Политика

Скандално! Москва очаква Бойко Борисов на 29-30 май – посещението се готви отдавна, властта у нас позорно мълчи!

Скандално! Москва очаква Бойко Борисов на 29-30 май – посещението се готви отдавна, властта у нас позорно мълчи!

zx860y484_1131362

В трескава подготовка е посещението на премиера Бойко Борисов в Москва, пише Епицентър.бг като се позовава на дипломатически източници в руската столица. Информацията е потвърдена и от военното ни аташе в руската столица.

Макар посланикът ни Бойко Коцев да научи за това едва вчера по време на срещата на президента Румен Радев с премиера Дмитрий Медведев, Епицентър.бг научи, че посещението на български министър-председател се готви отдавна.

“Посещението е готово и ще легне на подготовката на документите от визитата на Радев“, заяви представител на Външно в Москва.

В същото време официална София мълчи за вероятната визита на Борисов в руската столица. Дали за да не се вдига шум и да се дразнят “началниците”, а може би от криворазбрана политкоректност, примесена с обичайната сервилност.

Но едва ли целият този шум в Москва е несериозен и такова посещение не се планира. Пословичното мълчание на българските власти е срамно и глупаво.

От руското външно министерство от вчера непрекъснато питат нашите дипломати за състава на делегацията ни, водена от Бойко Борисов, но все още нямат конкретни имена.

На 25 и 26 май на Икономическия форум в Санкт Петербург ще бъдат министърът на туризма Николина Ангелкова и зам.-министър на икономиката.

Бойко Борисов ще бъде приет по същия начин, както Румен Радев – първо от премиера Медведев, а след това от президента Владимир Путин, който по това време ще бъде в Москва.

“Очакваме ви другата седмица”. С тези думи ни изпратиха дипломатите от българското посолство в Москва.

Днес президентът Румен Радев е в Сочи. На обяд започва срещата му с Владимир Путин. След нея двамата държавници ще дадат изявления за медиите.

Идеята била да се направи първо посещение на Радев, който да отвори вратите и да трасира пътя за визитата на Бойко Борисов, от която пък се очакват конкретни договорки в икономическата сфера и особено в енергетиката.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

медведевImage_6873833_302

Топновина! Медведев очаква визита на Борисов в Москва! За Радев Русия остава наш стратегически партньор в енергетиката! (СНИМКИ)

май 21, 2018
РАДЕВ100450_660_370

Радев кацна в Москва. В делегацията на президента е включен един-единствен български кмет – ето кой! СНИМКА

май 21, 2018
РАДЕВbig_5722

Румен Радев: България се нуждае от преки доставки на руски газ!

май 21, 2018
102766_660_370

БСП разкри и показа фалшификации в изборите за кмет на Галиче, ще има балотаж!

май 20, 2018
1526835254-puyy

Падна една голяма тайна! Стана ясно какво ще подари Румен Радев на Путин, изненадата е много специална за България!

май 20, 2018
1526829163-aggg

С оттеглянето от сделката с Иран Тръмп помага на Путин, за да му се отблагодари за изборната победа! САЩ трябва да се съобразяват с нас европейците…

май 20, 2018