Криминално

#policetoo! 18-годишната Анна: Полицаи ме изнасилваха един след друг 1 час, защото законът не им го забранявал! СНИМКИ

#policetoo! 18-годишната Анна: Полицаи ме изнасилваха един след друг 1 час, защото законът не им го забранявал! СНИМКИ

 

 

1518175974-sistemen-bufer-13

 

 

В петък, 15 септември 2017 г., заедно със своите приятели 18-годишната Анна, както обикновено, се разхожда из Бруклин.

 

 

 

 

 

 

Когато към компанията се приближават двама полицаи – 37-годишния Еди  Мартинс и 33-годишния Ричард Хол, младите хора са уверени, че това е поредната полицейска проверка, пише BuzzFeed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Спомням си, че ни заслепи светлината на фенерчето и две високи ченгета се приближиха към нашата малка компания”, разказва Анна Чембърс.

 

 

 

 

 

Оказава се, че униформените са от отдела за борба с наркотици.

 

 

 

 

 

 

Цялата компания е закопчана с белезници и вкарана в полицейския автомобил. В продължение на половин час младите хора са заплашвани с наказателно преследване, след което освободени… Всички освен Анна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Спомням си как единият полицай излезе от камиона и започна да гони приятелите ми, казваше им да не ни следят”, добавя младото момиче.
 

 

 

 

 

 

 

 

След това същият служител на реда се връща при Ана и я пита има ли наркотици в себе си. Тийнейджърката отговорила отрицателно. Но полицаят не й вярва, кара я да си свали сутиена и се нахвърля върху нея.

 

 

 

 

 

 

 

 
Изнасилват я близо час. Анна се опитва да спре униформените , крещейки „Стига!” и „Престанете”, но насилниците не й обръщали никакво внимание.

 

 

 

 

 

 

 

След бруталната гавра я захвърлят на улицата, на четвърт миля от полицейския участък.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анна веднага се обажда на приятелите си. Момичето е закарано в болница заедно с родителите си. Лекарите откриват множество следи от насилие по тялото й, взимат материал от семенна течност.

 

 

 

 

 

 

След три дни пострадалата съобщава в полицията и започва кампания в социалната мрежа срещу служителите на реда, които са се изгаврили с нея.

 

 

 

 

 

 

 

Младото момиче обаче остава много учудено, когато установява, че реакцията на обществото е различна от това, което самата тя  очаква. Вместо съчувствие и упреци към полицаите, хората започнват да я обвиняват в лъжа.

 

 

 

 

 

Малко по-късно става ясно, че при разпита двамата полицаи заявили, че са правили секс с момичето, но той бил по взаимно съгласие.

 

 

 

 

 

 
Публично достояние стават и нейни стари снимки и видеа от социалната мрежа. Единият от компроматите е порноклипче, в което герой е 13-годишната Анна.

 

 

 

 

 

 

Разпространени са и снимки, на които 16-годишното момиче позира по бикини и пуши марихуана.

 

 

 

 

 

 

Всичко това се обръща срещу Анна.

 

 

 

 

 

 

 

Тийнейджърката започва самостоятелното проучване и разбира, че по темата за насилието на полицаи над арестувани в САЩ може да се напише цяла епопея. По данни на националната статистика, за периода 2009-2014 г. са регистрирани 990 официални случая на превишаване на правомощията от страна на полицаи. За съжаление никой не знае каква е реалната цифра.

 

 

 

 
Причината за подобни инциденти се крие в закона: в голяма част от щатите в САЩ сексът между полицаи и задържан не е забранен.

 

 

 

 

 

Това се отнася и за Ню Йорк, където живее 18-годишното момиче.

 

 

 

 

 

 

 

 

Първият щат, забранил сексуалния контакт между полицаи и арестанти, е Орегон (2005 г.), след това подобен текст се приема в Аляска (2013 г.) и Аризона (2015 г.).

 

 

 

 

 

„Това далеч не е единствената вратичка в закона, която институционализира насилието. Полицаите могат да те заплашват с оръжие, с разкриване на лична информация само и само да получат своето. Какво може да направи срещу тях едно момиче на 18 години?”, коментира адвокат Тара Бернс.
Анна решава да действа.

 

 

 

 

 

 

Не само заради себе си, а за общото благо. След множество разпити, интервюта, работа с институции и активни коментари в социалната мрежа, Анна вижда резултат от неуморната си работа. В средата на октомври името й става хаштаг.

 

 

 

 

 

 

Първият протест в нейна чест се провел на 17 октомври, когато около 20-ина нейни поддръжници преминават през южен Бруклин, скандирайки името й.

 

 

 

 

 

 

 

 

На 28 октомрви диджей Funkmaster Flex привлича вниманието към младото момиче. Месец по-късно броят на протестиращите в нейна защита се увеличава двойно, а в социалните мрежи се появява нов хаштаг #policetoo.

 

 

 

 

 

 

 
По време на първото съдебно изслушване по делото на Анна през януари тази година пред сградата на съда се събира тълпа от симпатизанти, която не спира да крещи: „Анна, ние ти вярваме!”.

 

 

 

 

 

 

 
„Отвратително е да видя тези чудовища на няколко метра от себе си”, написала в Туитър след срещата с двамата полицаи в съдебната зала младата американка.

 

 

https://www.blitz.bg/kriminalni/policetoo-18-godishnata-anna-politsai-me-iznasilvakha-edin-sled-drug-1-chas-zashchoto-zakont-ne-im-go-zabranyaval_news577931.html

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Криминално

More in Криминално

955d0d4e8a636706dadc2ed7480ff8cb

Митьо Очите към Божо Кравата: Правехте се на мъже, не се бихте, страхливци!

май 11, 2018
крит1525927314-klfgd-678x381

Българки мрат като мухи на Крит! Изплува първа зловеща версия за изчезването на бременната Десислава! СНИМКА

май 10, 2018
здравна1525874943-1

Огромен скандал в Пловдив! Задържани са шефове от Здравната каса с 30 торби, натъпкани с пари! (СНИМКИ)

май 9, 2018
удар1525754861-2-678x381

Невероятен удар: Арестуваха Георги и Асен с кокаин за 200 милиона долара! (ВИДЕО)

май 8, 2018
99028_660_370

Шокираща версия на МВР: Избягалите затворници са сред заподозрените за нещо, което се случи “Люлин” преди дни – описанието съвпада…

май 6, 2018
1525532941-img-5073

Проститутките на кмета сутеньор Цвятко Балабуров направиха разкрития, от които ще ви настръхнат косите!

май 5, 2018