Криминално

Истината лъсна! Разбра се как точно са причакали и отвлекли Адриан Златков!

Истината лъсна! Разбра се как точно са причакали и отвлекли Адриан Златков!

 

оБрат1518089210-991-ratio-ivajlo-borisov-torinoto

 

 

Похитителите на Адриан Златков са го изпреварили на включени буркани секунди преди да го отвлекат. Бандитите са чакали момчето още пред къщата му в софийското село Герман, пише в. „Телеграф“.

 

 

 

 

 

 

 

Младежът забелязал шкодата, модел „Фабия комби“, със син буркан, докато изкарвал черната S-класа последен модел от двора си. Малко по-късно същата кола го изпреварила и принудила да отбие.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези показания е дал пред разследващите след освобождаването си срещу откуп Адриан Златков, стана ясно вчера в САС. След като е било натоварено в шкодата с качулка на глава, момчето е претоварено в друга кола.

 

 

 

 

 

 

 

По звука на двигателя жертвата можел да определи, че двигателят е бензинов, но не можел да каже нито марката, нито модел или цвят на втория автомобил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Показанията бяха прочетени от магистратите, докато анализираха събраните до момента доказателства, за да решат дали да оставят или освободят четиримата обвинени като помагачи Ивайло Борисов – Ториното, Мартин Марков, Георги Джамбазов, и гаджето му Здравка Стефанова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ториното – сочен като дясна ръка на Златко Баретата, оставил за затъмняване на стъклата „Шкода Фабия“ при своята приятелка Ангелина Йорданова. Шкодата карал шофьорът му Мартин Марков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като тонирала стъклата, Ангелина направила снимка на работата си. На един от кадрите се вижда, че колата е с номер 5207 – регистрационна табела, която била открадната от „Ауди“. Шкода със същия номер беше открита опожарена край Панчарево след отвличането на Адриан. Изгорялата кола била открадната около 2 седмици по-рано от София.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма доказателства обаче, че става именно с тази кола е отвлечен Златков.

 

 

 

 

 

 

 

Прокуратурата твърди, че Адриан е прехвърлен в „Опел Астра“ като полицейските. Такава кола Мартин Марков закаралза затъмняване на стъклата при Ангелина на 29.08.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От снимката, заснела стикера за „Гражданска отговорност“, става ясно, че возилото се води на името на Георги Джамбазов, а в последствие той е бракувал колата в КАТ. По делото обаче липсват показания на свидетели или други доказателства, че именно в нея е прехвърлен младежът.

 

 

 

 

 

 

 

БЛИЦ припомня, че вчера главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че имат подозрения кой е поръчителят на отвличането на Златков.

 

 

 

https://kakata.info

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Криминално

More in Криминално

1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
955d0d4e8a636706dadc2ed7480ff8cb

Митьо Очите към Божо Кравата: Правехте се на мъже, не се бихте, страхливци!

май 11, 2018
крит1525927314-klfgd-678x381

Българки мрат като мухи на Крит! Изплува първа зловеща версия за изчезването на бременната Десислава! СНИМКА

май 10, 2018
здравна1525874943-1

Огромен скандал в Пловдив! Задържани са шефове от Здравната каса с 30 торби, натъпкани с пари! (СНИМКИ)

май 9, 2018
удар1525754861-2-678x381

Невероятен удар: Арестуваха Георги и Асен с кокаин за 200 милиона долара! (ВИДЕО)

май 8, 2018