ЗАБАВНО

Пищова сензационно пред “ШОУ”: Ударих 100 бона от лотарията, получих инфаркт след оргия със скиорки!

Пищова сензационно пред “ШОУ”: Ударих 100 бона от лотарията, получих инфаркт след оргия със скиорки!

 

 

пищов1516101969-img-6141jpg

 

 

 

 

Димитър Маринов, известен като Митьо Пищова, се бе самопровъзгласил за “любимец на народа”. Познаваме го в различно амплоа – кандидат за президент, кандидат за народен представител, организатор на различни конкурси за красота.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последната информация около плейбоя е, че има тежки здравословни проблеми. Ето какво споделя Пищова пред в. “Шоу”:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Бях в болница, правиха ми операция в Германия, смениха ми клапа на сърцето и машинка имам за 20 хиляди лева. Машинката ми я сложиха в Правителствена болница в София, поръчана беше от Америка, сега съм топ и издържам на две жени. Желязо съм! Отслабнах 80 кила, всичко е 6 при мен! Ама имах скрити 200 000 лева, но ги дадох по доктори и болници. Сега трябва да ходя на лекар през 6 месеца. Машинката има живот 10 години и през 2028-а трябва да я сменят”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Пари намерих от много богати приятели, имам много богат брат – Тойота Венци, и имам добри приятелки бизнесдами, които ми дадоха доста пари. Сега вече стоя доста добре финансово, върнах си имотите в Арбанаси.. Къщата е малка и струва някъде 50 000 лева. Брат ми даде парите и си я върнах”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Очевидно здравословните проблеми не са успели да укротят буйния нрав на “любимеца на народа”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обвързан съм с четири жени – две по на 22 години, на 24 години и на 26 години. Те не знаят една за друга. Вече физически съм доста добре и чувствам, че четири са ми малко вече…”, споделя той и допълва:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Аз съм на 50. Сексуално никакви проблеми нямам, даже съм много сексуално луд. То от тез купони, от тез години….съм на туй дередже.  Бях четири пъти в болницата, диагнозите ми бяха тежки инфаркти – от преумора, от жени – с две, с три и с четири накрая. Първият път, когато получих инфаркт, бях в Търново с четири скиорки, след това във Варна с едни гимнастички, след това в „Какао” на плажа с четири котенца…. И белята стана! Моите простотии идват все от жени – обичам ги по много – две, три…четири!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Аз съм им казал, че съм развратник, обичам груповия секс…който иска….иска, който не – чао! Спал съм много….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До вчера бройката им е 3547. Не мога с една жена, хваща ме лудост и изчезвам. Иначе ми звънят по всяко време – денем, нощем, цяла нощ ми звънят…. Моят телефон го има навсякъде – в интернет, във фейсбука. Някои от тях са женени, ама мен това не ме интересува. Мен не ме плаши никой мъж, макар че съм имал проблеми. Идвали са при мен, ама аз какво да ги направя? Да си оправят жените, ако не съм аз, ще е друг…. ”

 

 

 

 

 

 

Интересът от страна на нежния пол Пищова обяснява простичко: “Просто съм голям майстор на жените и съм търсен много от тях. Но само една съм обичал в живота си и от нея имам син, който живее при мен. Той е на 36 години”.

 

 

 

 

 

 

 

На въпрос с какви средства разполага, плейбоят отвръща: “Имам 100 000 лева, спечелих ги от едно купонче от Държавната лотария и имам 23 000 от тотото….И вече си имам 123 000 лева общо мои пари! Спечелих ги скоро, миналия месец. Сега карам и чисто нова кола – “Тойота Лексус” – ей я отвънка, чисто нова. Живея си пак в Арбанаси, пак в мойта си къща, пак с много жени, пак живея богато! В момента съм в Харманли. И в джоба си сега имам 5000 лева=

 

 

Епицентър

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

22-730x500

Млада жена направи на магистрала нещо, което изуми шофьорите и ги накара да си търкат очите невярващо (СНИМКИ)

май 12, 2018
1525587869-m

Цяла София се диви от обявата, която Виктор и Пламен пуснаха и разлепиха на много места! (СНИМКА)

май 6, 2018
tt

Това няма да го видите по новините: Мокро парти на Гери Никол – яката дупара с Волен Сидеров! (СКАНДАЛНО ВИДЕО + СНИМКИ)

май 5, 2018
rr

Тази сметка от кръчма “изби рибата” в мрежата! Така е като си учил за доктор, а станеш сервитьор… :)

май 4, 2018
софия1525247922-1200px-alexandernevskycathedral-sofia-6

Любопитна и нестандартна СНИМКА от столицата изкара акъла на мнозина, а мрежата прегря от пиперливи закачки…

май 2, 2018
1525191417-skfdkhgsd

Този въпрос изхвърли ген. Шивиков от “Стани богат”, военният си тръгна със сума от… (СНИМКА)

май 1, 2018