ОБЩЕСТВО

Арестуваният надзирател от пловдивския затвор тънел в лукс, инвестирал куп пари в гърдите на половинката си! СНИМКИ

Арестуваният надзирател от пловдивския затвор тънел в лукс, инвестирал куп пари в гърдите на половинката си! СНИМКИ

1521898347-1

 

 

 

Във филма “Американски гангстер” Дензъл Уошингтън влиза в ролята на чернокожия наркобарон Франк Лукас, който през 70-те поставя ръка върху голяма част от трафика на хероин в Щатите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Въпреки че контролира голяма част на доставките на наркотика от Азия, той остава вън от светлините на прожекторите, тъй като води уединен и доста обран живот. Една прищявка на любимата му – екстравагантно кожено палто, обаче го прави мишена на детектива Ричи Робъртс /Ръсел Кроу/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много хора обичат да гледат гангстерски филми, други дори се вживят в ролята на мафиоти, но малцина си вземат поуки от живота им. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Арестуваният надзирател от пловдивския затвор Станко Станков е типичен пример за това колко фатални могат да се окажат неконтролираните амбиции. 42-годишният мъж бе арестуван преди два дни за лихварска дейност.

 

 

 

 

 

По досъдебното производство са разпитани 30 роми от пазарджишкото село Юнаците, чиито дебитни карти са открити в дома на Станков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Макар, че живее сравнително далеч от местоработата и колегите си, високият стандарт на живот на Станков не е останал незабелязан от хората, които са го познавали.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Скъп мерцедес, маркови дрехи, почивки – все неща трудно съвместими с не особено високия стандарт на служителите от системата на затворите. Все пак от няколко години надзиратели и съдебна охрана протестират системно и искат увеличение на заплатите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станков няма профил в социалната мрежа, но за сметка на това обаче съпругата му има доста провокативни снимки в личния си профил. От снимките не личи двойката да има материални затруднения, дори напротив.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През последните три години Станков е направил доста “инвестиции” във външния вид на половинката си, която ползва всички екстри на съвременната естетична хирургия и козметика – силикон, хиалурурон, микроблейдинг.  А те не са сред най- евтините.

 

 

 

 

Трафик нюз

 

https://trafficnews.bg/temite-na-traffic-news/arestuvaniiat-plovdivski-nadziratel-zhivot-kato-kino-99530/... ...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

mamuta

Трагикомедията продължава! Издирваният Мамута под пост на СДВР във фейсбук: Кой ши бийш ве ******

март 28, 2018
ivo-hristov

Проф. Иво Христов: Ние сме в предверието на войната, Западът вкарва Русия в каскада от конфликти!

март 28, 2018
5e_rk605y-640x381

Е това вече ни разби! Един от най-големите баровци в света живее в България, край град Елена, без дори да подозираме! СНИМКА

март 28, 2018
РАДЕВbig_5722

Във Варна чухме как българският премиер излага позицията на Турция! От европейските лидери не чухме солидарност за намесата й в българските избори!

март 28, 2018
1522251400-1243

Връх на абсурда! Столичната полиция издирва този мъж, а той направи най-неочакваното нещо! (СНИМКИ)

март 28, 2018
СИДЕРОВ1520589465-20180309111347-img-0464

Държавата се тресе! Цв. Ризова цензурира скандално Сидеров, той скочи гневно на Цветан Цветанов, че ще гоним руски дипломати!

март 28, 2018