ИНЦИДЕНТИ

Валентин Радев изтегли късата клечка – тръгнал да се заяжда на пътя с виден интернет-гуру! СНИМКА

Валентин Радев изтегли късата клечка – тръгнал да се заяжда на пътя с виден интернет-гуру! СНИМКА

 

 

ганчев;main_1523131584

 

 

Шофьор, попаднал в голямото задръстване на магистрала “Хемус” вчера, обвини вътрешния министър в нагло поведение на пътя, предаде бТВ. В социалните мрежи Димитър Ганчев (един от пионерите на Интернет в България, син на писателя Марко Ганчев и главен секретар на Интернет общество – България) написа, че в продължение на много километри е бил притискан от министъра, “искайки да забавя и да се пъхна между камионите, за да мине той с една кола напред.”

 

 

 

 

 

 

 

Ганчев пише, че колата на министъра му светкала да го пусне, но той отказва, тъй като не кара бавно в лява лента, а със скоростта на колоната, спазвайки подходяща дистанция.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Тарикатът зад мен продължава в протежение на много километри да ме притиска и да ми светка с фарове, искайки да забавя и да се пъхна между тировете, за да мине той с една кола напред. След това, разбира се, ще притиска всяка една от останалите коли в колоната. Наложи се да му дам урок”, пише Ганчев.

 

 

 

 

 

 

 

“Спря да ме натиска, но урокът изглежда не му хареса, защото се обадил на подчинените си полицаи да ме спрат след края на магистралата. Това, обаче, също не му хареса. Какво, като е Министър на вътрешните работи? Аз, когато съм прав, съм се карал и с Президент, та с министър ли няма да излезна на глава?”, пита водачът.

 

 

ганчевrt

 

 

 

 

 

На снимката са двамата полицаи, шефът им и случаен опел, който няма отношение към случката. Имам и видео, но човекът беше с личната си кола и семейството, така че ще им спестя лицата и другите лични данни, пише още Ганчев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Димитър Ганчев твърди, че след това, заради обаждане на министъра, бил спрян за проверка в края на магистралата.
Ганчев отказал да застане пред камерата на бТВ.

Днес Димитър Ганчев обясни отказа си да дава изявления пред медиите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Вчерашият ми пост, разбираемо, предизвика голям интерес. Засега отклонявам поканите да разкажа за случката в национален ефир, поради следната причина. Не си придавам кой знае каква обществено-политическа тежест, но много държа на свободата си да мога да казвам когато каквото мисля, без да се съобразявам с нищо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори ако това не променя света. Важното за мен е, че аз се чувствам свободен да го правя”, написа Ганчев във Фейсбук.

 

източник: bgnow.eu

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tantsyorkata-koiato-potroshi-10-koli-702

Танцьорката, която потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка… СНИМКИ

май 12, 2018
BEN1

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! „VIP“ ПЕРСОНАТА БЕНОВСКА ПРЕРЕЖДА В „ИСУЛ“, ДУШИ И РИТА, ЗАЩОТО Я СНИМАХ КАК ПРЕРЕДИ 10 ЧАКАЩИ С ДЕЦА…

май 12, 2018
1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
1526051836-f-640x381

Ударихме дъното! Жесток бой в градския транспорт – шофьор преби жестоко кондуктор! Вижте какво се случи!

май 12, 2018
snimki-pepi-brambarova-414

Трагедията е наистина огромна! Красивата Пепи, която издъхна при зверска катастрофа край Пловдив, закъснявала за… (СНИМКИ)

май 11, 2018