Политика

Сидеров: Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, се гответе за предсрочни избори!

Сидеров: Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, се гответе за предсрочни избори!

 

sider-aga

 

 

Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, това може да доведе до сериозни колизии в управляващото мнозинство и дори до предсрочни избори.

Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в студиото на сутрешния блок на БНТ, цитиран от Епицентър.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Затова Сидеров предупреди ГЕРБ да отчитат обществените настроения, които в над 80% са против ратификацията наа Конвенцията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В същото време Валери Симеонов обвини сайта Гласове, че пишели пълни глупости.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Това са глупости! Не е имало никаква среща. Пишете пълни глупости. Как ме виждаш да подкрепям Истанбулската конвенция?! Пълни глупости!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Така вицепремиерът Валери Симеонов коментира пред “Гласове” информацията, че на среща с Цветан Цветанов е обещал да помогне за гласуването на Истанбулската конвенция в Народното събрание.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Гласове” публикува информация, позовавйки се на свои източници, че в края на януари Цветан Цветанов и Валери Симеонов са провели среща, посветена на Истанбулската конвенция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според източниците ни Симеонов е поел ангажимент „да извади 5-6 от своите депутати“ по време на гласуването на Конвенцията, като по този начин осигури мнозинство за ратификацията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цветанов заявил, че ГЕРБ не са се отказали да я наложат, а само изчакват да мине известно време и да утихне народното недоволство. Според източниците на “Гласове”, има твърдо поет ангажимент Истанбулската конвенция да бъде гласувана до месец юни в рамките на европредседателството.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Красимир Каракачанов обаче разбрал за срещата и веднага поискал обяснения от коалиционния си партньор. „Кой ти е дал право да поемаш такива ангажименти, след като сме обещали пред цяла България да гласуваме срещу Конвенцията?“, избухнал лидерът на ВМРО на среща със Симеонов преди две седмици.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След разразилия се огромен скандал, двамата не са се виждали и оттогава общували само през медиите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според нашите източници това била истинската причина за острите реплики, които двамата лидери на Патриотите си размениха от ефира на две телевизии.

 

 

 

Бултаймс

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

позорbig_myjete-dominirat-v-noviq-parlament-260889

Депутатите на най-корумпираната, бедна, изостанала и бързо умираща нация в Европа решиха: Искаме да регулираме съдържанието в интернет!

май 10, 2018
марешf431ea219f8bb02be12ca9736ced7c97_L

Марешки не искал да излизаме от НАТО, но е убеден: Русия може да ни пази по-добре, а и никой не ни е питал за влизането в Алианса!

май 8, 2018
9560bfb11a3a30f2a564b64e0e88193b (1)

Новина, която никъде няма да прочетете, всичко обаче си има логично обяснение!!!

май 5, 2018
КАРБОВСКИ20140509.gftovjvbce

Карбовски попиля Борисов след днешния му монолог: Всеки, който днес ви се подмазва на екрана и от офисите – утре ще ви рита в лицето!

май 4, 2018
НС768x432

Парламентът удари ново дъно! Депутатите спасиха привилегиите си – запазиха ръста на заплатите и не клъцнаха ваканциите си!

май 4, 2018
1525412535-qrrr

Борисов си спомни умилителна реплика, която царят му казал по адрес на Тодор Живков и атакува фронтално президента Радев!

май 4, 2018