Коментари

Съдът осъди Бойко Борисов – телевизиите мълчат и се чудят какво и как да кажат от прекалена свобода на словото…

Съдът осъди Бойко Борисов – телевизиите мълчат и се чудят какво и как да кажат от прекалена свобода на словото…

 

 

 

boiko4

 

 

 

 

Точно в деня, в който Бойко Борисов го играеше портиер на ЕС и посрещаше евролидерите в София естествено с ръцете в джобовете, българският съд го осъди и него и партията му да платят 5000 лева на Елена Йончева, за това че по време на кампанията за парламентарни избори са излъгали, че е получавала милиони за интервюта, докато е била на работа в БНТ!


Естествено присъдата на съда ще бъде обжалвана адвоката на Бойко Борисов, Марин Марковски и Герб, но по – интересното е мълчанието на всички телевизии по темата и как ни звук ни стон не се чува по темата в телевизионният ефир.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди месец Бойко Борисов заяви в България има свобода на словото?! Интересно ни е тогава, защо е това мълчание, да не би притеснението да е, че целокупният български народ ще разбере, че го управлява един доказан лъжец и интригант?!


Сега ако бяхме правова държава с правила Бойко Борисов вече щеше да си е депозирал Оставката, партия Герб да се е изнесла от парламента и да се обяви дата за нови избори, но естествено това трябва да го предприемат медиите, особено телевизионните, които все още твърдят, че можели да бъдат четвъртата власт, което към днешна дата спокойно може да го забравят, защото освен патерица на властта от тях нищо друго не става!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И все пак Бойко Борисов ако е мъжкар и мъж на честта какъвто не веднъж сам е обявявал, че е трябва да си подаде Оставката, защото според съда той е излъгал на две места в България Бургас и Варна, а после телевизиите са повторили неговите лъжи и са ги направили достояние на цяла България.


Така че скъпи сънародници, припомнете му на мъжкаря Борисов, което за нас е под съмнение, че може да се държи по мъжки да си подаде незабавно Оставката, защото един лъжец няма право да управлява България пък било той и Бойко Борисов и между другото, освен него оставка трябва да подаде и Цветан Цветанов, защото той лъже повече и от Бойко Борисов, но дела срещу него се спират още в деловодството на съда, защото Цветанов може да окаже осъден поне 100 пъти на първо четене.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А на медиите ще припомним, че ако бяха медии, щяха да си поканят в студията адвокат Марковски, за да го попитат, защо и как се стигна до присъдата, така както го канеха, да обясни защо и как е поел да представлява Бойко Борисов и Герб в това дело….

 

 

 

https://xaknewzz.blogspot.bg/2018/05/blog-post_993.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Коментари

More in Коментари

1502389223-bank-note-209104-960-720

Случаят “Шкода” или защо получаваме източни заплати при западни цени!

май 19, 2018
Ivo-Siromahov

Иво Сиромахов попиля Захари Бахаров за защитата му за хазарта: Захари, ти се един много добре платен мръсник!

май 17, 2018
Боневd8d0a068d47fd02d8f66a878c3fa80d5_XL

Бойко, народът е обиден, че ти го управляваш от свое име и за своя сметка!

май 15, 2018
emil-koshlukov-tv7-trqbva-da-se-izvini-na-zritelite-si-za-neobektivnostta-154712

Емил Кошлуков за “Евровизия”: Песента на Израел е пълна свинщина!

май 13, 2018
slavi

Господа политици, ще бъдете уволнени! Огромна част от българския народ хрантути една шепа хора от партиите!

май 13, 2018
байbig_166a

Тодор написа: Обръщение към бай Ганьо… а над 13 хиляди досега харесаха тази публикация! СНИМКА

май 13, 2018