Политика

Беновска заръфа президента: да Ви дам ли малинка като политически Оскар, вместо ябълка – не обединихте политиците на 3 март и Борисов не беше до Вас!

Беновска заръфа президента: да Ви дам ли малинка като политически Оскар, вместо ябълка – не обединихте политиците на 3 март и Борисов не беше до Вас!

 

benovska8

 

 

 

Какво ще правим с ЧЕЗ по закон? Задавам простия въпрос, на който няма ясен отговор, издекламира вечната приближена на властта Илияна Беновска в поредното си предаване по Канал 3, като ни в клин, ни в ръкав захапа президента Радев за всички злини, които се случват с управляващите и в държавата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма да се занимавам с това Гинка Върбакова от кой град или село е, на 44 години ли е, лингвист ли е, с какви рокли, чанти, жилетки, прически посещава МС и НС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма да се занимавам и с това права ли е Нинова, като не иска да я сравняват с Гинка, че Корнелия, от село Крушовица, купила “Техноимпекс“ на 28 години. С “Техноимпекс“ ще се занимават други органи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но ще попитам: кои са “гадовете“, които Борисов не назова, но обвини, че пак се опитват да го накарат да подаде оставка, за да потвърди с нови избори, че ГЕРБ може да управлява. Ще питам и кой ще изплаща дълга на ЧЕЗ към ЕБВР.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ще задам и въпроса: кой реално държи останалите 33 % от ЧЕЗ, които “Инерком“ също следва да се опита да закупи. Питам и: как точно България ще влезе в собственост на ЧЕЗ и с кого ще е съдружник?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Питам и: защо се премълчава шумно, че КЕВР силно може да контролира ЧЕЗ и новите му собственици?

Питам и: какви, наистина, са били законовите права на държавата да контролира частната продажба на ЧЕЗ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Питам и: защо горката Теменужка Петкова да си подава оставката? Задавам и въпроса: какви промени ще има в закона за енергетика и какво е относимо към сделката с ЧЕЗ?

Питам и защо така активно БСП напада Стоян Мавродиев и ББР? Питам и защо, след като президента Радев получава доклади от службите, не е реагирал своевременно, а днес е солист в “арията“ на БСП за ЧЕЗ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Питам и: скандалът с ЧЕЗ как се отразява на хората, които искат да живеят В и работят ЗА България?

И докато чакаме отговорите, ще ви информирам, че три български момичета, отлични студентки, заминават за Норвегия, за да гледат Северното сияние.. .

 

 

 

 

 

 

 

И ще напомня думи на Гиньо Ганев, “човекът-парламент“, скъп на моето сърце мъдрец, който щеше да навърши 90 години на 2 март и който казваше: “Бедата не е в това, че мразим, а че не обичаме достатъчно.“

 

 

 

 

 

И се питам: дали да не започна да раздавам като политически Оскари малинки, вместо ябълки?!

Аз съм Беновска. И питам.

 

 

Канал 3... ...
0
Политика

More in Политика

ivo-hristov

Проф. Иво Христов: Ние сме в предверието на войната, Западът вкарва Русия в каскада от конфликти!

март 28, 2018
РАДЕВbig_5722

Във Варна чухме как българският премиер излага позицията на Турция! От европейските лидери не чухме солидарност за намесата й в българските избори!

март 28, 2018
СИДЕРОВ1520589465-20180309111347-img-0464

Държавата се тресе! Цв. Ризова цензурира скандално Сидеров, той скочи гневно на Цветан Цветанов, че ще гоним руски дипломати!

март 28, 2018
cvetanov-namekna-che-predstoi-ekspulsirane-na-ruski-diplomati-500061

Извънредно! България ще експулсира руски дипломати, намекна Цветан Цветанов!

март 28, 2018
вигенин1522224441-vigenin

Вигенин: Дипломатическата криза заради “случая Скрипал” е истинска война! Борисов веднага да дойде в парламента!

март 28, 2018
баце96203_660_370

Извънредно! Борисов нареди на посланика ни в Москва да се прибере за консултации с правителството!

март 27, 2018