Uncategorized

Няма да повярвате кой се оказа собственик на лъскавото Lamborghini, което подлуди мрежата! СНИМКИ

Няма да повярвате кой се оказа собственик на лъскавото Lamborghini, което подлуди мрежата! СНИМКИ

 

1517843307-l-678x381

 

 

 

Снимка на лъскаво златно Lamborghini (Ламборгини) за броени дни подлуди София, че и цяла България. След като колата бе забелязана първоначално на столичен булевард, докато е превозвана от репатрак, а по-късно Блиц разкри, че тя е прекарана от Велико Търново до София, се породиха доста въпроси чии е автомобилът и каква му е връзката с България.

 

 

 

 

 

Тайната падна, след като читател  изпрати информация кой е късметлията, собственик на това бижу, като уточнява, че той е индиец.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зад волана на екстравагантната кола се оказва Дийпак Радж. Във фейсбук профилът му обаче пише, че е от Дубай, но живее и има бизнес в България. Радж е завършил училище в Ню Делхи, Индия и университет в Ирландия. Брат му Йожеш Радж пък учи в Нов български университет. Става ясно още от профилите на двамата във фейсбук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дийпак веднага след като е получил колата си е побързал и да се похвали с нея на почитателите си в социалните мрежи, които никак не са малко. Над 10 000 души са последователи на профила му.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оказва се обаче, че мъжът има цял автопарк от готини и скъпи коли. Той има снимка още с Мерцедес, Ферари, БМВ, Бентли, на което се вижда, че е с български регистрационен номер и други.

 

 

 

 

Като съобщение на снимката той е написал “Life is one time offer. Use it well !Garage 9 ! (Животът е еднократна оферта! Използвайте я добре! Гараж 9). Това означава, че той има още коли, вероятно също супер луксозни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дийпак Радж се оказва освен любител на скъпите коли и други скъпи вещи и екстремните изживявания. Той е скачал с парашут, пробвал е джет ботуши и е обиколил света.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дийпак се радва и на живота в България, става ясно от профила му. Там се намира и снимка от луд купон в Мегами и има и фотос с Камелия

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Брат му също е явно е почитател на луксозните стоки, тъй като и неговият профил е пълен със снимки с лъскави коли и други глезотийки.

 

 

 

И в случай, че дамите се чудят – Не става ясно дали Дийпак има жена до себе си, но Йожеш  е отбелязал себе си като необвързан.

 

 

 

 

 


БЛИЦ, ПЕТЕЛ

https://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/ekskluzivno-i-samo-v-blits-eto-koy-e-bogatasht-s-lskavoto-lamborghini-koeto-podludi-sofiya-snimkivideo_news577275.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

СВЕЩbig_12c5f

Напусна ни известна българска журналистка! СНИМКА

май 13, 2018
рачковfwerwerq3

Голяма беда застигна комика Димитър Рачков, дави мъката си в алкохол заради…

май 12, 2018
15261372677

Голяма трагедия в семейството на Нешка Робева!

май 12, 2018
1526024754-phppofjux-800x

Край на мистерията: Ани Цолова изуми публиката като се появи неузнаваема на сцената в… (СНИМКА)

май 11, 2018
20160125.wvdiqfrlsw

Лъснаха скандални пикантерии от интимния живот на Дони: Хасковска мутра три дни го…

май 10, 2018
izpovedta-na-edn-mlad-rom-spia-s-bogati-chichkovci-za-da-ima-kakvo-da-iam-pokartitelni-istorii-1

Бруталната изповед на 20-годишния Георги, който спи с адвокати, ще ви изправи косите!

май 9, 2018