Русия

Bloomberg се докопа до грандиозен план на Путин, който ще бъде огласен при инаугурацията му на 7 май!

Bloomberg се докопа до грандиозен план на Путин, който ще бъде огласен при инаугурацията му на 7 май!

 

20151219.atyyrsbkvj

 

 

 

Агенция Bloomberg съобщи за плановете на руския президент Владимир Путин да отпусне десет трилиона рубли за подобряване на жизнения стандарт на руснаците.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според агенцията след встъпването в длъжност на 7 май Владимир Путин възнамерява да подпише указ, в който ще бъдат насрочени задачите за следващите шест години. Това по-специално се отнася до развитието на системата на здравеопазването, образованието и инфраструктурата, пише Блиц.

 

 

 

 

 

 

Президентът планира да отпусне 10 трилиона рубли за всичко това и по този начин да осигури “решителен пробив” за повишаване на жизнения стандарт на населението на страната.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уточнява се, че цифрата от десет трилиона се е появила съвсем скоро и може да бъде преразгледана. В същото време основните разходи са планирани за периода след 2020 г., но някои разходи могат да възникнат вече тази година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Според анонимни източници на агенцията тези разходи ще бъдат свързани с намаляване на отбранителните разходи. Освен това не е изключено да се увеличат данъците и да се въведе нов данък върху продажбите от 4%. Тези мерки все още не са одобрени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По-рано, след като спечели изборите, Путин каза, че приоритетът на политиката му за следващия президентски мандат ще бъде да се повиши жизненото равнище на руснаците и да се осигури икономически растеж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Руски медии обаче отбелязват, че преди да се пристъпи към реализацията на този 6-годишен план предстоят сериозни кадрови промени в правителството.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според “Царград” сегашният премиер Дмитрий Медведев ще запази поста си, но само до 2020 г и при условие, че всички вицепремиери бъдат назначени без негово участие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Данните за ръста на социалните разходи в руския бюджет с 10 трилиона рубли не отговарят на действителността. Това обяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков след множество настойчиви въпроси от руски о световни медии, но не уточни повече или по-малко ще са тези разходи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това, което потвърди Песков е, че действително се подготвя съответния указ за значително повишаване на порите в бюджета за социални нужди.

Източник: petel.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Русия

More in Русия

ПАРАД1525851145

На живо! Русия чества Деня на победата с най-мащабния в историята си военен парад и зрелищно авиошоу!

май 9, 2018
6ec16bc03c48ea064afa1dd35502bd25

Русия започва тестове с ракетен “Ураган”, а на парада в Деня на победата ще покаже страховития комплекс “Искандер – М”! СНИМКИ

май 6, 2018
медведевorig

Медведев остава премиер на Русия, Игор Сечин ще му е вице!

април 30, 2018
хасан322

Москва показва в ООН тв интервю с детето, “убито при химическата атака на Асад”! СНИМКИ/ВИДЕО

април 19, 2018
русия768x432

Русия обвини британските служби в инсцениране на химическата атака в Сирия, не изключва участие и на Вашингтон!

април 16, 2018
МОСКВА20150717.yljkvcohau

Москва: Ударите на съюзниците имат за цел да помогнат на терористите в Сирия да си поемат дъх!

април 14, 2018