Uncategorized

Мистерия! Какво уби бащата на Джино Бианкалана? Защо всички мълчат за внезапната смърт на бившия състезател Георги Ташев…

Мистерия! Какво уби бащата на Джино Бианкалана? Защо всички мълчат за внезапната смърт на бившия състезател Георги Ташев…

 

 

 

 

джино1527597393-dzhino-678x381

 

 

 

Дълбока трагедия съсипа завинаги любимия на мнозина шоумен Джино Бианкалана. Неочаквана смърт погуби баща му в САЩ, още преди да е навършил 60 години.

Самият Джино съобщи тъжната вест в социалните мрежи във вторник по обяд – дни след като татко му вече е бил издъхнал и няколко часа след погребението му в Централните софийски гробища.

 

 

 

 

 

 

 

 

Бащата на Бианкалана – Георги Ташев, който е бивш състезател по мотокрос и истинска звезда пред 80-те години на миналия век, си е отишъл неочаквано, пише „Уикенд”.

Семейството обаче пази пълно мълчание по въпроса точно какво го е погубило. Никой, дори бившите съотборници на Ташев, които го изпратиха в последния му път във вторник сутринта, нямат представа за причината за смъртта му.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За момента се знае само, че е настъпила поне седмица преди погребението. Още на 23 май бившият колега на Ташев в спорта – Александър Стефанов, съобщава официално във фейбук групата на ветераните на българския мотоциклетен спорт: „Жоро Ташев е починал. Който е карал крос през 80-те години, го познава. Вечна му памет (…) Да почетем един добър кросаджия.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цяла седмица отнема на семейството, за да уреди всички подробности около транспортирането на тялото до България, където явно Ташев е държал да бъде вечният му дом. През това време Джино, който иначе е с постоянно присъствие в социалните мрежи, замрази активността си в тях. Едва след погребението стана ясна съкрушителната причина за това изчезване от публичното пространство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Не мога да повярвам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието което си ми дал. Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят герой”, написа Джино в профилите си във Фейсбук и Инстаграм. След това се затвори за външния свят и потъна в мъката си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Някои предполагат, че може би го е разболял нездравословният начин на живот в САЩ. Според по-достоверна версия обаче го е убила катастрофа. Ташев е бил лидер на рокерите в Чикаго. Имал е много мощен мотор и се говори, че именно с него се е убил на пътя. Според слуховете, е катастрофирал сам, най-вероятно заради превишена скорост. Това обаче е само версия, която не е потвърдена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди повече от две години самият Джино едва не си отиде от този свят, също след катастрофа с мотор. Оттогава досега той е непрекъснато по болници и все не може да се възстанови. Първо лежа месеци наред в лечебно заведение в САЩ, след това мина курсове за рехабилитация в България, последвани от поредна доза хирургически намеси, този път – в Истанбул.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С лечението на Бианкалана е свързана другата версия за смъртта на баща му. Говори се, че скъпите операции и рехабилитации в САЩ и Турция напълно били съсипали транспортният му бизнес. Семейството потънало в страшна финансова пропаст, от която не се знаело как ще излезе. Смята се, че стресът от това няма как да не се е отразил на Ташев. „Може да е получил инсулт или инфаркт, или да е развил някое опасно заболяване, което е довело до фатален край”, смятат негови познати. /Блиц

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1527522563-hells-kitchen-ep-2

Грозен скандал след края на Hell’s Kitchen! Участници се хванаха за гушите, обиждат се на “боклук” и “наркоман”! СНИМКА

май 30, 2018
джино1527597393-dzhino-678x381

Джино потъна в скръб след внезапна смърт в семейството: Случи се най-лошото в моя живот, загубих… СНИМКА

май 29, 2018
майка4_19

В последните минути живот майка решава да сподели тайна със сина си, която я караше да се чувства неудобно

май 29, 2018
милкоfb_3d21294fba6d5b5a71d6ec8be36da2eb

И Милко Калайджиев изпрати абитуриенти тази година – вижте какви левенти са двамата му синове на бала!

май 29, 2018
вуйчо1527561930-1

Вижте с какви трогателни думи братът на Жорж Башур се сбогува с племенника си и как описа спомените си с него…

май 29, 2018
1527569706-fee

Доведеният син на Емилия оставя фирми за милиони, придобил ги от…

май 29, 2018