Криминално

От последните минути: Ето ги извергите, убили брутално и натикали в бидон столичния бизнесмен Венцислав! (СНИМКИ)

От последните минути: Ето ги извергите, убили брутално и натикали в бидон столичния бизнесмен Венцислав! (СНИМКИ)

 

 

 

1522408398-b8011636bbfbe27762d1705bdc66ab248ab5d5e71500dbe28epimgpsh-fullsize-distr-678x381

 

 

 

Севдалин и Mарин Буюклиеви бяха докaрани преди малко с качулки и белезници в Пловдивския съд. Мярката за постоянен арест, която поиска прокуратурата, няма да започне в 14:00 часа, а в 14:45, тъй като адвокатите поискаха време, за да се запознаят с материалите по делото.

 

 

 

 

 

 

Защитникът на Севдалин Буюклиев люто го бранеше от медиите и не им позволяваше да снимат.

 

 

 

 

Снимки: БЛИЦ

 

 

 

 

 

 

 

Бащата и синът са обвинени в умишлено убийство, извършено по особено жесток начин на столичния бизнесмен Венцислав Младенов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 21 март т.г. Венцислав е влязъл в пререкания с бащата и сина. Те са го убили, увили са тялото в завеса и найлон, напъхали са го в бидон, вързали са за бидона дъждовна шахта за тежест и са го хвърлили в реката. Тялото бе извадено преди дни.

 

 

1522210170-u

 

 

Кметът на село Нареченски бани Васил Куртев казва, че преди Севдалин и синът му да се заселят при тях, никога не са ставали такива зверства

 

 

 

 

 

 

 

 

На 25 март вечерта  – пет дни след изчезването на бизнесмена Венцислав Младенов, Севдалин и синът му Марин били арестувани. „В неделята синът е празнувал рождения си ден с приятели в бара на хотела в центъра на селото. Както си празнували и изведнъж нахлули полицаи с маски и го арестували пред очите на приятелите му”, разказа търговецът Никола Паунов. Той е съсед на заведението на Боюклиеви в центъра на селото. „С някакво самочувствие високо бе Севдалин, едва ли не че са всьо и вся.

 

 

 

 

 

 

 

 

Дошли от рудоземския край, заселиха се тук и взеха заведението „Родопски специалитети”. На семейни начала трета година живееше с една нашенка, как не го разбра и тя какъв е?”, се чудеше съседът им. В кръчмата в центъра на селото, край главния път, продавали мекици, родопски специалитети, домашно кисело мляко, домашни сладка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Имало оборот, защото били точно до пътя, но за съдържателите се чувало, че не плащат на доставчици. „Що хора завлякоха с пари? Взимат стока и не плащат на фирмите доставчици”, казва Паунов. Заведението в народен стил в центъра на Нареченски бани било второто на Боюклиеви. Първото е горялата кръчма на Румен Милионера, която се намира извън селото в посока Пампорово и в която на 21 март бил убит Венцислав Младенов.

 

 

 

 
Съседът по търговия на кръчмата на Севдалин в центъра на Нареченски бани Никола Паунов казва, че комшията му завличал доставчици с пари

Съседът по търговия на кръчмата на Севдалин в центъра на Нареченски бани Никола Паунов казва, че комшията му завличал доставчици с пари

 

 

 

 

 

 

 

Преди да отидат в Нареченски бани и да се заемат с кръчмарство бащата и синът живеели в пловдивското село Крумово. Преди около 4-5 години Севдалин купил там къща, свъртял втора жена, която му родила второ дете. След това обаче в кметството започнали да получават покани за доброволно изплащане на задължения и така кметицата Румяна Самоковарева разбрала, че новодошлите имали борчове и са ги подгонили съдебни изпълнители.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Преди 4-5 месеца къщата им в село Крумово бе продадена на търг от частен съдебен изпълнител. Предполагам, че причината са задължения на Севдалин и Марин”, обясни кметицата на Крумово. В селото се говори, че Севдалин взимал пари назаем от приятели и съседи, но после не ги връщал. За какво ги е харчел, хората не знаят. Някои предполагат, че бил увлечен по хазарта, но други отричат.

 

 

 

 

 

 

 

Кръчмата на Севдалин в центъра на Нареченски бани работела и предлагала освен родопски специалитети, така също козя пастърма, домашно овче кисело и прясно мляко, мекици, пататник и много други вкуснотии

 

 

 

 

 

Кръчмата на Севдалин в центъра на Нареченски бани работела и предлагала освен родопски специалитети, така също козя пастърма, домашно овче кисело и прясно мляко, мекици, пататник и много други вкуснотии.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Синът на Севдалин- Марин бил от първата му съпруга. Когато двамата се пренесли в Нареченски бани, първо започнали работа в крайпътната кръчма над реката на Румен Милионера. Човекът бил наричан така, защото бил първият тото милионер в селцето и с парите взел под наем общински имот на изхода на селото в посока Пампорово. Там вдигнал дървена постройка, в която направил кръчма за вкусни родопски ястия. Тъй като била точно над реката и готвели вкусно, кръчмата се радвала на небивал интерес от преминаващите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За Румен се говорело, че навремето завлякъл приятели с парите от тото фиша и затова кръчмата му горяла на няколко пъти. При последния пожар, който бил преди 2-3 години, дъщерята на Румен вече не искала да я възстановява.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Самият той пък загинал при катастрофа на път за морето. Така опожарената кръчма над реката, която е без име, била взета на търг от Севдалин и съдружникът му Венцислав. Те играли за общинската земя, а сградата отгоре трябвало да възстановят сами след пожара, разказа кметът на Нареченски бани Васил Куртев. В ремонта й Венцислав инвестирал 50 000 лева, които така и не си възвърнал.

