Здраве

Един месец преди инфаркт вашето тяло ви предупреждава с тези 4 силни сигнала…

Един месец преди инфаркт вашето тяло ви предупреждава с тези 4 силни сигнала…

инфарктbig_big_1d19120

 

 

В свят, пълен с болести и проблеми, изследователи и учени непрекъснато търсят лечение. Но най-лесният начин да се справите с болестта е да я предотвратите преди да се случи.

Разбира се, много заболявания са генетични, така че е почти невъзможно да се предотвратят. Но нещо като сърдечен удар може да бъде предотвратен. Постоянно се появяват сигнали за сърдечна атака и не ги признавате, увеличавате риска от появата им.

 

 

 

 

 

Без правилно функциониращо сърце, останалата част от тялото ще се провали. Без сърцебиене няма живот, а колкото повече щети причинявате на сърцето си, толкова по-голям е рискът от спирането му.

 

 

 

 

 

 

По-долу са най-силните сигнали за сърдечен пристъп, които ще се появят един месец преди това да се случи.

 

 

 

 

 

 

Студени изпотявания и замайване: Когато тялото Ви е с лошо кръвообращение, мозъкът ви няма да получи правилното кръвоснабдяване, за да функционира правилно. Това е знак, че може да сте в някаква опасност, според Medicinenet . Трябва да потърсите медицинска помощ, ако студеното изпотяване и замайването не изчезнат.

 

 

 

 

 

 

Натиск на гръдния кош: Това е един от най-забележимите сигнали за сърдечен удар. Нарича се ангина. Медицината твърди, че това се причинява, когато сърцето ви не получава достатъчно богата на кислород кръв. Много хора пренебрегват този симптом, защото смятат, че това е просто лошо храносмилане. Но ако натискът е постоянен, това е пряк признак, че може да претърпите сърдечен удар.

 

 

 

 

 

 

Усещане за слабост: Според Daily Health Post , ако започнете да се потите и да се чувствате слаби или да започнете да изпитвате гадене и болка в челюстта, може да сте в опасност от сърдечен удар. Тези симптоми се появяват, защото артериите ви започват да се стесняват. Когато артериите ви се стесняват, вече няма подходящ кръвен поток в тялото.

 

 

 

 

 

 

Грипоподобни симптоми: Ако сте застрашени от сърдечен удар, може да започнете да развивате грипоподобни симптоми. Тези симптоми включват треска, умора и гръдна болка. Тези симптоми могат да траят между 2 и 10 дни. В зависимост от възрастта ви, ако сте по-възрастен човек и не можете да се справите с тези симптоми, незабавно се обърнете към Вашия лекар. Ако хванете грип или наастинка, това не означава, че сте в опасност от инфаркт, но симптомите трябва да бъдат наблюдавани, пише Zdrave.to.

 

https://petel.bg/Edin-mesets-predi-infarkt-vasheto-tyalo-vi-preduprezhdava-s-tezi-4-signala__264915

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Здраве

More in Здраве

бургаскааty

Филм на ужасите в бургаска болница – близки на починала родилка с потресаващ разказ за трагедията…

май 16, 2018
1487190277-tp-shutterstock-492516421

Затворник отказа да ходи по голяма нужда 47 дни, ето какво се случи в тялото му!

май 14, 2018
79673304857275151d01a8c0738ed29d

Никога не оставяйте чаша вода до леглото си!

май 12, 2018
cheti-etiketa-dobivat-izvestna-izvorna-182

ОПАСНО! Чети етикета: Добиват известна изворна вода без разрешително, през съмнителни тръби!

май 10, 2018
кърлеж73e53cd272e249e18326a2049ab83e72

Ужас в Бургаско – жена издъхна в болница след ухапване от кърлеж! Вижте какво съветват специалистите, за да се предпазим…

май 7, 2018
1525546470-crenv

Учени алармират: Суперопасно! Тази храна увеличава риска от рак с 67%, отървете се от нея незабавно!

май 6, 2018