СВЯТ

Руска държавна телевизия покачи градуса на напрежението, каза какво трябва да се яде след ядрен удар!

Руска държавна телевизия покачи градуса на напрежението, каза какво трябва да се яде след ядрен удар!

 

ядене1523538876-sea

 

 

Руснаците бяха посъветвани за най-добрите храни, които да вземат в бомбоубежища при евентуална Трета световна война. Това показва, че напрежението в страната относно това, че ситуацията в Сирия може да се превърне в глобален конфликт, нараства, пише “Дейли Мейл”.

 

 

 

 

 
Притежаваният от “Кремъл” канал Rossiya-24news излъчи сегмент, предполагащ идеалните запаси за оцеляване. В тях е включен и йод, който да предпази тялото от радиация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На зрителите им беше казано да опаковат ориза, който може да се съхрани до осем години, както и овесена каша – от три до седем години. Те обаче трябва да се откажат от руската любима елда, която трае само една година.
“Очевидно можете да оцелеете с консерви месо за известно време – до пет години, докато консервираните риби траят не повече от две години”, каза водещият Алексей Казаков.

 

 

 

 

 

 

 

“Животът в подземния свят ще бъде особено труден за любителите на сладко. Шоколадови бонбони, сладкиши, кондензирано мляко – всичко това ще трябва да оставите зад себе си. Да, глюкозата е велик източник на енергия, но сладкишите причиняват жажда и водата ще се превърне в най-ценния източник за обитателите на бомбоубежища.

 

 

 

 

 

 

 

Експерт на име Едуард Халилов, интервюиран по Skype, заяви: “Колкото повече вода, толкова по-добре. Защото можеш да оцелееш в продължение на две до три седмици без храна, но след три дни става наистина трудно без вода. Тя е необходима и за храносмилането. И водата е първото нещо, за което човек трябва да мисли. Експерти казват, че е необходимо също да се снабдят с лекарства с йод, които помагат на организма да се справи с радиацията”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Според анализатори паниката е по-голяма в Америка, където бизнесът с бомбени подслони е бум след избирането на Доналд Тръмп.

 

 

 

 

 

 

Водещ военен анализатор пък предупреди, че светът вече има кубинската ракетна криза №2. “Преди една година, когато казах, че сме влезли в нова Студена война, никой не се съгласи с мен. Сега всички са съгласни, но стана ясно, че събитията в тази втора Студената война се развиват много по-бързо”, каза Александър Голц каза пред “Рейн ТВ” в Москва.

Източник: blitz.bg... ...
loading...
0
СВЯТ

More in СВЯТ

адмирал1523529641-1

Руски адмирал: САЩ господстват по въздух и море около Сирия, това, което трябва да направи Русия, е да обяви бойна готовност №1 и…

април 12, 2018
дониLKJHG

Тръмп даде заден за атаката в Сирия: “Може да е скоро, или никак не скоро”!

април 12, 2018
1523010096-1

Руските социални медии избухнаха: Сагата със семейство Скрипал надмина „Фауст“!

април 12, 2018
спътник1523499765-rusiya-korabi-kolona-tartus

Спътникови СНИМКИ показаха как руският флот излиза от базата Тартус в Сирия и се построява в боен ред!

април 12, 2018
1523503316-qxxx

Напрежението в Близкия изток расте! Тръмп обмисля с Макрон и Мей удара по Сирия, скоро ще е!

април 12, 2018
путин-виц5e_pqpv22

ИЗВЪНРЕДНО! Минути след като изтече срока, в който Тръмп обеща да вземе решение, Путин отговори на заплахите му – ето как!

април 11, 2018