 

 

 

 

 

 

 

След ареста на бащата и синът кръчмата в центъра е затворена, а външна хладилна витрина е заключена с верига с катинар

След ареста на бащата и синът кръчмата в центъра е затворена, а външна хладилна витрина е заключена с верига с катинар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кръчмата не проработила отново, но от няколко месеца Севдалин и Марин я окичили с табели, че продават суджуци и солено-пушени меса по домашна рецепта, овче мляко, сирене, масло и конски суджуци, като отворили малък щанд към пътя. Над него имало друга табела – че работи нон стоп. В него предлагали козя пастърма, сандвичи, мед, баклавички и торти, както и различни видове домашни сладка. Суджуците и месата пък ги сушели на колове в голямото помещение на неработещата кръчма.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Убитият Венци е идвал на няколко пъти в Нареченски бани и чувахме, че идваше, защото Севдалин му дължал пари. Това се говори в селото. Със Севдалин заедно имали фирма и кръчмата я въртели заедно”, разказа кметът на Нареченски бани. В това село Севдалин завъртял нова любов – с шефката на Центъра за настаняване от семеен тип за деца без родители Марияна Пеева, в чийто дом се нанесъл да живее. „Много е притеснена жената. Не знае на кой свят се намира. Изобщо не е предполагала, че Севдалин е способен да убие човек. В шок е от няколко дни”, обясниха и кметът Васил Куртев, и съседът им по търговия Никола Паунов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Във вторник вечерта в кръчмата извън селото криминалисти направили възстановка на престъплението. На възстановката присъствал синът на Севдалин – Марин, който обяснявал на ченгетата кое как се е случило на 21 март вечерта. Криминалистите отново оглеждали помещенията в кръчмата, сваляли отпечатъци и събирали доказателства за предстоящото дело.

 

 

 

 

 

 

В бара на хотел в центъра на Нареченски бани в неделя вечерта бил закопчан синът Марин, докато празнува рождения си ден с приятели

В бара на хотел в центъра на Нареченски бани в неделя вечерта бил закопчан синът Марин, докато празнува рождения си ден с приятели

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Трупът на Венцислав Младенов бил открит, натъпкан в бидон и увит в найлони и завеса, захвърлен в река Чепеларска над село Косово, в понеделник на 26 март. Това станало, след като близки на убития от столицата алармирали полицията, че той липсва от 21 март и не е в негов стил да е с изключен нон стоп телефон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В кръчмата над река Чая, която Венци и Севдалин държали заедно, имало инсталирана от софиянеца камера. Севдалин и синът му си мислели, че е бутафорна, но тя снимала и имала карта памет. Така, след като на 21 март роднините на Венци съобщили в полицията за липсата му, отишли до кръчмата и открили камерата, захвърлена сред строителни отпадъци до кръчмата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мястото й на стената в заведението било измазано и боядисано. Вече в столицата те свалили записа, от който станало ясно, че на 21 март вечерта Севдалин и жертвата му Венцислав се сбили. Камерата записвала и със звук, така че се чувало как софиянецът обвинява Севдалин, че го краде от оборота на заведението.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бизнесменът бил вложил 50 000 лева в ремонта на кръчмата, а отделно караницата била заради липсващи 2 000 лева от месечния оборот. Венци и Севдалин се сбили, в защита на баща си се намесил Марин Боюклиев. Двамата повалили софиянеца на земята с удари и когато вече не можел да се защитава, го хванали за краката и го издърпали в съседно помещение. Там го доубили с три удара с брадва в тила, след което направили всичко възможно да заличат следите си.

 

 

 

 

 

 

източник: Блиц

 

loading...
0
Криминално

More in Криминално

3-2

Разбиха българска група за източване на банкомати на остров Бали… СНИМКИ+ВИДЕО

февруари 9, 2019
badr_bdin

ООН информира 320 държави и организации за отвличането на либийския танкер в България

февруари 8, 2019
1549628727-strelba-i-politseiska-gonka-krai-992

Стрелба и полицейска гонка край Кричим! Лихвари отвлякоха длъжник с мижав бърз кредит от 150 лева

февруари 8, 2019
архитект2032_660_370

Ето кой е заможният столичанин, дал близо 100 бона и много злато на телефонни мошеници!

февруари 6, 2019
д-рsafe_image.php

Д-р Иван Димитров: Аз не съм престъпник, аз съм лекар! Благодаря на всички българи за подкрепата…ВИДЕО

февруари 6, 2019
мутри1548757583-staikov

Ексклузивна новина: Мутри нахлуха в МВР-болница да измъкват сина на Миню Стайков!

януари 29, 2019