Uncategorized

Лелята на Кристин с разтърсващи думи във Фейсбук към Дивна: Кристи ще премине през ада, но защо ти…

Лелята на Кристин с разтърсващи думи във Фейсбук към Дивна: Кристи ще премине през ада, но защо ти…

 

леляmedium_660_b295b5ca76f1c439c33f913b1765747f_1_

 

 

Две седмици след жестоката катастрофа на пътя Русе – София, в която пострада топмоделката Кристин Илиева, от нейната приятелка, която бе зад волана на своята “Тойота” – поп певицата Дивна, няма ни вест, ни кост.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В същото време божествено красивата 20-годишна Кристин продължава да се бори за живота си във Военно-медицинска академия, където вече претърпя две операции. Интервенциите, с които светила в медицината се опитват да спасят краката на моделката, са общо три – първата бе направена в Плевен, предаде “Пик”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
По-рано днес във фейсбук-профила на Кристин, до който в момента достъп има нейната майка Валерия Колчева, бе споделено ръзтърсващо обръщение до Дивна от Изабела Господинов, леля на пострадалото момиче.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
От прочувствените й думи стана ясно, че в семейството на Илиева са разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към нейната приятелка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
“Дълго опитвах да задържа това, но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш.

 

 

 

 

 

 

Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващия лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята “приятелка”, е много по-тежко. Но тя се бори и няма да се предаде”, не е загубила куража Изабела Господинова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Тя също е била в модните среди, както и майката Кристина. Изабела е била манекен през 80-те години, а Валерия е сред финалистките в конкурса за “Мис България”, спечелен от Жени Калканджиева.

 

 

 

 

 

 

 
Разстроената жена продължава: “Но колко по-леко щеше да бъде и за двете, ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момен. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро, и в зло.

 

 

 

 

 

 

 

 

И точно в нещастието, което ти ѝ причини, това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ и да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета!

 

 

 

 

 

 

 

Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам, когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца”.

Източник: petel.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1526024754-phppofjux-800x

Край на мистерията: Ани Цолова изуми публиката като се появи неузнаваема на сцената в… (СНИМКА)

май 11, 2018
20160125.wvdiqfrlsw

Лъснаха скандални пикантерии от интимния живот на Дони: Хасковска мутра три дни го…

май 10, 2018
izpovedta-na-edn-mlad-rom-spia-s-bogati-chichkovci-za-da-ima-kakvo-da-iam-pokartitelni-istorii-1

Бруталната изповед на 20-годишния Георги, който спи с адвокати, ще ви изправи косите!

май 9, 2018
big_12bb

Вярвате ли в магии? Вижте методите и съветите на жената-скенер Джуна, от които се разбира дали сме прокълнати…

май 6, 2018
fdsafsd34-640x381

Всички обсъждат Малин Кръстев, но нищо не знаем за сина му! Дръжте се за стола, наследникът му е станал…

май 5, 2018
1525416866-991-ratio-kniaginia-kalina

Княгиня Калина смая света с вида си и стана обект на дискусии! Вижте най-шокиращите й СНИМКИ…

май 4, 2018