ОБЩЕСТВО

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

Страшната цена на богатството! Ето причините, довели до внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов! СНИМКИ

шарлопов-причини1471242885-stefan-sharlopov

 

 

 

Инсулт най-вероятно е покосил бизнесмена Стефан Шарлопов.  Българският Доналд Тръмп, както беше известен приживе той, се почувствал зле снощи и, за съжаление, починал в съня си, пише Пик.

 

 

 

 

Очаква се днес медици официално да потвърдят причината за внезапната смърт на предприемача.

Стефан Шарлопов и семейството му скоро се завърнали от ваканция в Тайланд. За първи път за почивка в чужбина заминали всички членове на семейството и нищо не предвещавало кончината на бизнесмена.

 

 

 

 

 

Негови близки разкриват, че през последните години той взимал сериозни мерки за здравето си – не употребявал алкохол, спортувал и дори отслабнал, пише Пик.

 

 

 

 

 

Приятели на бизнесмена подозират, че огромният стрес е основната причина за неговата кончина.

 

 

 

 

 

 

 

Официални причини за трагедията засега не са обявени, като първоначалната неофициална информация беше, че той не се е оплаквал от сериозни здравословни проблеми.
Близки до семейството му обаче са разкрили пред „ШОУ“, че заради непогасени кредити за ВИП селището „Созополис”, Шарлопов напоследък се е оплаквал от проблеми със сърцето.
Той драстично намалил алкохола и цигарите.
Преди години неговото семейство бе сполетяно и от неимоверен стрес, за който неотдавна разказа и съпругата на бизнесмена Бояна.
„Животът ми се обърна в момента, когато започна нашата връзка. Но Стефан винаги ме е пазил да не се взема насериозно – да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който трябва да се спазва”, разказа преди време в телевизионно интервю съпругата на бизнесмена Бояна Шарлопова.
И разкрива ужасяващата подробност, че преди години семейството й е било предупредено, че присъства в списък с потенциални жертви на „Наглите”
шарлопов1517823667-1
„Имаше заплаха за нашето семейство. Не беше само слух. Беше преди 10 г. Звъннаха на мъжа ми да му кажат, че той или член от семейството му е първи в списъка. Тогава дори някой от министрите му беше звъннал. Той три дни не беше спал, ял.
Те знаеха всичко за нас, следели са ни, знаели са къде ходя, децата какво обичат. Беше във времето, когато имаше отвличания. Беше огромно изпитание за нас като семейство и двойка”.
семейството655-402-stefan-sharlopov_0-640x381
Запитана кой се обади, тогава жената на бизнесмена отвърна така: „Не знам кой беше министърът. Знам, че Стефан дойде и ми каза, че има проблем и трябва да замине. На срещата той разбрал и ми звънна по телефона. Каза ми да си стоя вкъщи и, като се прибере, ще ми обясни всичко.
Стояхме и се чудихме какво да направим… Викнахме вкъщи охранителна фирма. Раздадоха на всички ни паник бутони. Отделно се взе охрана за нас. Излизахме по график, като влизахме вкъщи през различни места. Това продължи около година.
Тогава точно се смени правителството и ги хванаха т.нар. „Наглите”. Сега вече не ходим с охрана. Децата имат шофьор, с когото се движат. Мъжът ми има един човек охрана”.
Бизнесменът мина през редица съдебни битки за уникалното селище „Созополис”. В замяна става роб на кредитни задължения, които му докарват постоянен стрес. Теглил заеми от няколко банки, от които лихвите на ден само били около 3-4 хиляди евро.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/tova-li-sa-prichinite-za-vnezapnata-smrt-na-sharlopov_news576865.html

 

 

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

b9fe8e7d65764af3bac0f10b91c73361

Нечовешко! Дъщеря държи майка си заключена на -20 градуса

януари 12, 2019
1547318556-1

Ани Салич попиля тържественото откриване в Пловдив

януари 12, 2019
ew

Борисов отсвири мероприятието в Пловдив, Цветанов се обяснява за липсата му

януари 12, 2019
b8c76ee8ebbe7de4df8bd61f72161540

Страници от разрухата: Планът Ран-Ът унищожи национални активи за 120 милиарда долара

януари 12, 2019
big_11e8

АПИ търси IT специалист за началник на ТОЛ системата, предлага 510 лв. заплата… СНИМКА

януари 12, 2019
119434_660_370

Търпението на народа е на ръба! Възрастни хора идват да ми целуват ръцете, а кой съм аз?!

януари 12, 2019