Европа

The Local: Кланета в Германия, бежанците вилнеят, ножовете стават все по-дълги!

The Local: Кланета в Германия, бежанците вилнеят, ножовете стават все по-дълги!

кланета1522219936-okok

 

 

Непрекъсваща поредица от кървави нападения с хладно оръжие през последните седмици засили още повече тревогите от нарастващите престъпления от този тип, извършени от бежанци.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фактът, че получилите убежище тийнейджъри са най-честите извършители на подобни престъпления наля вода в мелницата на крайно-десните критици на настоящото германско правителство, пише германската редакция на електронното издание The Local.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Във вторник сутринта, животът на 24-годишна жена продължава да виси на косъм, след като тя бе намушкана в събота в град Бугведел в Долна Саксония.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След направената й спешна спешна операция, тя бе поставена в изкуствена кома. Жената и нейното гадже са влезли в разправия с трима тийнеджъри от Сирия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Когато ситуацията започва да излиза от контрол, жената се опитва да се намеси, но един от младите бежанци вади нож и я пронизва. В същия ден, 15-годишен ученик е наръган по време на масов бой на около 20 тийнеджъри в Бохум.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16-годишен сириец е арестуван по случая. Един ден по-рано, на централната гара във Висбаден спор прераства в побой между две групи мъже. Един от тях вади нож и наръгва трима от противниците си. Оказва се, че нападателят е от Афганистан.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Серията от кървави инциденти през уикенда включва и две убийства чрез наръгване, а поне едно от тях е мотивирано от ревност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ножовете стават все по-дълги, а нападателите все по-млади. Броят на нападения с нож, извършени от получили убежище нараства постоянно“, констатира Алис Вайдел, един от лидерите на парламентарната група на „Алтернатива за Германия“, чрез съобщение във Фейсбук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Говорителят на германския полицейски съюз Дитмар Шлиф заяви пред ДПА във вторник, че все повече млади бежанци се движат с ножове.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ставаме свидетели на опасна тенденция – сега за части от секундата може да се развие заплашваща живота ситуация“, заяви той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Трябва да сме наясно, че подобни атаки се случват изключително често и трябва да знаем кой е най-честият им извършител, за да можем да реагираме по-адекватно“, когато това се случи, добави Шлиф.

източник: Блиц

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Европа

More in Европа

1535651998-sistemen-bufer-6

Заподозрян за убийството в Кемниц търсил убежище у нас, в Германия отново ври и кипи

август 30, 2018
epa06976090 French President Emmanuel Macron delivers a speech during the annual French ambassadors' conference at the Elysee Palace in Paris, France, 27 August 2018.  EPA/PHILIPPE WOJAZER/POOL

Сигурността на ЕС повече не трябва да зависи от САЩ, настоя Макрон

август 27, 2018
салвини1528190538-11

Погнаха Салвини за “злоупотреба с власт” и “лишаване от свобода” на кораб с мигранти в Италия

август 26, 2018
80789-560x315-trim(116,0,1556,1080)

Италия заплаши да замрази вноската си в ЕС, ако и други страни не приемат мигранти

август 24, 2018
orig

НАТО реагира след изказване на Путин: Силите ни в Източна Европа не могат да се сравняват с огромните дивизии на Москва

август 22, 2018
109600_660_370

Правда.ру : Германия отменя “изолацията” на Русия. И двете страни са заплашени от US санкции

август 21, 2018