Криминално

Сензационно разкритие за убийството на красивата българска студентка Стефани Линева в Ню Йорк! СНИМКИ

Сензационно разкритие за убийството на красивата българска студентка Стефани Линева в Ню Йорк! СНИМКИ

линева1527752890-stee-678x381

 

 

 

 

Българката Стефани Линева, която през декември беше прегазена и убита в Ню Йорк, е била упоена с наркотик, използван от изнасилвачите. Това пише новия си брой в-к „БГ войс“.

 

 

 

 

 

 

 

“Date rape drug” е терминът, който употребяват в английския език, за наркотик, който обикновено се пуска в чашата на набелязана жертва докато тя не гледа, и след това бива изнасилвана, когато е неадекватна и безпомощна.

 

 

 

 

 

 

 

26-годишната студентка беше намерена на магистрален път в Бингхемптън. По-късно стана ясно, че тя е била прегазена от 26-годишен жител на Ню Йорк Айзаз Сидики. Той беше заловен и съден.

 

 

 

 

 

 

 

От университета, където учи Стефани, а впоследствие и от целия град събраха 30 000 долара за награда за залавянето на извършителя.

 

 

 

 

 

От полицията изглеждаха убедени във версията за удар от кола, чийто шофьор след това е избягал. Те твърдят, че има свидетели, които са видели Стефани близо до мястото, където е открито тялото ѝ около времето, в което е настъпила смъртта.

 

 

 

 

 

Майката на Стефани д-р Даниела Атанасова каза още тогава, че ще настояват за втора аутопсия, както и че ще наемат частен детектив, който да направи независимо разследване на смъртта на момичето.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Досега нямах право да говоря, но след като всички приключи, искам да се знае, за да се предпазят други родители и деца“, казва пред изданието майката Даниела Атанасов – известната за българската общност в Ню Йорк детска лекарка.
Тя казва, че резултатите от химическия анализ на кръвта на Стефани показват наличието на т.нар. date rape drug – наркотични вещества, които се слагат в напитките на момичетата и те губят представа за време и ориентация и дори съзнание.
майка1527764851-ste22
Целта е да станат по-лесни жертви на сексуално престъпление. Въпреки че хапченцата променят цвета на напитката, това е трудно да бъде забелязано в тъмна стая или когато са сложени в бира или кола.
„Ние до ден днешен и сигурно никога няма да разберем кой е сложил този date rape drug. Те са били на парти в някакъв fraternity house (студентско братство, бел.ред.)“, казва майката Даниела. Според нея състудентки на Стефани я виждат, че има нужда от помощ, качват я на колата им и я закарват до общежитието, където живее приятелят на българката.
„Те я оставят пред вратата. Моята версия е, че вижда, че й го няма телефонът, защото телефонът е намерен на друго място, или че вратата е била затворена. Тя тръгва обратно и се губи. Тя е тотално дезориентирана от дрогата. Няколко души я питат дали има нужда от помощ.
Два часа тя обикаля в целия даунтаун (център) без яке, без нищо, на 30 градуса Фаренхайт и накрая някой вика полиция, но твърде късно“, казва майката Даниела. Явно в един момент тя решава да пресече път 434, спъва се и пада. В тъмнината минава шофьор, който не успява да избегне тялото на Стефани и минава през главата й. „Патологията доказа, че тя не е била права, когато е била блъсната“, обяснява майката.

 

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019