ИНЦИДЕНТИ

Разследващите попаднаха на важна следа, която може да разплете мистерията с изчезналия край Роман полицай! Появи се и ПЪРВА СНИМКА!

Разследващите попаднаха на важна следа, която може да разплете мистерията с изчезналия край Роман полицай! Появи се и ПЪРВА СНИМКА!

 

 

big_конк_ен_

 

 

Запис от видеокамери може да разплете инцидента, след който край Роман тази сутрин изчезна млад мъж, съобщава “Конкурент”, позовавайки се на свой източник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Петър Христов беше издирван цял ден във водите на река Искър, край които изчезна тази сутрин.

1520788894-d7f9be91f7e61dca105fe420d84dfb64

Мъжът ударил леко своя “Фолксваген” на завой край мястото, в което Малък Искър се влива в р. Искър. Счупено странично стъкло на немската машина доказва, че шофьорът е претърпял инцидент.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Той обаче не бил нито толкова тежък, нито опасен за здравето му – това са разказали пред разследващите група студенти, които станали очевидци на инцидента. Те опитали да притекат на помощ на мъжа, който пред очите им потънал във водите на Искъра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тъй като на кръстовище, край което е станал инцидента, има монтирани видеокамери, разследващите се надяват да разберат от тях подробности около случката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Припомням, че водолази с лодка издирваха тялото на мъжа, който изостави в колата си своето яке и документите си. Към края на деня издирването беше прекратено, а подробности се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Местните разказват, че изчезналият мъж работи в системата на МВР, но не е висш полицай. Не отговаря на истината и слуха, тиражиран от местен сайт, че е роднина на председателя на общинския съвет в Роман Тихомир Вълчев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Петър е местно момче. Баща му Христо работи като таксиметров шофьор и е познат с прякора Ицо Таксисто. Майката на ченгето е банков служител.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оказа се, че веднага след като излязъл от смачкания „Фолксваген Голф“, той тръгнал към моста над Искър. Когато стигнал над реката, той съблякъл якето си и го хвърлил през перилата долу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това прекрачил предпазните парапети и се хвърлил с главата надолу в Искър. Свидетели на последните му действия станали две момчета от Роман, които точно в този момент минавали с автомобил по моста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шофьорът видял на огледалото за обратно виждане, че пешеходецът се готви да скача и незабавно спрял, но докато стигнали до него, той паднал в реката. Местните хора твърдят, че по това време Искър е пълноводен, но плитък и прогнозират, че още при падането Петър Петров е загинал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свидетелите на скока са студенти в София и все още са в шок от видяното. В града упорито се коментира, че самоубилият се полицай е бил съвестен мъж и се е притеснил, че след катастрофата ще бъде уволнен, тъй като е бил употребил алкохол.

 

 

 

 

 

 
https://www.blitz.bg/obshtestvo/zagadkata-se-zaplita-svideteli-ss-strakhovita-versiya-za-izchezvaneto-na-politsaya-poyavi-se-prva-negova-snimka_news585255.html

 

 

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tantsyorkata-koiato-potroshi-10-koli-702

Танцьорката, която потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка… СНИМКИ

май 12, 2018
BEN1

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! „VIP“ ПЕРСОНАТА БЕНОВСКА ПРЕРЕЖДА В „ИСУЛ“, ДУШИ И РИТА, ЗАЩОТО Я СНИМАХ КАК ПРЕРЕДИ 10 ЧАКАЩИ С ДЕЦА…

май 12, 2018
1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
1526051836-f-640x381

Ударихме дъното! Жесток бой в градския транспорт – шофьор преби жестоко кондуктор! Вижте какво се случи!

май 12, 2018
snimki-pepi-brambarova-414

Трагедията е наистина огромна! Красивата Пепи, която издъхна при зверска катастрофа край Пловдив, закъснявала за… (СНИМКИ)

май 11, 2018