февруари 1, 2018
63413_660_370

Плевнелиев видя Радев като Путин – начело на президентска република! “Това е руският модел – слагате един силен човек отпред”, проплака той!

януари 31, 2018