Uncategorized

Помните ли скандалния абитуриент с костюм на „Филип Плейн“ за 18 бона от Бургас? Ще се шашнете какво прави той в момента… СНИМКИ

Помните ли скандалния абитуриент с костюм на „Филип Плейн“ за 18 бона от Бургас? Ще се шашнете какво прави той в момента… СНИМКИ

 

 

big_11ff

 

 

 

Помните ли най-атрактивния абитуриент за 2015 г.? Уникалната находка взриви мрежата и направи известно едно до този момент непознато момче от Бургас, пише „Флагман“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето как започна всичко:  Годината е 2015-та, мястото – Френската гимназия в Бургас, събитието – абитуриентският бал на учениците. Костюмът – черен, фина материя, марка „ Филип Плейн”, цена – 18 хил. лева, обувките – елегантни, заострени, италиански, марка „Чезаре Пачоти”, цена 12 хил. лева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ученик с предложение за работа в Арабските емирства, с желание да учи круизен мениджмънт в Бали. Такава бе картинката през онзи 24-ти май в двора на ПГРЕ „Г. С. Раковски”, а името на главния герой Павел Горанов бе най-обсъжданото в продължение на дълго време  Днес, 3 години по-късно, историята продължава в същия дух.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Високите стандарти, които показа най-атрактивният абитуриент в България за 2015 г., не са били просто думи, твърди самият той. Бързо придобитата слава изстреля Павел буквално в космоса и младежът споделя, че успява набързо да сбъдне всичките си мечти. 22-годишният младеж е вече един истински млад мениджър. След завършването на образованието си животът му се преобръща на 360 градуса.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Започва да учи в Нов български университет, специалност хотелиерски мениджмънт. Година по-късно го пращат за 6 месеца на специализация във Франция и Швейцария. Опиянен от възможностите, които му се дават, Павел решава да започне развитието си в нещо по-сериозно.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Амбициозният младеж говори перфектно 3 езика – френски, английски и руски. Забелязан от Ейч ар отдела на една от водещите компании, занимаваща се с круизни почивки, Павел бива привлечен от опитния екип и започва работа в Louis Vuitton Moët Hennesy (LVMH) на борда на Celebrity Cruises, разкри самият той. Бързо успява да докаже себе си пред висшестоящите и само след 2 месеца го издигат в йерархията на позиция мениджър – Luxury Retail Manager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Така се сбъдва мечтата на онова 18-годишно момче, с костюм за 18 хил. лева. След назначението не се прибира в България повече от година. Обикаля из едни от най-екзотичните, красиви и привлекателни дестинации – Хаваи, Таити, Бора Бора, Папуа-Нова Гвинея, Маями и много други. Заради високата позиция, която заема бургазлията, получава и солидно възнаграждение от 5-6 цифри. Точната си заплата Павел предпочете да запази в тайна, но все пак посочи, че успява да поддържа високия си стандарт на живот и няма от какво да се оплаче.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Младият мениджър е решил обаче да се откъсне за малко от бляскавия начин на живот и да се върне до България, макар и за две седмици. След 5 години вижда живота си още по-успешен, смята да запише още едно висше образование в Ню Йорк или Ел Ей, където и да се установи за постоянно и да създаде свое семейство. На този етап обаче бургазлията се е концентрирал главно върху професионалното си развитие.

 

 

 

 

 

 

 

Флагман, Петел

 

https://petel.bg/Pomnite-li-skandalniya-abiturient-s-kostyum-na-Filip-Pleyn-za-18-bona-ot-Burgas–SHHe-se-shashnete-kakvo-pravi-toy-v-momenta–__265932

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

SOFI-MARINOVO-SVATBA4

Софи Маринова и Гринго си казаха „да“, певицата вече е г-жа Давидова… СНИМКИ

февруари 6, 2019
маневаImage_6047874_128_0

Цветана Манева: Ако искаш един мъж отново да дойде при теб, никога не го питай къде отива и кога ще се върне

януари 30, 2019
big_2

Слави Трифонов обяви във фейсбук: „На сестра ми са й казали, че… СНИМКА

януари 29, 2019
банев-почина20151110.fqouniptgf

Смърт в семейството на Николай Банев… СНИМКА

януари 23, 2019
кланаhome~WBaZ1~jHeytj_j

Удар по клана Халваджиян, алчността им изяде главите!

януари 22, 2019
бейза546156

Няма вече Албена Вулева! Освен религията си сменила и името – вече е Бейза ходжа

януари 21, 2019