Коментари

Съдът осъди Бойко Борисов – телевизиите мълчат и се чудят какво и как да кажат от прекалена свобода на словото…

Съдът осъди Бойко Борисов – телевизиите мълчат и се чудят какво и как да кажат от прекалена свобода на словото…

 

 

 

boiko4

 

 

 

 

Точно в деня, в който Бойко Борисов го играеше портиер на ЕС и посрещаше евролидерите в София естествено с ръцете в джобовете, българският съд го осъди и него и партията му да платят 5000 лева на Елена Йончева, за това че по време на кампанията за парламентарни избори са излъгали, че е получавала милиони за интервюта, докато е била на работа в БНТ!


Естествено присъдата на съда ще бъде обжалвана адвоката на Бойко Борисов, Марин Марковски и Герб, но по – интересното е мълчанието на всички телевизии по темата и как ни звук ни стон не се чува по темата в телевизионният ефир.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди месец Бойко Борисов заяви в България има свобода на словото?! Интересно ни е тогава, защо е това мълчание, да не би притеснението да е, че целокупният български народ ще разбере, че го управлява един доказан лъжец и интригант?!


Сега ако бяхме правова държава с правила Бойко Борисов вече щеше да си е депозирал Оставката, партия Герб да се е изнесла от парламента и да се обяви дата за нови избори, но естествено това трябва да го предприемат медиите, особено телевизионните, които все още твърдят, че можели да бъдат четвъртата власт, което към днешна дата спокойно може да го забравят, защото освен патерица на властта от тях нищо друго не става!

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И все пак Бойко Борисов ако е мъжкар и мъж на честта какъвто не веднъж сам е обявявал, че е трябва да си подаде Оставката, защото според съда той е излъгал на две места в България Бургас и Варна, а после телевизиите са повторили неговите лъжи и са ги направили достояние на цяла България.


Така че скъпи сънародници, припомнете му на мъжкаря Борисов, което за нас е под съмнение, че може да се държи по мъжки да си подаде незабавно Оставката, защото един лъжец няма право да управлява България пък било той и Бойко Борисов и между другото, освен него оставка трябва да подаде и Цветан Цветанов, защото той лъже повече и от Бойко Борисов, но дела срещу него се спират още в деловодството на съда, защото Цветанов може да окаже осъден поне 100 пъти на първо четене.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А на медиите ще припомним, че ако бяха медии, щяха да си поканят в студията адвокат Марковски, за да го попитат, защо и как се стигна до присъдата, така както го канеха, да обясни защо и как е поел да представлява Бойко Борисов и Герб в това дело….

 

 

 

https://xaknewzz.blogspot.bg/2018/05/blog-post_993.html

loading...
0
Коментари

More in Коментари

Image_6319297_302

Слави Ангелов: Полицай с отнет пищов за превишена скорост! Интересно, нали?

февруари 28, 2019
ivo

Проф. Иво Христов: Ние не сме в Европа, за да обслужим Европа, а за да обслужим България

февруари 24, 2019
vlado-berenau-520x381

Владо Береану: Очаквам българските евродепутати да гласуват против Кьовеши – тя не търпи корупцията!

февруари 22, 2019
guncheva

Набутаха ни в ЕС и НАТО, без някой да ни пита, а сега искат и да ни вземат и българския лев

февруари 22, 2019
цековnews__b4d79fb9d1dd195d9ab7653f8c06a211

ГЕРБ атакуват президента с лъжи. Защо не се обърнаха към Борисов, когато осъдиха Цветанов

февруари 20, 2019
мил68213428677a906d8fe543c748d6be30cfdcaf5f

Никой руски хакер не би се справил с българската глупост. У нас „мъртвите души“ решават изборите

февруари 20, 2019