Криминално

Извънредно! Разбра се кой е музикантът, виновен за кървавата касапница край Пампорово – той е рокаджия и се казва… СНИМКА

Извънредно! Разбра се кой е музикантът, виновен за кървавата касапница край Пампорово – той е рокаджия и се казва… СНИМКА

 

рок1518607188-rokmuzikantat-anton-boiadzhiiski-e-484

 

 

Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в „Ауди ТТ“ в курорта Пампорово. Той е рок музикант, пише БЛИЦ.

 

 

Мъжът, който е от Пловдив, е свирил е в групата „Татко Кристофър“, създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата „Отново на път“. Писал е и текстове на песни на БТР.

 

 

 

Една от тях е „Роден от праха“

Родих се от прахта, в която живях и мълчах.

Срещам самота – празна съдба.

Сянка нечия от отворена стара врата спомена таи излетяла душа.

 

Пр. Имах един странен свят,

Имах един странен свят

 

Отлита мига като птица навън, като песен изпята, изпята от мен.

Отлита мига, отшумя, странен свят.

Бял лист от нощта, захвърлен на пода от кога.

Шепот на тъга ще захвърля в прахта.

 

 

 

Преди по-малко от час се появиха първи снимки на тузарското черно „Ауди ТТ“, в което бяха намерени телата на простреляните музикант и банкерка, който бяха открити край ски център „Малина“ в Пампорово.

 

 

 

 

 

Водещата версия е убийство и самоубийство.

 

 

 

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

 

 

 

 

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

 

 

 

 

 

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

 

 

 

 

 

 

 

Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

 

 

 

 

 

 

 

 

Случайно преминаващ оттам мъж от Смолян се е натъкнал на двата трупа на пловдивчани в Пампорово, пише plovdiv24.bg. Той е видял автомобил с включени габарити и спрял да окаже помощ. Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Очевидецът е Тодор Мелемов, син на кмета на Смолян Николай Мелемов. „Пътувахме от Пампорово към Стойките. Видяхме кола, която беше на габарити с работещи чистачки, отбила в едното платно.

Снегът върху колата беше стопен, а валеше. Снегорин беше минал и беше заобиколил колата. Навсякъде другаде беше изчистено. Помислихме, че е закъсал човек и спряхме да му помогнем. В тъмното не се виждаше. После светнахме с фенерче и видяхме, че има човек вътре. Мислехме, че може да му е лошо, затова да е спрял. Но видяхме, че шофьорът има рана на главата и целият е в кръв.

 

 

 

 

 

 

После видяхме, че има и жена. Беше страшна гледка. Подадохме сигнал на 112. Дойдоха полицаи, линейка. Установиха, че хората са мъртви. Тогава дойдоха и други следователи. Доколкото можехме, съдействахме“, каза Тодор, цитиран от „Марица“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Докато тримата чакали полицията спрели чистачките, затова предположили колата е била спряна, но със запален двигател в началото. Дочакал е идването на полицията и оказал пълно съдействие. Това обявиха на брифинг шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://kakata.info

 

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019