ОБЩЕСТВО

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

шарлопов-причини1471242885-stefan-sharlopov

 

 

 

Инсулт най-вероятно е покосил бизнесмена Стефан Шарлопов.  Българският Доналд Тръмп, както беше известен приживе той, се почувствал зле снощи и, за съжаление, починал в съня си, пише Пик.

 

 

 

 

Очаква се днес медици официално да потвърдят причината за внезапната смърт на предприемача.

Стефан Шарлопов и семейството му скоро се завърнали от ваканция в Тайланд. За първи път за почивка в чужбина заминали всички членове на семейството и нищо не предвещавало кончината на бизнесмена.

 

 

 

 

 

Негови близки разкриват, че през последните години той взимал сериозни мерки за здравето си – не употребявал алкохол, спортувал и дори отслабнал, пише Пик.

 

 

 

 

 

Приятели на бизнесмена подозират, че огромният стрес е основната причина за неговата кончина.

 

 

 

 

 

 

 

Официални причини за трагедията засега не са обявени, като първоначалната неофициална информация беше, че той не се е оплаквал от сериозни здравословни проблеми.
Близки до семейството му обаче са разкрили пред “ШОУ”, че заради непогасени кредити за ВИП селището „Созополис”, Шарлопов напоследък се е оплаквал от проблеми със сърцето.
Той драстично намалил алкохола и цигарите.
Преди години неговото семейство бе сполетяно и от неимоверен стрес, за който неотдавна разказа и съпругата на бизнесмена Бояна.
„Животът ми се обърна в момента, когато започна нашата връзка. Но Стефан винаги ме е пазил да не се взема насериозно – да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който трябва да се спазва”, разказа преди време в телевизионно интервю съпругата на бизнесмена Бояна Шарлопова.
И разкрива ужасяващата подробност, че преди години семейството й е било предупредено, че присъства в списък с потенциални жертви на „Наглите”
шарлопов1517823667-1
„Имаше заплаха за нашето семейство. Не беше само слух. Беше преди 10 г. Звъннаха на мъжа ми да му кажат, че той или член от семейството му е първи в списъка. Тогава дори някой от министрите му беше звъннал. Той три дни не беше спал, ял.
Те знаеха всичко за нас, следели са ни, знаели са къде ходя, децата какво обичат. Беше във времето, когато имаше отвличания. Беше огромно изпитание за нас като семейство и двойка”.
семейството655-402-stefan-sharlopov_0-640x381
Запитана кой се обади, тогава жената на бизнесмена отвърна така: „Не знам кой беше министърът. Знам, че Стефан дойде и ми каза, че има проблем и трябва да замине. На срещата той разбрал и ми звънна по телефона. Каза ми да си стоя вкъщи и, като се прибере, ще ми обясни всичко.
Стояхме и се чудихме какво да направим… Викнахме вкъщи охранителна фирма. Раздадоха на всички ни паник бутони. Отделно се взе охрана за нас. Излизахме по график, като влизахме вкъщи през различни места. Това продължи около година.
Тогава точно се смени правителството и ги хванаха т.нар. „Наглите”. Сега вече не ходим с охрана. Децата имат шофьор, с когото се движат. Мъжът ми има един човек охрана”.
Бизнесменът мина през редица съдебни битки за уникалното селище „Созополис”. В замяна става роб на кредитни задължения, които му докарват постоянен стрес. Теглил заеми от няколко банки, от които лихвите на ден само били около 3-4 хиляди евро.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/tova-li-sa-prichinite-za-vnezapnata-smrt-na-sharlopov_news576865.html

 

 
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

БАЦЕ655-402-bojko-borisov

Борисов: Кой казва, че не борим контрабандата?! Във всеки град обръщаме кофите с боклук и броим бандеролите…

февруари 5, 2018
раеваbig_10127

Близки на Шарлопов в шок: Това е истинска мистерия! Стефан беше в прекрасно здраве…СНИМКИ

февруари 5, 2018
шарлопов1517820237-4c-v5p8b5

От последния час: Бизнесменът Стефан Шарлопов издъхна внезапно! Отишъл си в съня без да има здравословни проблеми!

февруари 5, 2018
????????????????????????????????????

Кметът на Русе има свои аргументи броенето на комарите да струва 1,5 милиона лева – трябвало да бъдат регистрирани!

февруари 4, 2018
5e_3tghlp

Мрачната статистика на днешния геноцид в България: Два пъти повече раково болни у нас за последните 20 години!

февруари 4, 2018
1517755215-2

Пълен потрес! Баща от Русе пусна дъщеря си за продажба във Фейсбук, иска й 100 хиляди евро!

февруари 4, 2018