ИНЦИДЕНТИ

Очевидец на трагедията със сина на Московски разказва какво точно се е случило на Боровец!

Очевидец на трагедията със сина на Московски разказва какво точно се е случило на Боровец!

очевидец1518090984-2
Жестоката трагедия, която сполетя миналия петък Ивайло Московски, може да доведе до повдигане на дело за непредумишлено убийство срещу министъра на транспорта, пише “Уикенд”.
На 2 февруари 4-годишният му син Кристиян загина при инцидент в Боровец, след като управляваната от татко му моторна шейна се обърна и затисна фатално малчугана.
Зловещата случка активизира враговете на министъра, които, позовавайки се на нененазовани източници, лансираха версията, че Московски е бил пиян и е управлявал моторната зимна шейна със скорост от над 60 км/ч.
Свидетел на кошмарната случка обаче опровергава тези съмнения и разкрива, че смъртта на детето наистина е злощастен инцидент, предизвикан единствено от лошите условия за каране на шейни, твърди “Уикенд”.
Ето какво разказва той:
На фаталния 2 февруари Московски, жена му Мариела, майка й и двамата им синове – Кристиян и Александър, пристигат в Боровец и се настаняват в хотел “Ястребец”.
Дни по-рано министърът си е пуснал заявка за почивен ден в петък с намерението да заведе семейството си на планина, за да учат малкия Кристиян да кара ски.
По-големият син Александър кара ски от 2 години и по традиция семейството ползва всеки удобен момент в зимните месеци, за да отскочи я до Боровец, я до Банско.
Транспортният министър е в курорта заедно със своя авер Илиян Филипов, който месец по-рано е купил 3 моторни шейни с мощност от 150 кубика.
1517639676-mccc
Приятелят на Московски кани министъра и децата му да изпробват шейните, като големият Александър се качва при Илиян, а 4-годишният Кристиян сяда в шейната на татко си.
Третата моторна шейна се управлява от друго приятелство семейство на Московски.
Компанията минава през маршрута, обозначен за каране на зимни шейни от тамошните инструктори.
Теренът е обозначен и маркиран, но и твърде разкалян заради липсата на голямо количество сняг. В района около хижа “Чакър войвода” неравност на пътя обръща втората шейна, управлявана от Ивайло Московски.
Министърът се натриса на бабуна, която буквално преобръща тежащата 400 кг моторна шейна.
Машината затиска фатално малкия Кристиян и го убива на място.
“Изписаха се какви ли не глупости – че Московски се е ударил в дърво, че е карал с висока скорост, че е бил пиян и неориентиран. Истината е, че бяха спазени всички инструкции за безопасност, шофирахме с не повече от 20 км/ч, но дяволът си е нямал работа.
Ивайло носеше детето на ръце и плачеше с глас, викаше му : “Криси, събуди се, моля те…”
След това всичко ми се губи, как сме извикали Бърза помощ, как сме се опитвали да съживим момчето нищо не помня…”, разказа при един от разпитите си дни след инцидента приятел на Ивайло Московски, управлявал заедно с него моторни шейни във фаталния ден.

https://www.blitz.bg/intsidenti/ochevidets-na-tragediyata-ss-sina-na-moskovski-razkazva-kakvo-tochno-se-e-sluchilo-na-borovets_news577643.html
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

оБрат1518089210-991-ratio-ivajlo-borisov-torinoto

Тотален обрат! Съд освободи Ториното и останалите заподозрени за съучастие в отвличането на Адриан Златков срещу смешно малки гаранции!

февруари 8, 2018
ихтиман1518073675-mahala-2

Смърт след безчинствата в Ихтиман при вчерашното меле между полицаи и роми! Жандармерия е блокирала махалата! СНИМКИ

февруари 8, 2018
1518010974-sinat-na-karamanski-harchi-milionite-v-sasht-snimki-3

Синът на Кръстника на БГ мафията Карамански заживя в САЩ, наследството му е огромно! Вижте Иво Карамански-младши! СНИМКИ

февруари 7, 2018
НССphpp3nt5o_800x

Разследват министър Московски за причиняване на смърт по непредпазливост! (ОБНОВЕНА/ПОДРОБНОСТИ)

февруари 7, 2018
смолянскиBOLNICA-HOSPITAL-EMERGENCY-SPESHNO-OTDELENIE-54325345236_33-640x381

Какво се случва?! След трагедията с Шарлопов нов ужас с български бизнесмен! Отрязаха му краката, лекарите се борят за живота му…

февруари 7, 2018
московски1499856479-img-8934jpg-678x381

Прокуратурата с извънредно съобщение за смъртта на сина на Ивайло Московски – вижте кой поема разследването!

февруари 7, 2018