Uncategorized

Лъснаха скандални пикантерии от интимния живот на Дони: Хасковска мутра три дни го…

Лъснаха скандални пикантерии от интимния живот на Дони: Хасковска мутра три дни го…

20160125.wvdiqfrlsw

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди близо 3 десетилетия една от най-обсъжданите теми в музикантска гилдия беше дали превърналият се за ден в суперзвезда вокалист на група Атлас – Дони е обатен, или не.

 

 

 

 

 

 

 

 

Заключенията останаха противоречиви  въпреки многобройните аргументи, които привеждаха в своя полза и двата лагера. Съпругата на музиканта – Нети е човекът, който не се свени пред близки да повдига завесата над личния живот на половинката си и признава с половин уста, че възлюбеният ѝ е ходил и по двата тротоара, но това отдавна е в миналото.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Добрин е нежна душа, той се интересува повечето от привличането на мисловно ниво, отколкото на физическо, такъв човек не може да бъде ограничаван от пол, етнос, или социално положение”, раздува дългокраката блондинка, цитирана от Таблоид.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя обаче с гордост заявява, че откакто е половинка на Векилов, той не е и помислял да кръшне с друга, независимо дали става въпрос за мъж, или за жена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нети не крие, че съпругът ѝ е имал многобройни безразборни сексуални контакти, явно с партньори и от двата пола, но всичко това отдавна е в миналото. Според модерните определения, Дони може да бъде определен с модерното „пансексуален”.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Една от най-популярните версии за съмнителната сексуалност на певеца гласи, че мълвата за обратната му резба е пусната от мутренските среди, за да съсипе нежната му душа, след като заедно с творческия си партньор Момчил хитовият изпълнител обяви война на групировките през 90-те. Тогава и двамата се видяха в чудо, притиснати от силоваците.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Легенди се носят за това как хасковска мутра затваря дуета за три дни в провинциалното си имение след тяхно участие, държи ги голи и гладни, а някои дори твърдят, че надрусан до ушите с кокаин, ги „минава” по няколко пъти, за да го запомнят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От друга страна, Дони е известен с доста успехи и сред нежния пол, преди да се задоми с Антоанета Добрева. В тон с имиджа си на рокзвезда, грозноватият гласовитко имал периоди от живота си, в които всяка вечер си лягал с различна фенка. Историята обаче помни едно-единствено сериозно гадже на Добрин – неговата състудентка Мила Несторова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен че била красива и талантлива, тя си имала и известен татко – доайенът на Младежкия театър Иван Несторов. Нещата с Мила били сериозни и в един момент даже замирисали на сватба. Изпълнителят на Уморени криле официално поискал ръката на любимата си, но бил отрязан на мига от консервативно настроения ѝ баща, защото… мязал на гей.

 

 

 

http://slava.bg/news/104409.html

 

 

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

жулия960-ratio-dzhuliia-robyrts

Джулия Робърт събра всички погледи на Оскарите с най-зашеметяващата рокля и визия, в която сме я виждали (СНИМКИ)

февруари 26, 2019
30cf1e8178423b110a8588746d2bad4c

Българският актьор, участник във филма получил „Оскар“, е русенец с изключително драматична съдба!

февруари 25, 2019
галаbig_3930

Гала избухна след интервюто на Сърчаджиева: Хора, грам душа ли не ви остана?

февруари 25, 2019
узунов1551079983-745ebb6237ac100d528787fde144950b

Черна вест! Внезапно почина собственикът на агенция „Фокус“ Красимир Узунов

февруари 25, 2019
1550999859-466c719684b81970c62295786eddda7bcedf0faf

Помните ли Виолета Здравкова, Мис България 1999 г.? От хубостта й няма и помен, изхранва се с… СНИМКА

февруари 24, 2019
мнbig_1acc

Алекс Сърчаджиева изля болката си: „На дъното съм“

февруари 24, 2019