Коментари

Фейсбук прегря срещу Борисов: Ще му правим восъчни фигури. Първата – ял филии с мас, втората – с маргарин!

Фейсбук прегря срещу Борисов: Ще му правим восъчни фигури. Първата – ял филии с мас, втората – с маргарин!

 

 

feez

 

 

 

След като премиерът Бойко Борисов направи отчет за една година работа на кабинета „Борисов 3“, социалните мрежи бяха заляти от множество коментари на недоволни граждани. Вижте сами част от тях!!

* публикуваме без редакторска намеса

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Академик Петър Иванов:

ОТ БЛАТОТО ДО ЧЕРЕШИТЕ.
БАЦЕ СЕ ОТЧЕТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ
Обръснат и пределно хубав, пред библиотека без нито една книга, но със снимки по рафтовете, как се прегръща и се целува с тоз-оня по света, Баце днес говори напоително в специално интервю по телевизора. Каза, че Америка е блато на корупцията, най-тъмната страна на света, а дядо му бил му казал, че два коня по-добре теглят от един кон. ГолЕма мъдрост, ти казвам, свят да ти се завие от акъл! Каза, че също като другите хора и той имал много мисли, ама мноооого. Каза: “Проблемът за свободата на словото е в собствениците на медиите, ние на тях не им се месимЕ”. Така е и при удавниците, те трябва да си се спасяват сами. Каза, че много се надявал на незнам какво си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И кат се надявал, много се тревожел, дето Нинова се тревожела и не можела да спи нощем. Ма що не може да спи таз жена ве? Каза, че президентът говори като човек, дето е дошъл от… някъде. Баце обяви, че иска да дигнемЕ доходите със 111 процента, щот да можемЕ да си купимЕ череши на децата. Пак припомни, как едно време се редил за “Хумана”, когато управлявало Бесепето. Припомни и др. Тодор Живков, вечна му памет, как му приказвал за някойси Реза Пахлави. Голема работа е Баце, ей!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Е, нищо не каза, то и никой не го пита, защо сме най-бедните, най-болните, най-крадливите и корумпираните, най-простите, най-нещастните, и, естествено, най-бързо намаляващите като население (със скорост 220 души на ден, 9 души на час), с най-ниска раждаемост и с най-висока смъртност в целия свят, (15,3 промила годишно), световни шампиони сме, благодарение на Него, на управлението Му.
После по телевизора показаха и нещото Мон Дьо, нехетеросексуален. И той се отчете.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Славея Маринова:

Е, честита ви еднолична диктатура! Изпусна се! Новата структура е, за да имат страх от нея! И бизнеса и държавните служители- всички, честита ви диктатура!

 

 

 

 

 

 

 

 

Валери Тарандов:

Има даеже индивиди, които си сипват маргарин в резервоарите и го разтварят с ацетон за по- добро ускорение.

Сега, понеже е хубаво да знаете, че интервюто беше дадено заради идването на високопоставените американски служители на правоохранителните им органи. Нещо зловещо е засечено в България, т.е. корупция и мафия в гигантски размер. Това му е дерта на восъчния човек, и мисли че Президентът му е виновен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Максим Велков:

Ей, голем плач, големо нещо. На това му се вика избираем премиер.

Ева Стоева:

Е, да! И всички видяхме резултатите от яденето на маргарин…

Да съберем пари и да му купим едно пакетче кравемасло, стига ни е тормозил с този маргарин.

Славка Красимирова:

 

 

 

 

 

 

Ще правя втора восъчна фигура на Борисов. Първата- ял филии с мас, втората- с маргарин.

Тъй като в ЕС не разбират от МАС, той мина на маргарин!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Таня Атанасова:

СРАМ

От цялата логорея се разбра, че Го е срам, защото не приехме Истанбулската конвенция. Не го е срам, че в Европа сме на последно място по жизнен стандарт. Че яхаме първо място по свъртност. Че предателската му политика заплашва напълно да обезлюди тази територия? Че образованието бълва неграмотни пулофабрикати? пЧе след нашето 111 място по свобода на словото вече няма никой? Че корупцията ни превърна в бастун на Стария континент? Че не знае какво работят експертите от БНР, и че се казва „четири оркестри“? Че не се казва осъм, а осем? Изкуствено,надъхан, театрален, бутафорен,фриволен, омерзителен гьонсурат, който е на власт заради кефа на шепа евролибераси. Срам ме е, че го гледах!

 

 

 

 

 

 

 

Това са само малка част от коментарите на недоволните българи! Не са ли те огледалото на работат на кабинета?? Защо те са недоволно, ако вие твърдите, че сте доволни от работата си?? Отговорът може би е много лесен:

Защото живеем в държавата на абсурдите…

Източник: bultimes

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Коментари

More in Коментари

постfe8ee9edf1e6f3686bd90d9eeb5ca0f7996b5f7c

Постът, който взриви фейсбук: Във фалшива страна, с фалшиви звезди, която бълва лъскаво опаковани боклуци, Боян е златното изключение!

май 9, 2018
МИНЧЕВ20161107223754-1

Огнян Минчев: Думите на Роджър Уотърс в София са опасни, той не е осведомен, тиранията на Москва е несравнима със западните му опоненти…

май 7, 2018
баце3191109ad8214e4c8df6c0c52f5c3f1e_L

Борисов пренебрегна и 6 май… Няма го и на празника на армията и честта, както отсъстваше и на 3 март и в дните на Съединението и на Независимостта!

май 6, 2018
31925075_1693882347357247_4364704143114240000_n

Срам нямат: Грантаджиите около храненика на Запада – Навални, извадиха деца да воюват срещу Путин… Като Хитлер 1945 г.

май 6, 2018
kevorkian

1 665 000 – отписани! Набананените се упражняват с народа

май 4, 2018
parlament

За един мандат депутатът получава заплата, колкото един български учител за 35 години работа!

май 2, 2018