Политика

Новина, която никъде няма да прочетете, всичко обаче си има логично обяснение!!!

Новина, която никъде няма да прочетете, всичко обаче си има логично обяснение!!!

 

 

9560bfb11a3a30f2a564b64e0e88193b (1)

 

 

 

Снощи в „Панорама“ на БНТ Корнелия Нинова обяви новината, че има покани за отделни срещи с вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, които ще се състоят следващата седмица – във вторник и четвъртък.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази новина има втори план, за който изобщо не се знае и е време обществеността да получи тази информация. Защо лидерите на ВМРО и НФСБ изведнъж решиха да поканят във вицепремиерските си кабинети лидера на БСП?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отговорът е изненадващ, но верен и почива на достоверна информация: и двамата са притеснени от дишащите им във врата две извънпарламентарни партии, които от половин година засмукват структури на ВМРО и НФСБ в цялата страна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези партии са „Възраждане“ /на бившия заместник-председател на ВМРО Костадин Костадинов/ и „Българската пролет“ /на отдавна напусналия НФСБ Велизар Енчев/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На последните парламентарни избори Костадинов получи 1 процент от гласовете, което му осигури държавна субсидия. Той развива много активна дейност, като особено сериозна е подписката му за референдум срещу еврото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От една година към „Българската пролет“ минаха областни структури на НФСБ, отхвърлящи политиката на Валери Симеонов, който ръководи авторитарно партията си. Последното не е от вчера.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но след поемането на вицепремиерски ресор, с пренебрежителното и високомерно отношение към съпартийците си, той катализира разпада на НФСБ. В Бургас партията на Симеонов не съществува, след като общинските му съветници Дражев и Божидаров го напуснаха и станаха независими, а Божидаров оглави „Българската пролет“ в областта. Същото се случи с НФСБ в Русе, Хасково, Сливен и София-област.

Ако Симеонов е притеснен от инвазията на Енчев към НФСБ, Каракачанов е паникьосан от активността на Костадинов в страната и в Македония. Костадинов е подкрепян от „Шоуто на Слави“. Но ако на Слави Трифонов никой не може и не смее да влияе на отношението му към други партии и личности, Нинова може да се откаже от бъдещ съюз с Костадинов, ако ВМРО на Каракачанов й гарантира бъдеща управленска коалиция. Всичко тук е търговия, а Каракачанов е добър търговец, коалирал се в последните 20 години с осем партии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 7 март т.г. Костадинов и Енчев застанаха до Корнелия Нинова в общия им протест пред Министерския съвет срещу продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбакова. И двамата са забелязани да влизат в централата на БСП на ул. „Позитано“. А на първомайското шествие-протест пред правителството „Българската пролет“ участваше със своите символи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Истинските наследници на делото на Гоце Делчев, Иван Михайлов и Тодор Александров няма да се примирят с подлото обсебване на ВМРО от един продажен политик. Той не само се продаде на ГЕРБ, но и присвои имотите на организацията, регистрирайки ги в частна фондация със седалище в Пазарджик. Истинските патриоти не търгуват с имоти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интригата в поканите на Каракачанов и Симеонов към Нинова е дали срещите ще са в техните министерски кабинети или в партийните им централи. Ако Нинова отиде в Министерския съвет и в Министерството на отбраната, значи двете й срещи са със съгласието на премиера. Но ако Нинова пие кафе в партийните централи на „Пиротска“ и „Раковска“, значи лидерите на ВМРО и НФСБ подсказват готовност за бъдеща коалиция с БСП. Поредната мръсна коалиция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Стефан Градечки, «Истински патриоти»
5 май 2018 година

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

768x432

Борисов настоява за отмяна на мораториума върху строежа на АЕЦ “Белене”, който ГЕРБ наложи преди 6 години!

май 12, 2018
борисов интервю

Фалшива новина е, че чакам края на председателството, за да дам оставка! Много исках с президента да теглим заедно, ама той явно си е с БСП

май 12, 2018
1517999603-img-7736jpg

Борисов за БСП: Много обичат да ни дават акъл, но такава злоба и жлъч не съм виждал – искат да провалят европредседателството!

май 12, 2018
lekari

Лекарите се вдигат на бунт! Въвеждането на здравната карта ще изхвърли на улицата стотици медицински лица!

май 12, 2018
epa06367016 Bulgarian President Rumen Radev speaks to the media following his meeting with French President Emmanuel Macron (not pictured) at the Elysee Palace in Paris, France, 04 December 2017. Rumen Radev is on a State visit to France from 04 to 06 December 2017.  EPA/YOAN VALAT

Радев: Абсолютно основателни са исканията на транспортния бранш, ЕС води дискриминационна политика!

май 12, 2018
позорbig_myjete-dominirat-v-noviq-parlament-260889

Депутатите на най-корумпираната, бедна, изостанала и бързо умираща нация в Европа решиха: Искаме да регулираме съдържанието в интернет!

май 10, 2018