ОБЩЕСТВО

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

шарлопов-причини1471242885-stefan-sharlopov

 

 

 

Инсулт най-вероятно е покосил бизнесмена Стефан Шарлопов.  Българският Доналд Тръмп, както беше известен приживе той, се почувствал зле снощи и, за съжаление, починал в съня си, пише Пик.

 

 

 

 

Очаква се днес медици официално да потвърдят причината за внезапната смърт на предприемача.

Стефан Шарлопов и семейството му скоро се завърнали от ваканция в Тайланд. За първи път за почивка в чужбина заминали всички членове на семейството и нищо не предвещавало кончината на бизнесмена.

 

 

 

 

 

Негови близки разкриват, че през последните години той взимал сериозни мерки за здравето си – не употребявал алкохол, спортувал и дори отслабнал, пише Пик.

 

 

 

 

 

Приятели на бизнесмена подозират, че огромният стрес е основната причина за неговата кончина.

 

 

 

 

 

 

 

Официални причини за трагедията засега не са обявени, като първоначалната неофициална информация беше, че той не се е оплаквал от сериозни здравословни проблеми.
Близки до семейството му обаче са разкрили пред “ШОУ”, че заради непогасени кредити за ВИП селището „Созополис”, Шарлопов напоследък се е оплаквал от проблеми със сърцето.
Той драстично намалил алкохола и цигарите.
Преди години неговото семейство бе сполетяно и от неимоверен стрес, за който неотдавна разказа и съпругата на бизнесмена Бояна.
„Животът ми се обърна в момента, когато започна нашата връзка. Но Стефан винаги ме е пазил да не се взема насериозно – да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който трябва да се спазва”, разказа преди време в телевизионно интервю съпругата на бизнесмена Бояна Шарлопова.
И разкрива ужасяващата подробност, че преди години семейството й е било предупредено, че присъства в списък с потенциални жертви на „Наглите”
шарлопов1517823667-1
„Имаше заплаха за нашето семейство. Не беше само слух. Беше преди 10 г. Звъннаха на мъжа ми да му кажат, че той или член от семейството му е първи в списъка. Тогава дори някой от министрите му беше звъннал. Той три дни не беше спал, ял.
Те знаеха всичко за нас, следели са ни, знаели са къде ходя, децата какво обичат. Беше във времето, когато имаше отвличания. Беше огромно изпитание за нас като семейство и двойка”.
семейството655-402-stefan-sharlopov_0-640x381
Запитана кой се обади, тогава жената на бизнесмена отвърна така: „Не знам кой беше министърът. Знам, че Стефан дойде и ми каза, че има проблем и трябва да замине. На срещата той разбрал и ми звънна по телефона. Каза ми да си стоя вкъщи и, като се прибере, ще ми обясни всичко.
Стояхме и се чудихме какво да направим… Викнахме вкъщи охранителна фирма. Раздадоха на всички ни паник бутони. Отделно се взе охрана за нас. Излизахме по график, като влизахме вкъщи през различни места. Това продължи около година.
Тогава точно се смени правителството и ги хванаха т.нар. „Наглите”. Сега вече не ходим с охрана. Децата имат шофьор, с когото се движат. Мъжът ми има един човек охрана”.
Бизнесменът мина през редица съдебни битки за уникалното селище „Созополис”. В замяна става роб на кредитни задължения, които му докарват постоянен стрес. Теглил заеми от няколко банки, от които лихвите на ден само били около 3-4 хиляди евро.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/tova-li-sa-prichinite-za-vnezapnata-smrt-na-sharlopov_news576865.html

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1526130121ffv

Надеждата гасне – това ли е краят?! Спасителните екипи: Не оставихме необърнато камъче в търсене на Боян, но…

май 12, 2018
1517999603-img-7736jpg

Борисов за БСП: Много обичат да ни дават акъл, но такава злоба и жлъч не съм виждал – искат да провалят европредседателството!

май 12, 2018
lekari

Лекарите се вдигат на бунт! Въвеждането на здравната карта ще изхвърли на улицата стотици медицински лица!

май 12, 2018
640_163534

Поредна лудост на управляващите! Искаш да ходиш за риба – първо на училище, после на изпит и плащаш за риболовен билет!

май 12, 2018
15261168941

От последните минути: Неприятна новина от екипа, издирващ Боян Петров…. част от шерпите продължават към лагер 3!

май 12, 2018
1525969567fishtail-heli-tour

Пробив в спасителната операция на алпиниста Боян Петров след включването на хеликоптери: Намериха нещо подозрително…

май 12, 2018