Политика

Новина, която никъде няма да прочетете, всичко обаче си има логично обяснение!!!

Новина, която никъде няма да прочетете, всичко обаче си има логично обяснение!!!

 

 

9560bfb11a3a30f2a564b64e0e88193b (1)

 

 

 

Снощи в „Панорама“ на БНТ Корнелия Нинова обяви новината, че има покани за отделни срещи с вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, които ще се състоят следващата седмица – във вторник и четвъртък.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази новина има втори план, за който изобщо не се знае и е време обществеността да получи тази информация. Защо лидерите на ВМРО и НФСБ изведнъж решиха да поканят във вицепремиерските си кабинети лидера на БСП?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отговорът е изненадващ, но верен и почива на достоверна информация: и двамата са притеснени от дишащите им във врата две извънпарламентарни партии, които от половин година засмукват структури на ВМРО и НФСБ в цялата страна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези партии са „Възраждане“ /на бившия заместник-председател на ВМРО Костадин Костадинов/ и „Българската пролет“ /на отдавна напусналия НФСБ Велизар Енчев/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На последните парламентарни избори Костадинов получи 1 процент от гласовете, което му осигури държавна субсидия. Той развива много активна дейност, като особено сериозна е подписката му за референдум срещу еврото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От една година към „Българската пролет“ минаха областни структури на НФСБ, отхвърлящи политиката на Валери Симеонов, който ръководи авторитарно партията си. Последното не е от вчера.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но след поемането на вицепремиерски ресор, с пренебрежителното и високомерно отношение към съпартийците си, той катализира разпада на НФСБ. В Бургас партията на Симеонов не съществува, след като общинските му съветници Дражев и Божидаров го напуснаха и станаха независими, а Божидаров оглави „Българската пролет“ в областта. Същото се случи с НФСБ в Русе, Хасково, Сливен и София-област.

Ако Симеонов е притеснен от инвазията на Енчев към НФСБ, Каракачанов е паникьосан от активността на Костадинов в страната и в Македония. Костадинов е подкрепян от „Шоуто на Слави“. Но ако на Слави Трифонов никой не може и не смее да влияе на отношението му към други партии и личности, Нинова може да се откаже от бъдещ съюз с Костадинов, ако ВМРО на Каракачанов й гарантира бъдеща управленска коалиция. Всичко тук е търговия, а Каракачанов е добър търговец, коалирал се в последните 20 години с осем партии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 7 март т.г. Костадинов и Енчев застанаха до Корнелия Нинова в общия им протест пред Министерския съвет срещу продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбакова. И двамата са забелязани да влизат в централата на БСП на ул. „Позитано“. А на първомайското шествие-протест пред правителството „Българската пролет“ участваше със своите символи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Истинските наследници на делото на Гоце Делчев, Иван Михайлов и Тодор Александров няма да се примирят с подлото обсебване на ВМРО от един продажен политик. Той не само се продаде на ГЕРБ, но и присвои имотите на организацията, регистрирайки ги в частна фондация със седалище в Пазарджик. Истинските патриоти не търгуват с имоти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интригата в поканите на Каракачанов и Симеонов към Нинова е дали срещите ще са в техните министерски кабинети или в партийните им централи. Ако Нинова отиде в Министерския съвет и в Министерството на отбраната, значи двете й срещи са със съгласието на премиера. Но ако Нинова пие кафе в партийните централи на „Пиротска“ и „Раковска“, значи лидерите на ВМРО и НФСБ подсказват готовност за бъдеща коалиция с БСП. Поредната мръсна коалиция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Стефан Градечки, «Истински патриоти»
5 май 2018 година

loading...
0
Политика

More in Политика

борето0000306863-article2

Бойко заповяда: Край на ваканциите в Евксиноград, ето къде вече ще почиват министри и вип-чиновници…

юли 11, 2019
блок768x432

Топновина: Вижте договора, с който се орязва пакета по сделката за Ф-16 и от какво се отказваме в него!

юли 11, 2019
дончевbig__оми_лаввввв

Томислав Дончев: В ГЕРБ има самозабравили се, постъпиха повече от 10 сигнала за кметове

юли 11, 2019
atanasova_bgnes1

Десислава Атанасова: Машините не гарантират честни избори, а и интересът към тях е минимален

юли 10, 2019
румен радев портрет

Радев за отменено машинно гласуване: Не машините са виновни, а ниската ефективност на администрацията

юли 10, 2019
даниzx620y348_3359709

Данаил Кирилов: С тези машини е избран Мадуро във Венецуела, с 1 млн. неистински гласа…

юли 10, 2019