ЗАБАВНО

Тийнейджър, женен за 72-годишна: Беше любов от пръв поглед, а в леглото е… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тийнейджър, женен за 72-годишна: Беше любов от пръв поглед, а в леглото е… (СНИМКИ/ВИДЕО)

 

тийн1524049530-ga3

 

 

 

Тийнейджърът Гари изпитал любов от пръв поглед, когато се запознал с Алмеда, която е с 53 години по-възрастна от него. Двамата са женени, а сексуалният им живот е повече от задоволителен, съобщава „Мирър“.

 

 

 

 

 

 

 
Гари Хардуик, който сега е на 19, се запознал с Алмеда (сега на 72) преди две години на погребението на сина ѝ. Двамата започнали да излизат два месеца по-късно, когато били поканени на семеен обяд в пицария в град Меривил, щата Тенеси.

 

 

 

 

 

 

Гари тъкмо бил приключил връзка с друга възрастна жена – на 77 години. Той признава, че в момента, в който погледът му се срещнал с този на Алмеда, той разбрал, че „тя е единствената“. След две седмици бурен романс Гари ѝ предложил брак и едва шест дни по-късно двамата се оженили на церемония, която им струвала общо около 200 долара.

Две години по-късно те живеят в Меривил и са по-щастливи от всякога. „Ако обичаш някого, възрастта е само цифра. Омъжена съм от две години за моята истинска сродна душа.

code Copy and paste this code on your site.
Срещнахме се в пицарията „Чък и чийз“, имаше рожден ден. Погледнах в очите му и просто се влюбих. Знаех че е този, с когото искам да прекарам живота си“, споделя Алмейда, която е баба на шест внука.

„Аз наистина съм зрял за възрастта си, не се вписвам в клишето за младежта изобщо. Никога не съм бил привличан от по-млади жени. Дори когато бях на 13 или 14, винаги съм бил привличан от по-възрастни жени. Когато казах на баба си, която ме е отгледала, не знаех как ще го приеме. Но тя го одобри“, разказва Гари.

„Първият път, когато правихме любов, беше в сватбената ни нощ. Беше невероятно изживяване. Имаше такава дълбока връзка. Тя е страхотна любовница“, допълва тийнейджърът.

Много хора, обаче, не одобряват връзката им. Сред тях е и синът на Алмеда, който не ѝ е проговорил от деня на сватбата. Един от внуците ѝ – Аарон, дори е с три години по-голям от Гари. „Нарекох го „дядо“ само веднъж и то когато бях пиян“, признава той.Източник: blitz.bg

loading...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

БЕБЕ6afce8330cea6a114a5d7c9815e8e071

Бебе от Велико Търново се прочу със снимките си – уникални са, но не всички ги одобряват… СНИМКИ

февруари 12, 2019
изтеглен файл

Хит в мрежата: Нямам търпение да спра да управлявам този неблагодарен народ, който нищо не оценява

февруари 10, 2019
видин-1-768x506

Щастливи крава, бик и прасе препускат из Видин… СНИМКИ

февруари 7, 2019
IRENA86

ГЕРБ откривателката с бананите мина на онлайн терапия: „Аз съм умна!“… СНИМКА

февруари 6, 2019
соколова05-27-678x381

Топ герберка – областен управител, не прави разлика между въглерод и водород… А Слънцето щяло да топли и ако е от „банани“

февруари 4, 2019
orig (1)

Вайръл сензацията „есе“ стигна и до градинката на Св. Седмочисленици… СНИМКИ

януари 25, 2019