ОБЩЕСТВО

Потресаващо ВИДЕО: Дете моли социалните в Стара Загора да живее при баща си, майка му го бие и гаси фасове по ръцете му!

Потресаващо ВИДЕО: Дете моли социалните в Стара Загора да живее при баща си, майка му го бие и гаси фасове по ръцете му!

 

ПЕРАТА97444_660_370

 

 

Изключително тежко видео бе разпространено от Петър Низамов -Перата тази сутрин. 

 

 

 

 

 

 

 

Ето какво написа Низимов по случая:

 

 

 

 

 

 

 

Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от “Закрила на детето” – Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците – майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ !

Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : “НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?” Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ – СТАРА ЗАГОРА. “Майката” или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива “служители” от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители.

 

 

 

 

 

ПЕРАТА97444_660_370

 

 

 

 

 

ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ !

 

 

 

 

Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури. А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ. Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина – България !

 

 

 

 

 

 

 

Служителите от От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни ! А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине. Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса. ВИДЕОТО ТУК:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КАНАЛ 3

 

http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/72596-Dete-moli-socialnite-v-Stara-Zagora-da-dzivee-pri-bashta-si%252C-mayka-mu-go-bie-i-gasi-fasove-po-racete-mu-%2528Video%2529... ...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

mamuta

Трагикомедията продължава! Издирваният Мамута под пост на СДВР във фейсбук: Кой ши бийш ве ******

март 28, 2018
ivo-hristov

Проф. Иво Христов: Ние сме в предверието на войната, Западът вкарва Русия в каскада от конфликти!

март 28, 2018
5e_rk605y-640x381

Е това вече ни разби! Един от най-големите баровци в света живее в България, край град Елена, без дори да подозираме! СНИМКА

март 28, 2018
РАДЕВbig_5722

Във Варна чухме как българският премиер излага позицията на Турция! От европейските лидери не чухме солидарност за намесата й в българските избори!

март 28, 2018
1522251400-1243

Връх на абсурда! Столичната полиция издирва този мъж, а той направи най-неочакваното нещо! (СНИМКИ)

март 28, 2018
СИДЕРОВ1520589465-20180309111347-img-0464

Държавата се тресе! Цв. Ризова цензурира скандално Сидеров, той скочи гневно на Цветан Цветанов, че ще гоним руски дипломати!

март 28, 2018