Катастрофи

Разкритие! Няма да повярвате на кого се оказа жена трагично загиналата красавица Асиана Митева! След смъртта й му се налага да… СНИМКА

Разкритие! Няма да повярвате на кого се оказа жена трагично загиналата красавица Асиана Митева! След смъртта й му се налага да… СНИМКА

 

 

1518918488-1

 

 

 

Трагично загиналата преди няколко дни в автоинцидент красавица Асиана Митева, която днес бе погребана на Малашевските гробища в София, е била жената на Даниел Стефанов-Дъмпела – люлинския гангстер, разкрива „ШОУ”.

 

 

 

 

 

 

 

Двамата са заедно от години, въпреки че рядко са се появявали заедно в публичното пространство. Причината за това обаче не била, че пазели в тайна любовта си, уверяват близки до двойката. Просто искали да не привличат излишно публичното внимание върху себе си.

 

 

 

 

 

 

 

 
А Асиана, където и да отидела, било невъзможно да не направи всеобщо впечатление.

 

 

 

 

 

Била една от най-ухажваните родни манекенки. И въпреки че родила едва преди пет месеца, екзотичната красавица била в топформа, особено в последно време – слаба, елегантна и ефирна.

 

 

 

 

„Получавам много предложения от популярни мъже. Те си мислят, че като се обличам хубаво и изглеждам добре, съм поредното леко момиче, но остават разочаровани. Все пак  работата ми в заведенията ме задължава да съм изрядна   що се отнася до визията ми”, бе споделила пред народното издание преди няколко години Митева.

 

 

 

 

 

 

 

 

А когато се случва фаталният инцидент с джипа й, тя бързала, за да се прибере при детето си. Сега за малкия си син Дъмпела ще се грижи сам, без Асиана, която едва ли ще прежали някога в живота си.

 

 

 

 

orig

 

 

 

 

 

Така, както не могат да го направят и приятелите й. Часове, след като стана ясно, че именно Асиана Митева е жертвата на жестоката катастрофа с джип БМВ Х5 край Дупница, страницата й във фейсбук се изпълни с десетки съболезнователни послания, от които си личи колко много е била обичана тя. Един от тях е известният фотограф на звездите Иван Ерменков.

 

 

 

 

 

 

 

 

„В първите ми стъпки като професионален фотограф се сблъсках с много и различни хора, едните ми показаха какъв НЕ трябва да бъда, други ми показаха какъв бих искал да бъда след време и ми служеха за пример.

 

 

 

 

 

 

 

 

Бях едва 17-годишен, но работех като клубен фотограф в един от най-елитните нощни клубове в България… Има хора, които никога няма да забравя… все   още чувам думите им – „Ванка, никой не ме е снимал толкова добре   има бъдеще в теб, момче!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За огромно съжаление този невероятно красив не само външно, но и вътрешно в душата си човек днес отлетя от тази земя след автомобилна катастрофа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Почивай в мир Асиана Митева, ти беше и си оставаш един добър и прекрасен човек. Това беше най-силният допинг за мен”, пише той в социалната мрежа.

 

 

 

 

 

 

 

 
„Днес е много тъжен ден за мен, един млад човек си отиде от този свят и остави своята рожбичка без майчица”, пише и управителката на столичен музикален клуб Йорданка Полеганова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като новината за тежката катастрофа става известна, част от приятелите на Асиана, невярващи, че става дума за нея, признават, че са звънели в отчаянието си на мобилния й телефон, но той бил изключен.

 

 

 

 

 

 

 

През последните години красавицата къса с моделството, но отново се движи в светските среди. Работила е като пиар на Румънеца и Енчев, а също така е била и управител на „Бедрум”. Била е мениджър и на клуб „Маскара”.

 

 

Флагман

 

https://www.flagman.bg/article/150711

 

 

 ... ...
loading...
0
Катастрофи

More in Катастрофи

1518918488-1

Мистерия: Красивата Асиана пътувала с джипа ковчег към Благоевград, но внезапно направила обратен завой и…

февруари 19, 2018
касапница1518957410-1

София се размина със страшна катастрофа! Хора пищят, майки бранят с тяло децата си! (СНИМКА)

февруари 18, 2018
1518918488-1

Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край!

февруари 18, 2018
1518889334-4

Светските среди потънаха в скръб! Известна красавица излетя от магистралата с мощния си джип (СНИМКИ/ВИДЕО)

февруари 17, 2018
кутия1518696250-1-678x381

Първи данни от черната кутия на Ан-148: Пилотите вземат фатално решение, в кабината настъпва паника и след секунди…

февруари 15, 2018
пишлигар1517994904-home-qmdxuu-chiozo-9tg2ou-j

Разкритие: Дрогираният 19-годишен пишлигар Пламен, убил Миглена на място, не е кой да е! Оказа се синче на…

февруари 14, 2018