Политика

Сидеров насмете соросоиди и първосигнални русофоби, защити патриарх Кирил и обясни защо Путин печели симпатиите на руснаците!

Сидеров насмете соросоиди и първосигнални русофоби, защити патриарх Кирил и обясни защо Путин печели симпатиите на руснаците!

 

big_11

 

 

Със скандал влезе в студиото на “Още от деня” по БНТ лидерът на “Атака” Волен Сидеров.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Кой е този Горан Благоев. Той отдавна манипулира обществото от екрана на БНТ. Такива хора са вредни”, каза политикът след въпрос на водещия Емил Кошлуков как ще коментира позицията на Горан Благоев по скандала с руския патриарх.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сидеров извади снимки от зората на демокрацията, на които показа митингите от началото на демокрацията, на които присъстват той и Кошлуков, но от Горан Благоев няма следа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Волен Сидеров обяви, че е бил критик на съветската система за разлика от Благоев, пише ПИК.

“Защитавам Русия. Но днешна Русия, не СССР”, обясни той. Путин печели не защото няма демокрация, защото хората го харесват. Какво е демокрацията за един съвременен българин. Има ли свобода на словото. Телевизиите са превзети от соросоиди”, уточни атакистът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Повечето от хората се интересуват от размер на доходите, как да си запише детето на учили това е нормално. А не от лифтове”, каза Волен Сидеров.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Патриарх Кирил може да говори всичко каквото иска. А освен това говореше верни неща. Няма нужда да подскачаме, защото човекът е прав”, категоричен е Волен Сидеров.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Трябвало да признаем, че ако не беше руско-турската война, нямаше да бъдем освободени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ако не беше решението на руския император, нямаше да има нито финландци, нито украинци. Знаеш ли, че има един японец. Ние сме благодарни на всички, които са загинали. Литва, Полша, Финландия – няма такива държави.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Те са в Руската империя. Аз съм с патриарх Кирил, той е изключителен ум”, каза Волен Сидеров.

 

 

https://petel.bg/Volen-Siderov-vletya-sas-skandal-v-studioto-na-BNT–Obyasni-kak-sorosoidite-sa-prevzeli-televiziite__255061

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

epa06367016 Bulgarian President Rumen Radev speaks to the media following his meeting with French President Emmanuel Macron (not pictured) at the Elysee Palace in Paris, France, 04 December 2017. Rumen Radev is on a State visit to France from 04 to 06 December 2017.  EPA/YOAN VALAT

Радев: Абсолютно основателни са исканията на транспортния бранш, ЕС води дискриминационна политика!

май 12, 2018
позорbig_myjete-dominirat-v-noviq-parlament-260889

Депутатите на най-корумпираната, бедна, изостанала и бързо умираща нация в Европа решиха: Искаме да регулираме съдържанието в интернет!

май 10, 2018
марешf431ea219f8bb02be12ca9736ced7c97_L

Марешки не искал да излизаме от НАТО, но е убеден: Русия може да ни пази по-добре, а и никой не ни е питал за влизането в Алианса!

май 8, 2018
9560bfb11a3a30f2a564b64e0e88193b (1)

Новина, която никъде няма да прочетете, всичко обаче си има логично обяснение!!!

май 5, 2018
КАРБОВСКИ20140509.gftovjvbce

Карбовски попиля Борисов след днешния му монолог: Всеки, който днес ви се подмазва на екрана и от офисите – утре ще ви рита в лицето!

май 4, 2018
НС768x432

Парламентът удари ново дъно! Депутатите спасиха привилегиите си – запазиха ръста на заплатите и не клъцнаха ваканциите си!

май 4, 2018