Коментари

Боя се, че повече от половината от избирателите на Румен Радев, пред него и Русия ще предпочетат Русия

Боя се, че повече от половината от избирателите на Румен Радев, пред него и Русия ще предпочетат Русия

 

68185-560x315-trim690620413

 

 

 

Боя се, че повече от половината от избирателите на Румен Радев, пред него и Русия ще предпочетат Русия. Сигурно затова упорито продължават да си затварят очите за безобразното отношение на руснаците към единствения високопоставен български политик с ясна, последователна и справедлива позиция по руския въпрос.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Затварят си очите и за очевидното им заиграване с Борисов, когото припознаха отново като своя човек след успехите му сред западния политически елит. Дотам, че да уговорят среща с него зад гърба на българския президент, който разбра в руската столица за предстоящото посещение на българския министър-председател, което впрочем обезсмисля визитата на Радев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И Медведев и Путин натъртиха на Борисов и предстоящата му визита, което от дипломатическа гледна точка е недвусмислен знак към Радев, а не изтървано междуметие или запълване на времето с приказки за времето.

 

 

 

 

 

 

 

 

Това е унизително отношение на руснаците тъкмо към Румен Радев и презрително към България, която дълбоко не ги интересува. Не ме вълнуват мотивите им, но ще ни унизяват така докато повече от половината избиратели на Радев предпочетат него пред Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това се отнася, разбира се и за така наречените “десни”, които биха направили метан пред всеки западноевропейски или американски идиот, отколкото да застанат зад български интерес.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И двете групи не вярват, че България може да се управлява сама и дълбоко в себе си презират българите, защото ги смятат за недоразвити в социално, културно и материално отношение хора.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Възхитата им е към големите им любимци на Изток или Запад, чиито модели просто трябва да се следват сляпо и да не се губи време със собствено самоосъзнаване и израстване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Неслучайно руснаци са положили първите ни институции и основите на държавността след освобождението, конституцията ни е преписана от Белгия, а князете и царете ги водим от Западна Европа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разбирам това усещане, не го осъждам, защото има дълбоки корени в българската история. Но не мога да го споделя и да се съглася с него днес.

 

 

 

 

Явор Дачков, Фейсбук

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Коментари

More in Коментари

Valeriya-Veleva5

Валерия Велева: Когато Радев срещна Путин… И какво си говориха 40 минути на 4 очи!

май 23, 2018
КЕВО

Още утре и Плевнелиев ще се обади, сигурно пак ще джафне срещу Русия… а Бойко да си сложи тапи на ушите до срещата с Путин!

май 23, 2018
boiko9

Съдът осъди Бойко Борисов – телевизиите мълчат и се чудят какво и как да кажат от прекалена свобода на словото…

май 20, 2018
1502389223-bank-note-209104-960-720

Случаят “Шкода” или защо получаваме източни заплати при западни цени!

май 19, 2018
Ivo-Siromahov

Иво Сиромахов попиля Захари Бахаров за защитата му за хазарта: Захари, ти се един много добре платен мръсник!

май 17, 2018
Боневd8d0a068d47fd02d8f66a878c3fa80d5_XL

Бойко, народът е обиден, че ти го управляваш от свое име и за своя сметка!

май 15, 2018