Русия

Смайваща версия защо шефовете на трите най-мощни руски спецслужби посетиха САЩ! Такова нещо е правено само в „приятелска Беларус”!

Смайваща версия защо шефовете на трите най-мощни руски спецслужби посетиха САЩ! Такова нещо е правено само в „приятелска Беларус”!

 

1517549286-aaaa-rf-emblemi-spetsluzhbi

 

 

 

Преди дни медиите гръмнаха, че шефовете на трите водещи руски специални служби – Сергей Наришкин от Службата за външно разузнаване (СВР), шефът на Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ) Александър Бортников и началникът на Главното разузнавателно управление (ГРУ) на генералния щаб на руските въоръжени сили Игор Коробов – миналата седмица са посетили Вашингтон и се срещнали с директора на ЦРУ Майк Помпео.

 

 

 

 

 

 

 

 

Наришкин освен това се е срещнал и с шефа на Националното разузнаване на САЩ Дан Куотс.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това събитие е безпрецедентно и е невъзможно да се случи, без да са налице форсмажорни обстоятелства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Затова и информацията е пределно оскъдна, но изобилстват догадки, коментари и анализи както отвъд Океана, така и в Москва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интересен коментар например прави шеф-редакторът от ИА REGNUM Юрий Баранчик за колегите си от ИА REX.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като припомня, че такова посещение е правено само в „приятелска Беларус”, Барабанчик разглежда възможни версии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На първо място той лансира борбата с тероризма в Сирия и ядрената програма на Северна Корея, като ги отхвърля като не достатъчно значими и обясняващи високото посещение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Третият пореден мотив си струва да бъде цитиран дословно: „Третият повод, мисля, това са някои нови сведения относно онези „процеси”, които стават както на Земята, така и в околоземното пространство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изглежда, че присъствието на „неидентифицирани” обекти и представителите на извънземни цивилизации стана толкова явно и фиксирано от обикновени средства за видеонаблюдение от обикновените граждани, че за това е необходимо ново равнище на информационна откритост, за да не изпита човечеството шок от съприкосновението с новата реалност.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На четвърто място е поставено допускането, че именно външният извънземен фактор може да мотивира спецслужбите на двете свръхдържави да започнат плодотворно сътрудничество и да подтикнат към него политическото ръководство на другите страни, тъй като стоящите пред човечеството предизвикателства са с много степени по-високи дори и от проблема с глобалния тероризъм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Трябва да се има пред вид, че Юрий Барабанчик е изключително начетен и компетентен. При това неотдавна БЛИЦ публикува изказване на първия космонавт излязъл в открития Космос Алексей Леонов, че вече няма нужда да се мълчи за присъствието на извънземните при хората и че вече трябва да се срещнем с тях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хората обаче трябва да се подготвят за това събитие.

https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/smayvashcha-versiya-zashcho-shefovete-na-trite-nay-moshchni-ruski-spetssluzhbi-otidokha-vv-vashington_news576043.html
loading...
0
Русия

More in Русия

песков768x432

Песков: САЩ се опитват да се месят в изборите в Русия с „Доклада Кремъл“! Но той няма да има никакво влияние…

януари 29, 2018
epa06045817 (FILE) - Russian liberal opposition leader and anti-corruption blogger Alexei Navalny attends hearing at the Lyublinsky district court in Moscow, Russia, 30 May 2017 (reissued 23  June 2017). Russian opposition leader Alexei Navalny is not eligible to run for presidency because of his criminal conviction, the Central Election Commission, said in a statement on 23 June 2017. Navalny was given a five-year suspended prison sentence after he was found guilty of embezzlement in February 2017.  EPA/SERGEI ILNITSKY

Руската полиция задържа Алексей Навални след акция на негови активисти за бойкот на президентските избори!

януари 28, 2018
1516813292-aaaa-korab-viktor-leonov

CNN: Руски разузнавателен кораб обходи бази на американски стратегически подводници!

януари 24, 2018
MLA546957_pfbr1

Русия преминава на енергетика от ново поколение – ще бъдат създадени ториеви централи, които ще сменят ядрените реактори!

януари 23, 2018
big_bbf

Сензация! Разсекретиха отчета за съветската мисия до Луната и истината лъсна! ДОКУМЕНТИ

януари 16, 2018
Spokeswoman of the Russian Foreign Ministry Maria Zakharova gestures as she attends a news briefing in Moscow, Russia, October 6, 2015.  REUTERS/Maxim Shemetov

Москва: Директорът на ЦРУ откровено лъже, говорейки за наша намеса в американските избори!

януари 8, 2018