СВЯТ

Руски адмирал: САЩ господстват по въздух и море около Сирия, това, което трябва да направи Русия, е да обяви бойна готовност №1 и…

Руски адмирал: САЩ господстват по въздух и море около Сирия, това, което трябва да направи Русия, е да обяви бойна готовност №1 и…

 

адмирал1523529641-1

 

 

 

Насочването на авиационна ударна група (АУГ) на ВМС на САЩ в Средиземно море, и усилването там на групировката разрушители, свидетелства за увеличаване на силите в региона и намерението на Съединените щати да нанесат мощен удар по Сирия. Това коментира бившият командващ на Черноморския флот адмирал Владимир Комоедов, цитиран от осведомителните агенции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Президентът на САЩ Доналд Тръмп във връзка със ситуацията в Сирия отмени планирано посещение в чужбина и това е много сериозно“, допълва адмиралът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По думите на адмирала в случай на смъртоносна заплаха за руските военнослужещи силите за ПВО в Сирия в съответствие със заявлението на началника на Генщаба на ВС на Русия Валерий Герасимов, трябва да свалят ракетите и поразят техните носители.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Сирийците може да свалят ракетите под единно управление. Що се отнася до техните носители – кораби и самолети, то това е сложен въпрос. Нанасянето на удар по тях ще означава война. Не бива да се недооценя противникът, особено, ако това са САЩ“, предупреждава Комоедов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Американците имат 11 атомни самолетоносача с 95 самолета на всеки, 60 от които са ударни. Дълбочината на отбраната на АУГ  е 1500 километра. Морската война изисква особено голямо съсредоточаване на сили. В този регион ние го нямаме.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Американците там господстват във въздуха и по море, а във втория им ешелон е НАТО“, констатира руският адмирал.  „Американците, разбира се, са главните провокатори – те не искат да чуят нашите аргументи, да приемат доказателствата за неизползване на химически оръжия. И те са готови да накажат тези, които не са свързани с използването на това оръжие с мощен удар“, смята Комоедов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Той посочва какво е това, което трябва да се направи неотложно: „В тази ситуация трябва да се обяви бойна готовност №1, но преди всичко руските дипломати трябва да преговарят с нашите опоненти“.

 

 

 

 

БЛИЦ... ...
loading...
0
СВЯТ

More in СВЯТ

ядене1523538876-sea

Руска държавна телевизия покачи градуса на напрежението, каза какво трябва да се яде след ядрен удар!

април 12, 2018
дониLKJHG

Тръмп даде заден за атаката в Сирия: “Може да е скоро, или никак не скоро”!

април 12, 2018
1523010096-1

Руските социални медии избухнаха: Сагата със семейство Скрипал надмина „Фауст“!

април 12, 2018
спътник1523499765-rusiya-korabi-kolona-tartus

Спътникови СНИМКИ показаха как руският флот излиза от базата Тартус в Сирия и се построява в боен ред!

април 12, 2018
1523503316-qxxx

Напрежението в Близкия изток расте! Тръмп обмисля с Макрон и Мей удара по Сирия, скоро ще е!

април 12, 2018
путин-виц5e_pqpv22

ИЗВЪНРЕДНО! Минути след като изтече срока, в който Тръмп обеща да вземе решение, Путин отговори на заплахите му – ето как!

април 11, 2018