Uncategorized

Мая Савова не знае цената на хляба и млякото, втрещи се, че обикновено семейство живее с по 800 лв. на месец!

Мая Савова не знае цената на хляба и млякото, втрещи се, че обикновено семейство живее с по 800 лв. на месец!

 

1526309381-maia-savova-se-izloji-ne-znae-cenata-na-hliaba-i-mliakoto-vtreshti-se-kogato-nauchi-che-obikoveno-semeistvo-jivee-s-po-800-lv-na-mesec-1

 

 

 

 

Красивата съпруга на Крум Савов – Мая е глезена като принцеса от спортния коментатор. Откакто е омъжена за известния журналист, фармацевтката живее охолно и никога не се е сблъсквала с недоимък и празен хладилник.

 

 

 

 

 

 

 

Това лъсна с пълна сила при участието на блондинката в риалитито „Смени жената”, където глезената дама влезе в дома на нейна адашка, чието семейство за разлика от нея живее в бедност и мизерия, писа „Таблоид“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оказа се, че тв звездата изобщо не знае цената на картофите, хляба и млякото и остана потресена, когато разбра, че ще трябва да се справя с бюджет от 10 лева на ден. Съпругът на Мая Кючукова не повярва на ушите си, когато г-жа Савова го питаше колко струва млякото, колко хляба и картофите. Когато разбра пък, че в семейството нонстоп се готвят варива, аптекарката се изпусна, че всъщност никога в живота си не е готвила боб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя буквално остана с отворена уста, когато разбра, че семейството на адашката й живее с 800 лева на месец, както другата Мая бе изненадана, че Савови разполагат с около 5000.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всъщност съпругата на Крум Савов рядко готви у дома, защото най-често поръчват готова храна от ресторантите. Това обаче втрещи заместничката на фармацевтката, когато спортният коментатор й остави пачка пари, за да поръча риба, салати и суши.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бедната жена отсъди, че 35 лева за вечеря за двама й се струва страхотно разхищение и че подобно нещо е нормално да си позволяваш един-два пъти в месеца, но не и повече. Тя бе втрещена, когато призна на Крум Савов, че живеят мизерно, но тя не работи, а е домакиня вкъщи. „Значи имате пари за цигари, а нямате за храна?”, скастри я „новият съпруг”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Известният с прямотата си Крум Савов директно й обясни, че ако си стои у дома и отхвърля варианти за работа като неподходящи, няма как да живеят по-добре. „Така да си стоиш вкъщи и да чакаш, не става”, скастри я строго той.

 

 

 

 

 

 

 

 

Че популярният спортен коментатор осигурява добър стандарт на живот на любимата си се знае отдавна. Крум е повече от щедър към жената, в която още е влюбен до уши, но въпреки всичко съпругата му никога не си е и помисляла да си стои вкъщи и да не работи. Освен че е дипломиран фармацевт и върти собствена аптека, Мая направи и телевизионна кариера.

 

 

 

 

 

 

 

 

Иначе префинената мадама предпочита да спортува и да се грижи за красивата си външност, отколкото да върви с парцала из къщи. Самият Крум пък не държал Мая да се върти из кухнята, а когато се наложи да се готви, самият той предпочита да хване черпака, още повече че бил доста голям майстор на много ястия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Атрактивната г-жа Савова пък дори не можела да си представи, че може да върти домакинство без пералня със сушилня, миялна машина и всякакви кухненски роботи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В новия дом, в който я изпратиха в риалитито обаче се наложи глезаната да простира, да мие чинии на ръка и да готви прости ястия с минимални продукти. „Абе знам 2 и 200, минали сме през всякакви моменти в живота”, многозначително обясни пред камерите русокосата фармацевтка.

 

 

https://www.marica.bg/maq-savova-s-potresavasht-gaf-izdyni-se-v-efir-Article-127703.html

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

381-657x400

Как изглежда днес актрисата, изиграла Пипи Дългото чорапче през 1969-та? (СНИМКИ/ВИДЕО)

септември 8, 2018
5-11-657x359

Мъж изчисли колко струва труда на жена му и взриви нета!

септември 8, 2018
Мариета-Кънчева-657x400

В чужбина е по-добре да се пазиш от сънародник

септември 8, 2018
big_31_3

Тъжна вест! Почина един от най-силните български мъже, достигнал 400 кг Клек

септември 7, 2018
solomon-1

Гигантска змия нападна НАТО-вец №1 Соломон Паси и му изкара акъла

септември 7, 2018
big_4л_

Любка Кумчева крета с мизерна пенсия. Легендарната синоптичка мечтаела да си купи кренвирши

септември 7, 2018