Криминално

Ексклузивно! Разследващи излязоха с нови страшни разкрития за Плъха, разстрелян от д-р Димитров!

Ексклузивно! Разследващи излязоха с нови страшни разкрития за Плъха, разстрелян от д-р Димитров!

 

 

ПЛЪХ1520321095-edno-nenakazanite-poseshteniia-plaha-749-678x381

 

 

Рядко сме попадали на по-безскрупулен и долен тип от Жоро Плъха. Той никога нищо не признаваше. Навремето заловихме съучастника му в кражбите, така стигнахме до Жоро Плъха и го арестувахме.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Осъдиха го на 4 години затвор. Това разказали ексклузивно пред БЛИЦ разследващи, които пожелали анонимност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тогава ченгетата претърсили дома на Георги Джевизов в „Столипиново“, в тоалетната открили автомат „Калашников“, незаконно притежаван и вероятно краден от някъде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Над 30 обира е имал в района на Второ РУ в Пловдив бандитът. През 2003 година поникнал в дома на мъж, който спял. Човекът станал, имало е схватка, Плъха го е наръгал с нож в корема, нападнатият бил с опасност за живота, за щастие – оцелял. Било е образувано следствено дело срещу неизвестен извършител.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По-късно е заловен съучастникът на Плъха, който много трудно се е решил да го издаде. Той казвал, че се страхува Плъха да не го убие, ако проговори. По-късно мъжът, който бил наранен и ограбен в дома си разпознал Джевизов, но той не си признал. Нямало достатъчно доказателства и делото било прекратено.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При друг случай нахлул в дома на семейство пловдивчани, докато спели. Жената се събудила, до нея наглият крадец прибирал от нощното й шкафче златни накити. Тя не събудила нарочно мъжа си, защото се ужасила, че престъпникът ще ги убие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При трети случай Плъха влязъл в друг дом, задигнал оръжие от мъж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много са още престъпленията на Плъха. Кредитен инспектор от фирма за бързи кредити – дамата споделила пред репортера, че е познавала Джевизов, защото често е ползвал услугите й.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нямала представа с какво се препитава, после от медиите разбрала кой е. Винаги обаче връщал навреме заемите, нямало е нито ден забавяне.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ето значи от къде е взимал пари, от кражбите“, каза жената и чак сега си обясни защо Плъха, въпреки че е ром, никога не е оставял непогасени кредитите си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По наша информация в нощта на нападението над имота на д-р Иван Димитров Плъха е бил сам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Появиха се съмнения, че младата му съпруга го е придружавала, но според БЛИЦ  вечерта преди да предприеме последната акция в живота  си, Плъха е оставил жена си да проституира на „Скобелева майка“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Иначе Плъха стана печално известен преди седмица. Той нахлул да краде в гаража на рентгенолога д-р Иван Димитров. Медикът го наблюдавал половин час от терасата си. Не се обадил на полиция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

После слязъл долу, последвала схватка. Плъха е уцелил с нож в крака лекаря. Димитров изстрелял цял пълнител от незаконен пистолет. Един от куршумите улучва в гърдите крадеца, който бяга и се скрива в района. На сутринта е намерен мъртъв, издъхнал от кръвозагуба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Д-р Димитров се е опитал да прикрие следите от убийството, измил е ножа, с който е бил наръган в крака, извикал е приятел, който е скрил пистолета. В началото пред полицията е отричал всичко, после е направил самопризнания.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Медикът беше арестуван за 72 часа, после освободен с мярка „подписка“. Той ще отговаря за превишаване правата на неизбежна отбрана и за незаконно притежание на боеприпаси и оръжие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погребението на Жоро Плъха е днес. В „Стопилиново“ има засилено полицейско присъствие.

 

 

 

 

 

 

 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

 

 

https://kakata.info/

 ... ...
loading...
0
Криминално

More in Криминално

ивана1520512088-iv1-678x381

Пълна мистерия със смъртта на 19-годишната Ивана, открита гола под прозорците на богаташ след суинг парти с жена му! (СНИМКИ)

март 8, 2018
гаргата1520317692-sistemen-bufer-2

Скандалната Калина Паскалева качи разкритие за бандита Гаргата и мрежата завря! Стана ясно кое е изнасиленото момиче и с какво се занимава… СНИМКА

март 7, 2018
казанлъшкоbig_10805

Потресаващи снимки от Къщата на ужасите в казанлъшкото село! Бебенцето в хладилника живяло само 10 минути, а било напълно здраво…

март 7, 2018
убийство-свобода1520413431-lineika

Чудовищно в София: Разносвач на храна разсъблече млада жена чисто гола и я смля от бой! За ужас на всички момичето е…

март 7, 2018
1520376492-20171811171951-copy

Култов свидетел изнесе нови и разтърсващи разкрития за Плъха! Ето как е действал престъпникът и с кого!

март 7, 2018
гаргата1520317692-sistemen-bufer-2

Мерзост: 29-годишна била изнасилена групово от Гаргата и трима негови авери в кръчма, преди да ги натръшкат командосите от “Кобра”!

март 6, 2018