ОБЩЕСТВО

Силиконката Моника Валериева взриви мрежата с въпрос за изчезналия алпинист Боян Петров! СНИМКА

Силиконката Моника Валериева взриви мрежата с въпрос за изчезналия алпинист Боян Петров! СНИМКА

 

постfe8ee9edf1e6f3686bd90d9eeb5ca0f7996b5f7c

 

Историята на Боян Петров, който вече 11 дни е в неизвестност, продължава да вълнува всеки човек в държавата. Изключение не правят дори силиконовите плеймейтки. Моника Валериева реши да не остава безучастна и да постави много интересен въпрос пред всички относно случващото се.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Брюнетката признава, че се възхищава на борбата за живот на този човек, преборил два пъти рака и оцелял след тежка катастрофа. Тя обаче се пита редно ли е той да продължава да си играе с живота си, преследвайки една мечта, вместо да помисли за близките си хора и каква болка може да им причини. Ето какво точно пише Валериева в социалната мрежа (без редакторска намеса):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Като човек,който няма такива постижения,дори доближаващи се (камо ли такава сила на духа),искам да задам един въпрос на който аз не мога да си отговоря.Защото съм по-млада,така мисля. Гледах случайно преди години, едно интервю с хора,които не се предават въпреки препядствията в живота си.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

Един от тях беше Боян Петров,който признавам преди това не знаех.От всички участници неговата история ме порази.След откриване на рак на тестесите,тумор в окото,диабет,блъснат от кола с опасност за живота до Кресна,той продължава да катери и покорява върхове.

 

 

 

 

 

 

 

 

Рискувайки всички животи подарени му от Бог.Играейки със съдбата си,която иска да му покаже нещо.Тогава си казах,когато на човек не му е писано,ако ще от небостъргач да се хвърли,жив ще остане.Сега обаче,когато от дни се пише и говори по темата Боян Петров, и съм сигурна,че всички ние тайно се надяваме пак да изиграе съдбата,въпреки шансовете ,които са все по нищожни…си задавам въпроса тук,и ми е интересно да прочета мнения…

 

 

 

 

 

 

 

 

Правилно ли е човек,който има семейство да си играе със съдбата ,правилно ли е ,въпреки всичко,толкова силно да следваш сърцето си? Трябва ли толкова силно да следваш сърцето си и желанията си с цената да нараниш толкова хора или с още по-голяма цена?Трябва ли?“

 

 

 

 

 

 

Под материала веднага се появиха много бурни реакции. Някои мислят, че наистина Петров е постъпил много егоистично, поемайки отново риск за живота си. Други обаче скачат остро на Валериева и мислят, че никой няма право да съди алпиниста. А какво мислите вие?

 

 

източник: Блиц

 

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

КЕВО

Чая, Рубин, Банов, танковете. Презряно пустословие… да кажеш, че САЩ не са упражнили натиск наистина си е проява на остроумие

февруари 9, 2019
big_IMG_20190209_171415_1_

Варненец: Портних, ти ли ще ми платиш 200 лева за тенекеджия, че си ми поставил този капан в Синята зона? СНИМКИ

февруари 9, 2019
mogila-e1487922857340

Санаториумът в Овча могила започна работа целогодишно, минералната вода е уникална

февруари 9, 2019
voivodinovtsi-niama-da-dopusnem-romite-779

Отново напрежение във Войводиново: Няма да допуснем ромите да се върнат! Готови сме на крайни мерки… СНИМКИ

февруари 9, 2019
fa9e0bde22066b7643eed501cf36393196fd40f2

София никога не е била по-грозна и занемарена

февруари 9, 2019
big_16af

Стотици собственици на нови коли изгоряха, грози ги дори затвор и солена глоба, заради…

февруари 9, 2019