СВЯТ

Руски адмирал: САЩ господстват по въздух и море около Сирия, това, което трябва да направи Русия, е да обяви бойна готовност №1 и…

Руски адмирал: САЩ господстват по въздух и море около Сирия, това, което трябва да направи Русия, е да обяви бойна готовност №1 и…

 

адмирал1523529641-1

 

 

 

Насочването на авиационна ударна група (АУГ) на ВМС на САЩ в Средиземно море, и усилването там на групировката разрушители, свидетелства за увеличаване на силите в региона и намерението на Съединените щати да нанесат мощен удар по Сирия. Това коментира бившият командващ на Черноморския флот адмирал Владимир Комоедов, цитиран от осведомителните агенции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Президентът на САЩ Доналд Тръмп във връзка със ситуацията в Сирия отмени планирано посещение в чужбина и това е много сериозно“, допълва адмиралът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По думите на адмирала в случай на смъртоносна заплаха за руските военнослужещи силите за ПВО в Сирия в съответствие със заявлението на началника на Генщаба на ВС на Русия Валерий Герасимов, трябва да свалят ракетите и поразят техните носители.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Сирийците може да свалят ракетите под единно управление. Що се отнася до техните носители – кораби и самолети, то това е сложен въпрос. Нанасянето на удар по тях ще означава война. Не бива да се недооценя противникът, особено, ако това са САЩ“, предупреждава Комоедов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Американците имат 11 атомни самолетоносача с 95 самолета на всеки, 60 от които са ударни. Дълбочината на отбраната на АУГ  е 1500 километра. Морската война изисква особено голямо съсредоточаване на сили. В този регион ние го нямаме.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Американците там господстват във въздуха и по море, а във втория им ешелон е НАТО“, констатира руският адмирал.  „Американците, разбира се, са главните провокатори – те не искат да чуят нашите аргументи, да приемат доказателствата за неизползване на химически оръжия. И те са готови да накажат тези, които не са свързани с използването на това оръжие с мощен удар“, смята Комоедов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Той посочва какво е това, което трябва да се направи неотложно: „В тази ситуация трябва да се обяви бойна готовност №1, но преди всичко руските дипломати трябва да преговарят с нашите опоненти“.

 

 

 

 

БЛИЦ

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
СВЯТ

More in СВЯТ

1536167502-3

Издъни ли се Скотланд Ярд със СНИМКИТЕ на “отровителите на Скрипал”? Ето какво се вижда на тях

септември 5, 2018
мей скрипал1

Тереза Мей обвини Путин за отравянето на Скрипал!

септември 5, 2018
110667_660_370

Ангела Меркел отива в размирния Кемниц

септември 4, 2018
САЩ

Urban Institute: 40% от американците нямат пари за храна, лечение, жилище

септември 4, 2018
putin

Путин пратил наказателен отряд да открие убийците на Захарченко, твърдят руски медии

септември 4, 2018
идлиб6bbea97898163e0674db72be

Извънредно! Атаката започна, руски самолети бомбардират Идлиб, въпреки заплахите на САЩ

септември 4, 2018