Политика

Невиждан цирк! Депутат изненада Беновска с подарък и размаха зеленчук пред лицето й! Тя: Аз краставици не употребявам!

Невиждан цирк! Депутат изненада Беновска с подарък и размаха зеленчук пред лицето й! Тя: Аз краставици не употребявам!

sml_1520786329

benovska

В невиждан цирк с елементи на неосъзнато сексуално привличане се превърна днешното участие на депутата от БСП Славчо Велков в предаването „Беновска пита“ на Канал 3.

86948_660_370

В началото на разговора избраникът на левицата обясни, че не е член на червената партия и поради тази причина представлявал повече себе си и доста по-малко БСП.

Тон за превръщането на разговора в лековат даде водещата Илиана Беновска, която го попита дали наистина е имал желание да стане зам.-председател на Народното събрание на мястото на отстранения от мнозинството Валери Жаблянов.

Велков заяви, че това не отговаря на истината. На припомнянето на водещата, че на вратата на кабинета на Жаблянов е имало табелка с неговото име, избраникът отговори, че временно там е провеждал срещите си.

„Трябва да изчистим и гнилите ябълки от журналистика“, каза раздразнено той и цитира публикации в медиите, които не отговаряли на истината.

По време на цялото си тв участие Славчо Велков иронизираше и поправяше водещата – попита я дали знае какъв е произходът на думата „популизъм“ и дали има Източни Балкани, въпреки че премиерът Бойко Борисов използвал непрекъснато термина “”Западни Балкани” и прочие.

Неусетно лековатият разговор стигна до розовите ботуши на тв водещата. Според Славчо Велков такива имала и прочутата вече Гинка Върбакова от Пазарджик, която се кани да купи бизнеса на ЧЕЗ в България.

В това той се убедил по време на изслушването на бизнес дамата в Народното събрание. „Цветът им не е същият, но по форма са същите като нейните“, констатира тържествено народният представител, а Беновска гордо размахваше десния си крак пред него и зрителите.

Тогава Велков я попита дали знае вица за ботушите от еленска кожа. Илиана Беновска скочи и каза, че е веган и не носи кожи, а ботушите ѝ са от неопрен. След което посегна към сакото на народния представител, разгърна го, видя каква марка и му направи комплимент, че е много хубаво, при което Славчо Велков се изправи и се завъртя няколко пъти…

„Черешката на тортата“ бе в края на предаването, когато депутатът от „БСП за България“ обяви, че й носи подарък – дълга краставица. Докато той я изваждаше от торбичката и размахваше пред лицето ѝ, водещата заяви инстинктивно: „Аз краставици не употребявам!“

След това Славчо Велков сложи зеленчука на масата и с един замах на ръката го разцепи, припомняйки, че е бил каратист, свързвайки тази дума с ЧЕЗ и Митко Каратиста в ръководството на ЕРП-то.

В предаването не стигна време за обичайното хвърляне на червена ябълка от страна на водещата към госта.

Финалът шоуто завърши с пожелания за нови срещи…

Епицентър... ...
loading...
0

More in Политика

epa06367016 Bulgarian President Rumen Radev speaks to the media following his meeting with French President Emmanuel Macron (not pictured) at the Elysee Palace in Paris, France, 04 December 2017. Rumen Radev is on a State visit to France from 04 to 06 December 2017.  EPA/YOAN VALAT

Румен Радев пред ТАСС и “Россия 24”: България даде славянската писменост на Русия! (ВИДЕО)

март 11, 2018
boiko

Борисов: Истински се гордея, че съм българин. Потомък на такъв народ, който е защитил евреите си!

март 10, 2018
позитано

БСП започва подписка в цялата страна срещу сделката с ЧЕЗ !

март 10, 2018
Петкова4784311

Теменужка Петкова: Гинка е млад, интелигентен и почтен човек! (също като всички нас от ГЕРБ)

март 10, 2018
zx860y484_3143644

Готови сме да вдигнем над 1 милиард лева вноската на България в бюджета на ЕС!

март 9, 2018
boiko4

Борисов: В България избират ГЕРБ толкова години, защото нямаме неизпълнено обещание!

март 9, 2018