ОБЩЕСТВО

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

шарлопов-причини1471242885-stefan-sharlopov

 

 

 

Инсулт най-вероятно е покосил бизнесмена Стефан Шарлопов.  Българският Доналд Тръмп, както беше известен приживе той, се почувствал зле снощи и, за съжаление, починал в съня си, пише Пик.

 

 

 

 

Очаква се днес медици официално да потвърдят причината за внезапната смърт на предприемача.

Стефан Шарлопов и семейството му скоро се завърнали от ваканция в Тайланд. За първи път за почивка в чужбина заминали всички членове на семейството и нищо не предвещавало кончината на бизнесмена.

 

 

 

 

 

Негови близки разкриват, че през последните години той взимал сериозни мерки за здравето си – не употребявал алкохол, спортувал и дори отслабнал, пише Пик.

 

 

 

 

 

Приятели на бизнесмена подозират, че огромният стрес е основната причина за неговата кончина.

 

 

 

 

 

 

 

Официални причини за трагедията засега не са обявени, като първоначалната неофициална информация беше, че той не се е оплаквал от сериозни здравословни проблеми.
Близки до семейството му обаче са разкрили пред “ШОУ”, че заради непогасени кредити за ВИП селището „Созополис”, Шарлопов напоследък се е оплаквал от проблеми със сърцето.
Той драстично намалил алкохола и цигарите.
Преди години неговото семейство бе сполетяно и от неимоверен стрес, за който неотдавна разказа и съпругата на бизнесмена Бояна.
„Животът ми се обърна в момента, когато започна нашата връзка. Но Стефан винаги ме е пазил да не се взема насериозно – да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който трябва да се спазва”, разказа преди време в телевизионно интервю съпругата на бизнесмена Бояна Шарлопова.
И разкрива ужасяващата подробност, че преди години семейството й е било предупредено, че присъства в списък с потенциални жертви на „Наглите”
шарлопов1517823667-1
„Имаше заплаха за нашето семейство. Не беше само слух. Беше преди 10 г. Звъннаха на мъжа ми да му кажат, че той или член от семейството му е първи в списъка. Тогава дори някой от министрите му беше звъннал. Той три дни не беше спал, ял.
Те знаеха всичко за нас, следели са ни, знаели са къде ходя, децата какво обичат. Беше във времето, когато имаше отвличания. Беше огромно изпитание за нас като семейство и двойка”.
семейството655-402-stefan-sharlopov_0-640x381
Запитана кой се обади, тогава жената на бизнесмена отвърна така: „Не знам кой беше министърът. Знам, че Стефан дойде и ми каза, че има проблем и трябва да замине. На срещата той разбрал и ми звънна по телефона. Каза ми да си стоя вкъщи и, като се прибере, ще ми обясни всичко.
Стояхме и се чудихме какво да направим… Викнахме вкъщи охранителна фирма. Раздадоха на всички ни паник бутони. Отделно се взе охрана за нас. Излизахме по график, като влизахме вкъщи през различни места. Това продължи около година.
Тогава точно се смени правителството и ги хванаха т.нар. „Наглите”. Сега вече не ходим с охрана. Децата имат шофьор, с когото се движат. Мъжът ми има един човек охрана”.
Бизнесменът мина през редица съдебни битки за уникалното селище „Созополис”. В замяна става роб на кредитни задължения, които му докарват постоянен стрес. Теглил заеми от няколко банки, от които лихвите на ден само били около 3-4 хиляди евро.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/tova-li-sa-prichinite-za-vnezapnata-smrt-na-sharlopov_news576865.html

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

cecka-cacheva-obsydi-promenite-v-gpk-s-iuristi-471780

Борисов опитва да се отърве от Цецка, пробутва я за посланик в Черна гора

август 27, 2018
Screen-Shot-2018-02-19-at-13.35.35

Бареков изби рибата: Да се отнемат шофьорските книжки на всички, които навършат 70 години!

август 27, 2018
40196864_1983468625279943_7055433439603851264_n

Една карикатура може да каже повече от 1000 думи! Сатирична рисунка в деня на траур удари в десетката

август 27, 2018
1471768947-slfkhksfmgvb

Дива ярост: Истерични викове раздраха апартамента на Краси Радков, ето какво се е случило!

август 27, 2018
овцеbig_59fa487ffdcdb56d35124bc5bfcaa55d

Не сме народ! Шофьори спирали край Своге, казвали „Ужас, каква трагедия“ и подминавали

август 27, 2018
Пешов и Борисов

ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Само за 15 дни частната фирма “Главболгарстрой” прибра 7 поръчки за над 60 млн. лв от държавната “Булгартрансгаз”!

август 27, 2018