Uncategorized

Лелята на Кристин с разтърсващи думи във Фейсбук към Дивна: Кристи ще премине през ада, но защо ти…

Лелята на Кристин с разтърсващи думи във Фейсбук към Дивна: Кристи ще премине през ада, но защо ти…

 

леляmedium_660_b295b5ca76f1c439c33f913b1765747f_1_

 

 

Две седмици след жестоката катастрофа на пътя Русе – София, в която пострада топмоделката Кристин Илиева, от нейната приятелка, която бе зад волана на своята „Тойота“ – поп певицата Дивна, няма ни вест, ни кост.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В същото време божествено красивата 20-годишна Кристин продължава да се бори за живота си във Военно-медицинска академия, където вече претърпя две операции. Интервенциите, с които светила в медицината се опитват да спасят краката на моделката, са общо три – първата бе направена в Плевен, предаде „Пик“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
По-рано днес във фейсбук-профила на Кристин, до който в момента достъп има нейната майка Валерия Колчева, бе споделено ръзтърсващо обръщение до Дивна от Изабела Господинов, леля на пострадалото момиче.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
От прочувствените й думи стана ясно, че в семейството на Илиева са разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към нейната приятелка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
„Дълго опитвах да задържа това, но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващия лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“, е много по-тежко. Но тя се бори и няма да се предаде“, не е загубила куража Изабела Господинова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Тя също е била в модните среди, както и майката Кристина. Изабела е била манекен през 80-те години, а Валерия е сред финалистките в конкурса за „Мис България“, спечелен от Жени Калканджиева.

 

 

 

 

 

 

 
Разстроената жена продължава: „Но колко по-леко щеше да бъде и за двете, ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момен. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро, и в зло.

 

 

 

 

 

 

 

 

И точно в нещастието, което ти ѝ причини, това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ и да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета!

 

 

 

 

 

 

 

Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам, когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца“.

Източник: petel.bg

0
Uncategorized

More in Uncategorized

SOFI-MARINOVO-SVATBA4

Софи Маринова и Гринго си казаха „да“, певицата вече е г-жа Давидова… СНИМКИ

февруари 6, 2019
маневаImage_6047874_128_0

Цветана Манева: Ако искаш един мъж отново да дойде при теб, никога не го питай къде отива и кога ще се върне

януари 30, 2019
big_2

Слави Трифонов обяви във фейсбук: „На сестра ми са й казали, че… СНИМКА

януари 29, 2019
банев-почина20151110.fqouniptgf

Смърт в семейството на Николай Банев… СНИМКА

януари 23, 2019
кланаhome~WBaZ1~jHeytj_j

Удар по клана Халваджиян, алчността им изяде главите!

януари 22, 2019
бейза546156

Няма вече Албена Вулева! Освен религията си сменила и името – вече е Бейза ходжа

януари 21, 2019