Русия

Bloomberg се докопа до грандиозен план на Путин, който ще бъде огласен при инаугурацията му на 7 май!

Bloomberg се докопа до грандиозен план на Путин, който ще бъде огласен при инаугурацията му на 7 май!

 

20151219.atyyrsbkvj

 

 

 

Агенция Bloomberg съобщи за плановете на руския президент Владимир Путин да отпусне десет трилиона рубли за подобряване на жизнения стандарт на руснаците.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според агенцията след встъпването в длъжност на 7 май Владимир Путин възнамерява да подпише указ, в който ще бъдат насрочени задачите за следващите шест години. Това по-специално се отнася до развитието на системата на здравеопазването, образованието и инфраструктурата, пише Блиц.

 

 

 

 

 

 

Президентът планира да отпусне 10 трилиона рубли за всичко това и по този начин да осигури „решителен пробив“ за повишаване на жизнения стандарт на населението на страната.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уточнява се, че цифрата от десет трилиона се е появила съвсем скоро и може да бъде преразгледана. В същото време основните разходи са планирани за периода след 2020 г., но някои разходи могат да възникнат вече тази година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Според анонимни източници на агенцията тези разходи ще бъдат свързани с намаляване на отбранителните разходи. Освен това не е изключено да се увеличат данъците и да се въведе нов данък върху продажбите от 4%. Тези мерки все още не са одобрени.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По-рано, след като спечели изборите, Путин каза, че приоритетът на политиката му за следващия президентски мандат ще бъде да се повиши жизненото равнище на руснаците и да се осигури икономически растеж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Руски медии обаче отбелязват, че преди да се пристъпи към реализацията на този 6-годишен план предстоят сериозни кадрови промени в правителството.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според „Царград“ сегашният премиер Дмитрий Медведев ще запази поста си, но само до 2020 г и при условие, че всички вицепремиери бъдат назначени без негово участие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Данните за ръста на социалните разходи в руския бюджет с 10 трилиона рубли не отговарят на действителността. Това обяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков след множество настойчиви въпроси от руски о световни медии, но не уточни повече или по-малко ще са тези разходи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това, което потвърди Песков е, че действително се подготвя съответния указ за значително повишаване на порите в бюджета за социални нужди.

Източник: petel.bg

loading...
0
Русия

More in Русия

orig

Руската държавна ТВ изброи мишени в САЩ, които Москва може да порази при ядрен удар

февруари 25, 2019
чек2111781303

Путин: Някои държави могат и без суверенитет, Русия – не

февруари 20, 2019
оръжия768x432

Путин: Насочваме новите си оръжия към САЩ, ако разположат ракети в Европа

февруари 20, 2019
epa07374306 Russian Foreign Minister Sergei Lavrov delivers a speech during the 55th Munich Security Conference (MSC) in Munich, Germany, 16 February 2019. From 15 to 17 February, politicians, various experts and guests from all over the world will discuss global security issues in their annual meeting.  EPA/RONALD WITTEK

Лавров остро нападна САЩ, обвини ги, че настройват света срещу Русия заради ракетния договор

февруари 16, 2019
путинизъм0000401843-article2

Наредиха Путин редом с Ленин и Петър Велики, идвал стогодишен путинизъм!

февруари 12, 2019
991-ratio-gazoprovod

Москва предупреди за пречки пред „Северен поток 2“

февруари 9, 2019