Личности

Путин се открехна пред ослепителна американка от NBC какъв ще е наследникът му и ще се срине ли Русия, когато той слезе от власт (СНИМКА)

Путин се открехна пред ослепителна американка от NBC какъв ще е наследникът му и ще се срине ли Русия, когато той слезе от власт (СНИМКА)

20151219.atyyrsbkvj
Руският президент Владимир Путин разказа в интервю пред американската кореспондентка Меган Кели, че е мислил за наследник, откакто за първи път е станал държавен глава от 2000 г. насам.
“Мисленето не е вредно, но в крайна сметка изборът ще бъде на руския народ.
Все едно е дали симпатизирам на някого, или не, кандидатите ще идат на избори и в крайна сметка окончателното решение ще бъде на гражданите на Руската федерация “, – каза Путин пред NBC.
1520687187-clipboard01
В същото време той посочи, че е глупост мнението на американски експерти, които твърдят, че след като слезе от власт, ще бъде в опасност, а всичко, направено по време на неговото управление, ще бъде унищожено.
Путин подчерта, че хората, които дойдат на власт след него, няма да искат да унищожат това, което е направил.
“Може би, напротив, те ще бъдат хора, които искат да укрепят Русия, да създадат бъдеще за нея, да създадат платформа за развитие за следващото поколение”, каза руският лидер.
Той също така изрази увереност, че много страни, и по-специално Съединените щати, се интересуват от стабилността на Русия.
“Съединените щати, струва ми се, се интересуват Русия да е стабилна, просперираща и развиваща се страна, в следващите най-малко 25-50 години, коментира още Путин.

Руският президент Владимир Путин заяви още , че няма намерение да променя конституцията, за да остане власт и след 2024 г.

“Никога не съм променял конституцията и няма да го направя, за да ме уреди това и нямам такива намерения днес”. Така той отговори на въпроса дали има намерение да последва примера на китайския президент, който се стреми към неограничен мандат, предаде БТА.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Путин дойде на власт през 2000 г. В периода 2008-2012 г. президент бе Дмитрий Медведев, а Путин бе премиер, а после отново се върна на президентския пост въпреки протестите на опозицията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Личности

More in Личности

история1525853353-erttt

Путин за 9 май: Русия няма да позволи пренаписване на историята и зачеркване подвига на народа, спасил Европа! ВИДЕО

май 9, 2018
768x432

„Форбс”: Президентите на Китай, Русия и САЩ са най-влиятелните хора в света!

май 8, 2018
путинimage

Кой отива при Путин: Меркел на 18 май, Радев – на 22, Макрон – на 24-и! Нетаняху гост на парада за Деня на победата!

май 8, 2018
ПУТИНbig_60905

Путин се закле: Мой дълг и смисъл на живота е да направя всичко за бъдещето и настоящето на Русия! ВИДЕО

май 7, 2018
ИНАУГУРАЦИЯdoc7005v5hmk372fpx6h1q

Путин встъпва в четвъртия си мандат с рекордно одобрение – гледайте инаугурацията НА ЖИВО!

май 7, 2018
Trump-1024x666

Легендата на “Пинк флойд” Роджър Уотърс в София: Шиб**яците от САЩ заедно с част от ЕС искат да унищожат планетата, Тръмп е свиня! (ВИДЕО)

май 6, 2018