Криминално

Нови разкрития! Часове преди да бъде убит столичният бизнесмен споделил пред познат, че…

Нови разкрития! Часове преди да бъде убит столичният бизнесмен споделил пред познат, че…

 

 

1522210170-u

 

 

 

Часове преди да бъде убит, столичният бизнесмен Венцислав Маринов е говорил със свой познат по телефона. Оплакал му се е, че е притеснен и недоволен от това, че от него се прикриват пари и се правят далавери.

 

 

 

 

 

 

Говорил е за убиеца си Севдалин Буюклиев, за сина му Марин Буюклиев и за това, че е вложил доста пари, а ревизиите не излизали. Казал е, че е сложил камера, за която Севдалин и синът му не знаят. Това споделил  мъжът,  с когото на фаталния 21 март малко преди обяд Венцислав се е чул., пише Блиц.

 

 

 

 

 

 

Приятелят го посъветвал да се махне от това задружие, да не се занимава и да не се разправя със Севдалин, но Венцислав е казал, че ще предприеме мерки и ще потърси сметка защо постоянно влага пари, а не му се отчита нищо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нашият източник разказа още, че Венцислав е бивш борец. Бизнесът му в София е бил свързан с отдаване под наем на различни имоти, след които и автомивка. Бил е на около 50-години, несемеен.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Не беше лошо момче. Беше честно и отговорно”, разказа нашият източник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Въпросният Севдалин, който е арестуван за убийството заедно със сина си е имал любовна връзка със старата собственичка на заведението.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това Минка – настоящата му любовница, с която са въртели далавери, е спечелила на търг общинското заведение и е станала собственичка.

 

 

 

 

 

 

Тя и Севдалин са кроели подли схеми как да отстранят от бизнеса Венцислав. Бизнесменът се запознал с тях, след като няколко пъти отсядал на път в заведението.

 

 

 

 

 

 

 

 

Говори се още, че Севдалин е имал ужасни пререкания със старата си любовница, която първоначално е стопанисвала заведението.

 

 

 

Убитият столичен бизнесмен Севдалин Маринов

 

 

 

 

Говори се, че именно Севдалин преди 2-3 години е запалил кръчмата като отмъщение към нея. Севдалин и Минка вързали в мрежите си Венцислав и постепенно спечелили доверието му.

 

 

 

 

 

 

 

Оплакали се, че нямат пари и предложили да му прехвърлят 50 % от дяловете на фирмата. Така и станало съдружието.

 

 

 

 

 

 

 

 
След като бизнесменът налял пари за ремонт на заведението и започнал да притиска Минка и Севдалин, че не получава никакви доходи от там, двамат любовници скроили подлата схема да го изолират от бизнеса. Именно затова Минка прехвърлила дялове от фирмата на сина на любовника си – 26-годишният Марин.

 

 

 

 

 

 

 

 
Бизнесменът от София се оплакал още, че години наред не били плащани наеми на заведението към общината. Дължали са 12 000 лева на местна власт – заведението е построено върху общинска земя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Всички в Нареченски бани говорят за лошата репутация на Севдалин и сина му. Завличали хора с пари, заплашвали ги, изнудвали ги. Именно затова приятелите на Венцислав постоянно го съветвали да бяга от съдружие с тези хора и подчертавали, че те са измамници.

 

 

 

 

 

 

 
На 21 март т.г. Венцислав е влязъл в пререкания с бащата и сина. Те са го убили, увили са тялото в завеса и найлон, напъхали са го в бидон, вързали са за бидона дъждовна шахта за тежест и са го хвърлили в реката.

 

 

 

 

 

 

 
Тялото бе извадено преди дни. За зверството са арестувани Севдалин Буюклиев и синът му Марин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ 

Източник: blitz.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Криминално

More in Криминално

1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
955d0d4e8a636706dadc2ed7480ff8cb

Митьо Очите към Божо Кравата: Правехте се на мъже, не се бихте, страхливци!

май 11, 2018
крит1525927314-klfgd-678x381

Българки мрат като мухи на Крит! Изплува първа зловеща версия за изчезването на бременната Десислава! СНИМКА

май 10, 2018
здравна1525874943-1

Огромен скандал в Пловдив! Задържани са шефове от Здравната каса с 30 торби, натъпкани с пари! (СНИМКИ)

май 9, 2018
удар1525754861-2-678x381

Невероятен удар: Арестуваха Георги и Асен с кокаин за 200 милиона долара! (ВИДЕО)

май 8, 2018