Uncategorized

Лъснаха скандални пикантерии от интимния живот на Дони: Хасковска мутра три дни го…

Лъснаха скандални пикантерии от интимния живот на Дони: Хасковска мутра три дни го…

20160125.wvdiqfrlsw

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди близо 3 десетилетия една от най-обсъжданите теми в музикантска гилдия беше дали превърналият се за ден в суперзвезда вокалист на група Атлас – Дони е обатен, или не.

 

 

 

 

 

 

 

 

Заключенията останаха противоречиви  въпреки многобройните аргументи, които привеждаха в своя полза и двата лагера. Съпругата на музиканта – Нети е човекът, който не се свени пред близки да повдига завесата над личния живот на половинката си и признава с половин уста, че възлюбеният ѝ е ходил и по двата тротоара, но това отдавна е в миналото.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Добрин е нежна душа, той се интересува повечето от привличането на мисловно ниво, отколкото на физическо, такъв човек не може да бъде ограничаван от пол, етнос, или социално положение”, раздува дългокраката блондинка, цитирана от Таблоид.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя обаче с гордост заявява, че откакто е половинка на Векилов, той не е и помислял да кръшне с друга, независимо дали става въпрос за мъж, или за жена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нети не крие, че съпругът ѝ е имал многобройни безразборни сексуални контакти, явно с партньори и от двата пола, но всичко това отдавна е в миналото. Според модерните определения, Дони може да бъде определен с модерното „пансексуален”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Една от най-популярните версии за съмнителната сексуалност на певеца гласи, че мълвата за обратната му резба е пусната от мутренските среди, за да съсипе нежната му душа, след като заедно с творческия си партньор Момчил хитовият изпълнител обяви война на групировките през 90-те. Тогава и двамата се видяха в чудо, притиснати от силоваците.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Легенди се носят за това как хасковска мутра затваря дуета за три дни в провинциалното си имение след тяхно участие, държи ги голи и гладни, а някои дори твърдят, че надрусан до ушите с кокаин, ги „минава” по няколко пъти, за да го запомнят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От друга страна, Дони е известен с доста успехи и сред нежния пол, преди да се задоми с Антоанета Добрева. В тон с имиджа си на рокзвезда, грозноватият гласовитко имал периоди от живота си, в които всяка вечер си лягал с различна фенка. Историята обаче помни едно-единствено сериозно гадже на Добрин – неговата състудентка Мила Несторова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен че била красива и талантлива, тя си имала и известен татко – доайенът на Младежкия театър Иван Несторов. Нещата с Мила били сериозни и в един момент даже замирисали на сватба. Изпълнителят на Уморени криле официално поискал ръката на любимата си, но бил отрязан на мига от консервативно настроения ѝ баща, защото… мязал на гей.

 

 

 

http://slava.bg/news/104409.html

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1526024754-phppofjux-800x

Край на мистерията: Ани Цолова изуми публиката като се появи неузнаваема на сцената в… (СНИМКА)

май 11, 2018
izpovedta-na-edn-mlad-rom-spia-s-bogati-chichkovci-za-da-ima-kakvo-da-iam-pokartitelni-istorii-1

Бруталната изповед на 20-годишния Георги, който спи с адвокати, ще ви изправи косите!

май 9, 2018
big_12bb

Вярвате ли в магии? Вижте методите и съветите на жената-скенер Джуна, от които се разбира дали сме прокълнати…

май 6, 2018
fdsafsd34-640x381

Всички обсъждат Малин Кръстев, но нищо не знаем за сина му! Дръжте се за стола, наследникът му е станал…

май 5, 2018
1525416866-991-ratio-kniaginia-kalina

Княгиня Калина смая света с вида си и стана обект на дискусии! Вижте най-шокиращите й СНИМКИ…

май 4, 2018
darina-pavlova-botoks

Лъсна истината за новото гадже на Дарина Павлова – сватба няма да има! Не е за вярване за кого се оказа женен … (СНИМКИ)

май 4, 2018